Ігрова консоль ASUS ROG Ally. Грай завжди! Тренуйся перемагати

Головна Часопис Ігрова консоль ASUS ROG Ally. Грай завжди! Тренуйся перемагати
19.06.2024

Ключ до світу неймовірного та бурхливого геймінгу. Відкрийте його для себе! Вітаємо у світі, де ігрові технології розши­рюють межі можливого! ASUS ROG Ally – портативний ігровий комп’ютер нового покоління, який перевершує всі очікування. Це не просто інструмент для геймінгу, це повноцінна ігрова станція на базі Windows 11, оснащена передовими технологіями та низкою інноваційних рішень. А на додачу приємний бонус – у комплекті до ROG Ally надається 3-місячна передплата Xbox Game Pass!

Особливості ASUS ROG Ally

  • Новітній процесор AMD серії Ryzen Z1 Extreme із графічним ядром на основі мікроархітектури RDNA 3 перетворює ROG Ally на неймовірно потужний портативний ігровий комп’ютер.
  • Система охолодження Zero Gravity із двома вентиляторами забезпечує оптимальний температурний режим і низький рівень шуму за будь-якої орієнтації ROG Ally, надаючи змогу геймеру грати в найзручнішому положенні.
  • ROG Armoury Crate SE забезпечує швидкий доступ до всіх ігор і важливих налаштувань, зокрема функцій кнопок і режимів підсвічування Aura Sync.
  • Зручна, ергономічна конструкція – кожна кнопка в межах легкої доступності.
  • Дисплей із роздільною здатністю Full HD, високою частотою оновлення 120 Гц і підтриманням технології FreeSync Premium гарантує кришталево чітке зображення в динамічних іграх.

Геймінг із ROG Ally: від портативної консолі до кібермашини

Поринути з головою у всесвіт ААА-геймінгу легко з інноваційною ігровою консоллю ROG Ally! Ця портативна консоль не просто розширює горизонти ігрового досвіду, а повністю змінює його. Ally перевершує звичайні портативні ігрові приставки, забезпечуючи захопливі візуальні ефекти на Full HD-дисплеї із частотою оновлення 120 Гц. Насолоджуйтеся інтенсивними баталіями з неймовірною різкістю та водночас плавністю відтворення. Ба більше, ROG Ally можна перетворити на повноцінну домашню розважальну систему, просто підключивши до телевізора: додайте кілька контролерів, і вперед до багатокористувацької гри, яка збере в одному колі всіх друзів та родину. А під’єднавши до Ally зовнішню відеокарту XG Mobile, монітор, мишу та клавіатуру, вдасться створити справжню кіберспортивну бойову 4К-машину!

Вочевидь новітня ігрова консоль руйнує будь-які обмеження: на додачу до гнучких можливостей підключення модель гарантує повну сумісність із усіма провідними ігровими сервісами, зокрема Steam, Xbox Game Pass, Epic, GOG тощо – ігрова бібліотека не матиме меж! До того ж завдяки спеціальній версії Armory Crate для Ally можна легко організувати та запускати всі улюблені ігри з одного місця. Command Center забезпечує безпроблемне керування іграми, надаючи змогу користувачу змінювати режими продуктивності, отримувати дані моніторингу в режимі реального часу, вмикати обмежувач FPS та багато іншого в одному зручному інтерфейсі.

Уже плануєте зібрати неймовірно різноманітну й багату бібліотеку ігор? Ally не підведе! Завдяки наявному слоту microSD UHS-II можна за потреби збільшити обсяг пам’яті ігрової консолі, забезпечуючи миттєвий доступ до персональної ігрової колекції. До того ж запускаються ігри зі швидкістю рівня SSD із інтерфейсом PCIe 4.0!

Три ігрові режими – один пристрій

  • Me Time: AAA-ігри у форматі Full HD (Cyberpunk 2077 – 41 FPS).
  • We Time: спортивні та багатокористувацькі ігри у форматі Full HD (FIFA 23 – 87 FPS).
  • Pro Time: змагальні ігри та ігри у форматі 4K (The Witcher 3: Wild Hunt – 86 FPS).

Революційне охолодження: ROG Ally кидає виклик силі гравітації

Відчуйте мить ігрової революції з ROG Ally! Цей надлегкий технологічний гігант важить лише 608 г, проте приховує всередині інженерні інновації, які змінять ігрові звички назавжди.

Одна з визначальних особливостей консолі – система охолодження Zero Gravity, яка кидає виклик традиційним підходам, які ґрунтуються на силі гравітації. Розробники Ally відійшли від звичних стандартів: спеціальні теплові трубки з капілярною структурою забезпечують неперевершене теплопередавання, підвищуючи капілярний тиск на 15 %, як порівняти зі звичайними трубками. Це дає змогу системі охолодження ROG Ally підтримувати ефективність навіть тоді, коли пристрій використовують перевернутим.

Не всі ігрові комп’ютери можуть похвалитися двома вентиляторами, але це не про ROG Ally, який оснащено системою Intelligent Cooling: подвійне вентиляторне охолодження забезпечує надійне відведення тепла за нижчих швидкостей обертання, мінімізуючи при цьому шум і роблячи ігрові сесії приємнішими. Ще одна перевага – два вентилятори оснащено гідродинамічними підшипниками, які гарантують низький рівень тертя й довговічність, тож можна тримати Ally в будь-якому положенні, а не тільки в стандартному (горизонтально).

Продумана система захисту від пилу – ще одна варта уваги особливість конструкції: пилові фільтри, встановлені на обох повітрозабірних отворах, запобігають потраплянню пилу до вентиляторів. Тоді як надтонкі алюмінієві ребра радіаторів (завтовшки 0,1 мм) забезпечують максимальну тепловіддачу та зменшують опір повітря для більш плавного проходження повітряного потоку, гарантуючи ефективне охолодження. Усього радіатори мають до 102 ребер загальною площею поверхні 12 173 мм2.

7-дюймове диво: компактний розмір – великі можливості

ROG Ally є представником нового покоління ігрових технологій, оснащеним першо­класним дисплеєм: його характеристикам лише кілька років тому могли б позаздрити ігрові ноутбуки, розмір екрана яких вочевидь у багато разів більший. Цей 7-дюймовий сенсорний дисплей із роздільною здатністю 1080p, частотою оновлення 120 Гц і підтриманням FreeSync Premium подарує справжнє задоволення від гри. Завдяки відтворенню 100 % відтінків колірного простору sRGB можна бути впевненими – ігровий контент відображатиметься саме так, як задумали розробники ігор.

Крім того, звичайні РК-дисплеї здебільшого мають максимальну яскравість 200–300 кд/м2, тоді як ROG Ally може похвалитися максимальною яскравістю 500 кд/м2. Високий показник яскравості – запорука чіткої картинки навіть за умов яскравого сонячного світла. А захисне скло Corning Gorilla Glass Victus ефективно захищає екран від пошкодження, до того ж зменшує відблиски на 40 %.

ROG Ally піднімає ігровий досвід на новий рівень, гарантуючи якісне відображення за будь-яких умов.

Чудове стереозвучання

Вбудована аудіосистема ігрової консолі складається з інтелектуального підсилювача та пари спрямованих на користувача динаміків із підтриманням аудіоефектів Dolby Atmos. За поліпшення якості голосового зв’язку відповідає технологія двостороннього інтелектуального шумопри­глушення Two-Way AI Noise Cancelation.

Свобода в будь-яких проявах

Емоційні, бурхливі ігрові сесії не мають бути обмежені кабелем зарядного пристрою. Компактний, але потужний портативний ігровий ROG Ally дарує повну свободу! Грайте в улюблені ігри до 2-х год безперервно або насолоджуйтеся відеоконтентом до 6,8 год. А коли все ж доведеться відновлювати заряд, це не займатиме багато часу завдяки функції швидкого заряджання: 50 % заряду можна отримати лише за 30 хв – більше часу для гри та менше на очікування.

Крім іншого, ROG Ally дарує персоналізований досвід. Кожна кнопка на консолі створена з урахуванням потреб гравців, проте відомо – кожен геймер має індивідуальний ігровий стиль. Саме тому розробники подбали, аби користувачі могли змінювати функції кнопок і налаштовувати їх відповідно до власних уподобань. Дві допоміжні кнопки на задній панелі Ally можна використовувати для керування грою або як додаткові елементи керування пристроєм, щоби розблокувати ще більше опцій.

Сила Wi-Fi 6E: швидше й стабільніше завантаження

ROG Ally оснащено швидкіс­ним бездротовим модулем стандарту Wi-Fi 6E. Він забезпечує вчетверо більшу пропускну здатність мережі та на 75 % меншу латентність, як порівняти зі стандартом Wi-Fi 6. З огляду на це трансляція відео, доступ до хмарних ігрових сервісів, завантаження ігор відбуватимуться макси­мально швидко, навіть у разі великої завантаженості мережі.

ROG Ally – це не просто пристрій для геймінгу, це ключ до свободи в ігровому світі, де кожна хвилина гри стає історією, а кожен рух під цілковитим контролем користувача. Пориньте у світ, де ігрові можливості безмежні, а час на заряджання – мінімальний!

Грайте за власними правилами!

Товари з публікації
код товару: 90NV0GY1-M00550
27699 грн*
є в наявності
Портативна ігрова консоль ASUS ROG Ally - потужна та портативна ігрова консоль, яка працює на платформі Windows 11. Вона оснащена потужним процесором AMD Ryzen Z1 та графічним процесором AMD RDNA 3.0, який забезпечує високу продуктивність в іграх. Консоль також має 7-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 1080p та частотою оновлення 120 Гц, який забезпечує плавний та чіткий ігровий процес.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів