Ігрові хіти 2023: виклик затятому геймеру!

Головна Часопис Ігрові хіти 2023: виклик затятому геймеру!
11.06.2024

Зіграти в усі нові ігри 2023 року – справжній виклик. Та це не дивина, адже рік видався насиченим – випущено з десяток неймовірно цікавих ігор. Зібрали докупи головні релізи поточного року з віковим рейтингом 16+ і 18+.

Avatar: Frontiers of Pandora

Дата релізу: 7 грудня 2023 року

Відчуйте епічні дива Західного кордону – до цього часу незнаного континенту Пандори. Подорожуйте красивими регіонами відкритого світу, що приховує багато непередбачуваних сюрпризів, тож будьте пильні й не припускайтеся фатальних помилок.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Дата релізу: 25 серпня 2023 року

Розробники FromSoftware подбали, аби кожен мав змогу створити власного меха з найрізноманітніших деталей та зброї. Дістаньтеся далекої планети Рубікон-3 у ролі вільного найманця, який потрапляє в самісінький епіцентр боротьби за владу з позаземними корпораціями.

EA SPORTS FC 24

Дата релізу: 29 вересня 2023 року

EA SPORTS FC 24 – це нова ера для головної гри світу: 19 000+ ліцензованих гравців, 700+ команд і 30+ ліг, які грають разом у найавтентич­нішу футбольну гру з будь-коли створених для ПК.

Mortal Kombat 1

Дата релізу: 19 вересня 2023 року

Це в нас у крові! Відкрийте відроджений всесвіт Mortal Kombat, який створив бог вогню Лю Кан. Нова ера культової франшизи – це оновлена бойова система, ігрові режими та ­фаталіті! Здійснивши попереднє замовлення, можна отримати як бонус ігрового персонажа Шанг Цунга.

Prince of Persia: The Lost Crown

Дата релізу: 18 січня 2024 року

Пориньте з головою в епічний та захопливий пригодницький бойовик-­платформер, дії якого розгортаються в міфологічному перському світі, де можна маніпулювати часом і простором. Грайте за Саргона та еволюціонуйте від вундеркінда з мечем до легенди, опановуючи акробатичний бій і відкриваючи нові сили часу й унікальні суперздібності.

Call of Duty Modern Warfare III

Дата релізу: 10 листопада 2023 року

Call of Duty повертається. На прихильників чекає нова сюжетна кампанія, сучасні версії класичних багатокористувацьких карт і битви із зомбі
в PvE-режимі з відкритим світом. У продовженні бестселера Call of Duty: Modern Warfare II капітану Прайсу та оперативникам ОТГ-141 доведеться вступити в бій з ультранаціоналістом та військовим злочинцем Володимиром Макаровим, який має намір підкорити собі весь світ.

NBA 2K24

Дата релізу: 18 вересня 2023 року

Ознайомтеся з минулим, сьогоденням і майбутнім баскет­больної культури завдяки NBA 2K24. Насолоджуйтеся безліччю автентичних рухів і безмежними можливостями персоналізації MyPLAYER у режимі MyCAREER. Зберіть легенд спорту і створіть свою переможну команду в MyTEAM. Насолоджуйтеся чутливішим геймплеєм та відточеними візуальними ефектами, граючи з улюбленими командами NBA і WNBA у режимі PLAY NOW.

Assassin's Creed Mirage

Дата релізу: 12 жовтня 2023 року

Гравцям відкривається історія про Басіма – хитрого вуличного злодія, який шукає відповіді й прагне справедливості, подорожуючи гамірними вулицями Багдада дев’ятого століття. Завдяки таємничій стародавній організації, відомій як Приховані, він стане смертоносним майстром-­вбивцею та круто змінить власну долю – герой навіть не здогадується, що на нього чекає.

EA SPORTS NHL 24

Дата релізу: 6 жовтня 2023 року

Абсолютно нові ігрові можливості EA SPORTS NHL 24 – відчуйте азарт і втому від напруженої гри завдяки моделі виснаження, адже постійний тиск у зоні атаки призводить до нових ефектів, які з­­­мінюють гру.

Marvel's Spider-­Man 2

Дата релізу: 20 жовтня 2023 року

Люди-павуки, Пітер Паркер і Майлз Моралес, повертаються для нової захопливої ­пригоди! Розгойдуйтеся, стрибайте та використовуйте нові Web Wings, щоби подорожувати Нью-­Йорком, швидко перемикаючись між Пітером і Майлзом. Переживайте різні історії та випробовуйте нові епічні вміння, адже культовий лиходій Веном загрожує знищити героїв і тих, кого вони люблять, та зруйнувати їхнє місто.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля

Дата релізу: 2024 рік

Чорнобильська зона відчуження істотно змінилася після другого вибуху у 2006 році. Жорстокі мутанти, смерто­носні аномалії та ворожі фракції зробили Зону місцем, де дуже важко вижити. Проте неймовірно цінні артефакти продовжують манити багатьох сталкерів. Вони спритно пробираються в Зону на свій страх і ризик, прагнучи розбагатіти або навіть знайти Істину, ­сховану в Серці Чорнобиля.

Передзамовлення: S.T.A.L.K.E.R. 2 | ERC Ukraine

Каталог ігор ERC невпинно розширюється – чи не кожен тиждень їх стає дедалі більше. Не гайте часу: в руках кожного – світи, пригоди та виклики.

Грайте вже зараз!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів