Світ геймінгу для дітей і підлітків

Головна Часопис Світ геймінгу для дітей і підлітків
27.06.2024

Гайда до захопливого світу PlayStation! Найкрутіший подарунок для дитини або підлітка легко вибрати з асортименту ігор ERC, що постійно поповнюється, надаючи дедалі більше можливостей для оновлення особистої геймерської бібліотеки.

LEGO Harry Potter YR1-7

Код товару: 5051892203715

Креативність LEGO і великий Wizarding world епохи ­поттеріани втілено в захопливих пригодах для гравців будь-якого віку, де на кожного чекають магія, зілля, головоломки, випробування, дуелі та багато іншого.

LEGO Ninjago: Movie Game

Код товару: 5051892210485

Пробудіть свого внутрішнього ніндзя завдяки новій відеогрі LEGO Ninjago Movie! Допоможіть улюбленим персонажам – Ллойду, Джею, Каю, Коулу, Зейну, Нію та Майстру Ву – захистити свій рідний острів Ніндзяго від злого лорда Гармадона та його армії акул. Опановуйте мистецтво Ніндзяджіліті, бігаючи по стінах, стрибаючи у висоту й борючись із ворогами Ніндзяго, щоби підвищувати ранг і покращувати бойові навички ніндзя.

LEGO Star Wars Skywalker Saga

Код товару: 5051890321510

Насолоджуйтеся незабутніми моментами та безперервною дією у всесвіті Star Wars, що охоплює всі дев’ять фільмів саги про Скайуокерів, переосмислених із фірмовим гумором LEGO.

LEGO 2K Drive

Код товару: 5026555435109

Ганяйте будь-де, грайте з ким завгодно, організовуйте перегони своєї мрії та перемагайте суперників у дикій боротьбі за бажаний Sky Trophy! У LEGO 2K Drive завдяки чудовому автомобілю-­трансформеру кожен зможе безперешкодно пересуватися крутими гоночними трасами, бездоріжжям і відкритими водами. Досліджуйте величезний світ Bricklandia, демонструйте навички водіння та будуйте транспортні засоби по цеглині!

LittleBigPlanet 3

Код товару: 9701095

Розпаліть вогонь своєї фантазії та вирушайте разом із Секбоєм та його чудовими новими друзями назустріч пригодам. Кожному гравцю належить врятувати планету Бредум – справжній рай для творців, якому загрожує підступний і шкідливий Ньютон.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Код товару: 1036480

Ласкаво просимо до Нейборвіля, де життя йде своїм ладом. Між безмозкими й рослинами назріває новий божевільний конфлікт! Що робити? Зібрати врожай? Дайте жару на газоні в битві між рослинами та зомбі – боротися доведеться в найвіддаленіших куточках Нейборвіля.

F1 2023

Код товару: 1161311

Нова глава в захопливому сюжетному режимі Breaking Point – високошвидкісна драма та запекле суперництво гарантовано! Опануйте нові траси в Лас-­Веґасі та Лусаїлі, щоби здобути більше нагород у F1 World.

It Takes Two

Код товару: 1101391

Божевільна подорож почи­нається! It Takes Two – пригодницький бойовик – створений винятково для спільної гри. Коді та Мей на межі розлучення: їх – двох людей – за допомогою магії перетворили на ляльок. Разом вони потрапляють до казкового світу, де за кожним рогом чекають несподівані перешкоди, і мимовіль змушені рятувати свої стосунки, що дали ­тріщину.

Gran Turismo 7

Код товару: 9765196

Gran Turismo 7 втілює все найкраще, що створено за історію існування найреалістичнішого симулятора водіння. Подобається змагатися, ганяти трасою, колекціонувати автомобілі, вигадувати дизайн або робити красиві фотографії? Кожен знайде собі заняття до душі з-поміж величезного розмаїття ігрових режимів, як-то: «Кампанія GT», «Аркада» та «Школа водіння».

Need For Speed Payback

Код товару: 1089909

Події розгортаються в тіньовому світі Фортуна-­Веллі. Команди гравців розділені зрадою та об’єднані знову помстою. Їхня мета – зруйнувати Будинок – відомий у кримінальних колах картель, який керує гральними закладами, злочинцями та полі­цейськими цього міста. Ставки надзвичайно високі!

BALAN WONDERWORLD

Код товару: SBAWW4RU01

Це неймовірний екшн із елементами платформера, дія якого розгортається навколо Театру Балана. Емма й Лео, зірки трупи, керованої таємничим маестро Баланом, використовують можливості різних костюмів у гротескному й химерному світі чудес, де спогади та мрії з реального світу зливаються з тим, що люди дійсно цінують.

GRID Legends

Код товару: 1110770

Це ризикована гра про захопливі й неймовірно різноманітні перегони. Організовуйте перегони мрії, долучайтеся до масових події, переживайте драматичний сюжет і насолоджуйтеся видовищністю автоспортивних змагань! Боріться за місце. Відчуйте швидкість. Змусьте давніх суперників викладатися на повну, перемагайте знову і знову… і не давайте їм
забувати!

WILD HEARTS

Код товару: 1139323

Опануйте стародавні технології, щоби полювати на гігантських звірів. WILD HEARTS – це нове слово в жанрі мисливських ігор, де стародавні технології дають шанс приборкати страшних звірів, наділених лютою силою самої природи. Події ­розгортаються у вигаданій феодальній Японії: доведеться воювати із цими істотами наодинці або полювати разом із друзями в безперервній спільній грі.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Код товару: 9827290

На всіх гравців чекає вибухова міжпросторова пригода! Блукайте вимірами разом із Ретчет і Кланк, які борються зі злим імператором з іншої реальності. Стрибайте між світами із запаморочливою швидкістю в компанії міжгалактичних шукачів пригод: приголомшлива графіка й божевільний арсенал уже чекають на гравців!

Hogwarts Legacy

Код товару: 5051895413418

Захоплива рольова гра з відкритим світом, відомим за книгами про Гаррі Поттера. Вирушайте в подорож, відшукуйте фантастичних тварин, змінюйте свого персонажа, варіть зілля, вивчайте закляття, розвивайте таланти – робіть усе, щоби стати справжнім чарівником!

Just Dance 2024

Код товару: 300129315

Танцюйте та діліться захопливими моментами впродовж року завдяки платформі музичних відеоігор № 1 усіх часів! Видання Just Dance 2024 містить 40 пісень, з-поміж яких нові хіти й улюблені класичні: «Flowers» Майлі Сайрус, «Tití Me Preguntó» Bad Bunny, «How You Like That» BLACKPINK і «I Want to Dance With Somebody (Who) Loves Me» Вітні Х’юстон! Урізноманітнити досвід і зробити його глибшим допоможе Just Dance+: розблокувавши одномісячну безкоштовну пробну версію, можна отримати доступ до сотень пісень!

У світі відеоігор PlayStation не завжди все про великих героїв і надскладні й жорстокі виклики. Іноді головними героями стають маленькі гравці, а їхні пригоди – яскраві та незабутні. Коли бібліотека ігор безупинно поповнюється, чому б не знайти щось особливе для наймолодших? Хоча багато ААА-релізів орієнтовані на дорослу авдиторію, величезний вибір чарівних і захопливих ігор для дітлахів та підлітків також доступний – добірка кращих ігор з асортименту ERC. Важливо зазначити, що це не рейтинг – перелік ігор довільний, адже в кожного поціновувача свої фаворити.

Горизонти нових пригод відкрито!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів