Світлова магія Twinkly для дитячої кімнати: нічник і декор водночас

Головна Часопис Світлова магія Twinkly для дитячої кімнати: нічник і декор водночас
02.06.2024

Twinkly не просто виробляє гірлянди, а творить справжню магію для малечі. Завдяки широкому асортименту продукції можна вигадувати чарівні світлові композиції, які перетворять будь-яке приміщення на щось особливе.

Перетворення дитячої кімнати на казковий світ

Кімната для дітей – це більш ніж просто приміщення для сну та гри. Це місце, де малеча мріє, творить і почувається комфортно. І якщо йдеться про створення чарівної атмосфери, гірлянди Twinkly є справжньою знахідкою, адже дарують казковий настрій і затишок.

Створення магічних сцен

Гірлянди Twinkly – це не просто низка світлодіодних лампочок. Twinkly є новою генерацією світло­діодних декорацій на основі трьох типів світлодіодів, адресно керованих за допомогою контролера, який є в комплекті, чи безкоштовного мобільного застосунку. Завдяки цьому батьки та діти можуть створювати унікальні світлові ефекти – від м’якого теплого вогника для засинання до калейдоскопа кольорів, який наповнює кімнату магічними візерунками.

Підліткам продукція Twinkly також буде до душі, адже за допомогою мобільного застосунку з набором ефектів, готових до миттєвого відображення, можна власноруч керувати світловим шоу, випробувати величезну галерею світлових сценаріїв, перемикаючи їх один за одним. До того ж є можливість налаштовувати їх за кольорами, інтенсивністю, таймінгом і циклами.

Також юні митці зможуть реалізувати власні творчі пориви, створюючи абсолютно нові ефекти та зберігаючи їх у мобільній галереї для миттєвого відтворення чи в будь-який слушний час. Достатньо вибрати певні кольори й ефекти, змінювати їх і просто пальцем на екрані малювати візерунки за покликом фантазії: вогні гірлянди вмить реагуватимуть, відповідно вмикаючись та змінюючи кольори чи їхню інтенсивність.

Нічник, що заспокоює

У дитячій кімнаті має панувати атмосфера, яка сприяє заспокоєнню перед сном. Гірлянди Twinkly оснащено функцією плавного згасання світла, яке допомагає дітлахам поступово розслабитися та заснути.

Крім того, додатковою перевагою є і те, що за умов блекауту безпечні та енергоефективні гірлянди Twinkly можна під’єднати до акумуляторного блока чи інших засобів резервного живлення. У такий спосіб Twinkly допомагають створити атмосферу спокою та довіри, даруючи відчуття безпеки, а блискучі вогники відволікатимуть малюків від моторошних звуків сирен і слугуватимуть додатковим джерелом світла.

Навчання через гру

Гірлянди Twinkly – це не лише декор. Їх можна використовувати для навчання: програмування різноманітних сцен, вибір кольорів, взаємодія із застосунком для створення власних дизайнів – усе це розвиває творчість та логічне мислення в дітей.

Крім того, однією з особливостей гірлянд Twinkly є можливість керування не лише за використання вбудованого пульта, а й голосом за допомогою Google Assistant і Amazon Alexa (поки лише англійською мовою) через мобільний застосунок (для iOS і Android). Це чудова можливість для дітей практикуватися в іноземній мові через гру, заразом отримуючи задоволення від світлового шоу. Та й дорослим буде чим потішитися: можливість адресного керування кожним світлодіодом окремо надає змогу формувати візерунки, смуги чи інші фігури з динамічними контурами, що неможливо для гірлянд іншого типу, які створюють лише хаотичне різно­кольорове мерехтіння.

Декоративний акцент

Крім технологічних переваг, гірлянди Twinkly – це чудовий декоративний акцент для дитячої кімнати. Світлодіодні вогники можна встановити навколо ліжка, змонтувати на стіні чи біля комп’ютерного столу, підкреслюючи в такий спосіб унікальний стиль та створюючи відповідну атмосферу в приміщенні.

До того ж користувачі можуть творити особливу магію завдяки компонуванню до 10 рішень Twinkly, які можна синхронізувати через мобільний застосунок і встановити єдиний сценарій для всіх об’єктів. З огляду на наближення зимових свят, ці гірлянди також будуть доречними та актуальними для святкового декорування. Важливо лише пам’ятати: об’єднувати можна гірлянди одного типу світлодіодів – усі мають бути або AWW, або RGB, або RGB+W.

Інтерактивність та розваги

Керування гірляндами Twinkly через застосунок може стати чудовим способом проведення дозвілля з дітьми. Створюйте разом нові світлові шоу, граючи з кольорами та ефектами, які викликають захоплення та радість.

Барвистий асортимент Twinkly

STRINGS – струни чи нитки. Послідовність певної кількості ламп, розташованих на відстані 10 см одна від одної.

ICICLE – бурульки чи дощ. Ланцюжок коротеньких (на 2–6 ламп), вертикально звисаючих сегментів (mini strings) на горизонтальній несучій. Оригінальне рішення для декорування стін або вікон.

SPITZER – сорок променів відгалужуються з одного центра, неначе спалах зірки. Такі зірки привертатимуть погляд і створюватимуть особливу космічну атмосферу.

CURTAIN – завіса з довгих (2,1 м), верти­кально звисаючих сегментів (струн/ниток), які можна зібрати в коси, підв’язати як стрічки та реалізувати безліч інших ідей – вдалий вибір для оздоблення кімнати принцеси.

CLUSTER – модифікація strings, за якої світло­діоди зібрано не в ланцюжок, а розташовано подібно до листя на стеблині, яке розгалужується в різні боки з інтервалом 1,5 см. Така гірлянда має особливо гарний вигляд на віконних фіранках.

LINE – світлодіодна стрічка (1,5 м) із сотнею RGB-світлодіодів, розташованих один за одним на відстані 1,5 см, і клейкою основою зі зворотного боку. Такою гірляндою зручно прикрашати меблі, різноманітні поверхні, зонувати приміщення, а, головне, таке оздоблення доречне повсякчас.

FLEX – рішення схоже на градієнтну світлову смугу, яку можна згинати для створення фігур, написів, контурів, інших креативних об’єктів освітлення та декору, що ефектно підкреслять інтер’єр кімнати та додадуть яскравих акцентів. Така гірлянда викличе особливе захоплення в підлітків, адже допоможе підкреслити стиль особистого простору.

LIGHT TREE – прикрашена розумною гірляндою ялинка без власне ялинки. Це світловий конус із гірлянд із прозорою дротовою несучою (конусне мереживо). Висота моделей варіюється від 1,5 до 6 м.

Ба більше, на складі ERC доступні нові колекції інноваційних гірлянд Twinkly, які заслуговують на особливу увагу:

 

Twinkly SQUARES – декоративне освітлення

Коди товарів: TWQ064STW-07-BEU, TWQ064STW-03-BAD

Світлодіодні настінні панелі Twinkly Squares кардинально змінюють уявлення про декоративне освітлення. Кожну настінну панель Squares оснащено 64 адресними світлодіодами преміумкласу, керованими через застосунок, які відтворюють широку гаму колірних відтінків (16 млн). Об’єднавши основну панель із додатковими та використовуючи застосунок Twinkly App, можна синхронізувати групи Squares для створення величезних дисплеїв із регульованими ефектами, анімацією. Також доступне програвання GIF-файлів і піксельного мистецтва. Поки що Squares спроєктовано тільки для використання в приміщенні.

 

Twinkly CURTAIN RGBW 400 – багатофункціональна завіса

Код товару: TWW400SPP-TEU

Послідовність довгих, вертикально звисаючих сегментів типу Strings на горизонтальній несучій. Рішення згодиться для підсвічування стіни з телевізором і мультимедійним центром, а також як завіса для дверей і вікон у дитячій кімнаті або як фон для фотозони тощо.

 

Twinkly STRINGS RGBW 600 (Special Edition) – симфонія кольорів

Код товару: TWS600SPP-BEU

Колекція Strings RGBW Special Edition поєднує в одному типі переваги попередніх колекцій Multicolor Edition і Gold Edition, а саме RGB-кольори й теплі чи холодні білі тони спектра AWW. Ця колекція барвиста та класична водночас. Довжину кабелю нової моделі збільшено до 48 м, кількість LED-ламп теж відповідно більша і становить 600 шт.

 

Twinkly DOTS LIGHTS RGB 200/400 – стрічка з розумними «вогниками» для безмежних можливостей декорування

Коди товарів: TWD200STP-BEU, TWD400STP-TEU

Якщо потрібно зробити приховане освітлення або оздобити декоративні елементи, тоді в пригоді стане гірлянда серії Twinkly Dots Lights. Завдяки їй вдасться реалізувати чи не будь-яку витончену світлову декорацію, додати барв у простір для дітей, також згодиться для облаштування кімнати для геймінгу. Гнучка стрічка Twinkly Dots Lights доступна завдовжки 10 і 20 м, оснащена 200 та 400 світло­діодами відповідно. Рішення придатне для використання як у приміщенні, так і просто неба.

Гірлянди Twinkly – це не просто освітлення. Ці неймовірні вогники світла перетворюють звичайну дитячу кімнату на чарівний простір, де кожен елемент створений, аби дарувати радість, комфорт і затишок. Ці інноваційні рішення, які вирізняються технологічністю, креативністю і водночас практичністю, допоможуть створити казкову атмосферу, за якої фантазія розквітатиме на повну!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів