Смачний домашній хліб з Panasonic: легко, як ніколи

Головна Часопис Смачний домашній хліб з Panasonic: легко, як ніколи
24.11.2024

Із хлібопічками Panasonic родина щодня може смакувати свіжий солоний, солодкий чи безглютеновий хліб. Із кожною хлібиною користувач отримує бажаний результат. Panasonic багато років забезпечує незмінну якість приготування хліба з пристроями, які постійно поліпшує і вдосконалює.

Подвійні датчики мають значення – Panasonic B2510

Panasonic SD-B2510WTS розроблено творцями хлібо­пічок на основі понад 34-річного досвіду та майс­терності. Найліпшої якості хліба досягають завдяки правильній температурі. Ось чому SD-B2510WTS оснащено двома вбудованими датчиками, які визначають як внутрішню, так і зовнішню температуру, для оптимізації всіх програм на кожному етапі. Незалежно від температурних умов у приміщенні щоразу буде отримано однаково смачні продукти.

Техніка замішування в стилі майстерних пекарів

Із хлібопічкою SD-B2510WTS будь-яка кухня перетвориться на справжню пекарню. Секрет полягає в інноваційній ­технології Panasonic, яка відтворює техніку замішування майстерних пекарів. Унікальну лопатку для замішування і чашу з ребрами спеціальної форми розроблено для приготування хліба з найліпшими смаковими якостями й текстурою.

Чотири варіанти випічки без глютена

Хлібопічка SD-B2510WTS неодмінно згодиться для людей, які страждають на непереносимість глютена. Програми для випікання безглютенового хліба, пирогів, тіста для піци та пасти дають змогу виключити алергени з раціону без шкоди для смаку.

Урізноманітніть раціон бездріжджовим хлібом

Поєднуйте різні види борошна, використовуйте кефір, йогурт або закваску. Текстура такого хліба може бути щільнішою і більш розсипчастою, але смак не залишить байдужим нікого із членів родини.

Програми для легкого випікання

Завдяки 21 автоматичній програмі на вибір можна випікати безліч видів хліба. Цільнозернова випічка, бріоші чи навіть тісто для пирогів, варення або тісто для піци. Єдине обмеження – фантазія кухаря.

Свіжий хліб у потрібний час

Прокидайтеся щоранку від аромату свіжоспеченого хліба. Просто додайте інгредієнти ввечері, а потім встановіть таймер на бажану годину вранці – можна відкласти старт аж на 13 годин. Вибирайте з огляду на потреби: середній, великий або дуже великий буханець до 1,1 кг із різними відтінками підрум’янення. Свіжий хліб ще ніколи не був таким смачним.

Власна пекарня Panasonic Croustina SD-ZP2000

Хлібопічка Panasonic Croustina SD-ZP2000 має елегантний дизайн, заокруглені форми та стриманий чорний колір корпусу. Її не треба ховати в шафі, тим паче, що діставати таку помічницю доведеться частіше, ніж думаєте. Річ у тому, що Panasonic SD-ZP2000 – це не тільки хлібопіч, яка пропонує 14 рецептів приготування хліба. Вона ще замісить три види тіста для духмяної випічки та зварить варення або джем. Переоцінити її користь просто неможливо: хлібини та булочки будуть смачними, красивими й запашними, кухня – чистою, а користувач матимете значно більше часу для власних справ. Доглядати за хлібопічкою дуже легко: чаша має протипригарне, міцне та стійке до подряпин покриття, яке миють м’якою губкою під струменем води, а поверхню пристрою достатньо час від часу протирати вологою серветкою. Panasonic Croustina SD-ZP2000 слугуватиме впродовж років, даруючи щоразу чудовий результат.

Хрустка скоринка у кожної хлібинки

Хліб із Panasonic Croustina SD-ZP2000 матиме овальну форму з хрусткою скоринкою, ніби дійсно приготована у французькій пекарні. Для деяких рецептів навіть можна вибрати колір – світліший або темніший. Проте головне – те, наскільки апетитно вона хрустітиме. Задля цього Panasonic застосовано власні інноваційні технології, які відтворюють традиційні методи замішування тіста, та особливу технологію випікання, що контролює нагрівання, подібно до того, як це відбувається у звичайній печі, адже найліпший хліб потребує правильної температури. Два сенсори Croustina ZP2000 відстежують температуру зовні і всередині пристрою. Відповідно до цих показників програма налаштовує кожен етап, визначаючи, коли і впродовж якого часу тісто має відпочивати, замішуватися, підніматися, ферментуватися і випікатися. Тож любителі хліба хоч щодня можуть насолоджуватися бездоганними пекарськими виробами з неперевершено хрусткою скоринкою. І саме це – суперсила Panasonic Croustina SD-ZP2000.

Смак різноманітності

Є ще одна особливість – ця хлібопічка не обмежуватиме фантазію пекаря. Будь-який рецепт можна втілити в життя лише натисканням кількох кнопок. Тож звільніть уяву й випікайте класичний білий і житній, дієтичний хліб чи хліб із домішками. Експериментуйте з добавками, як-то сушені томати, маслини, сухі трави, висівки, родзинки, сухофрукти, горіхи й насіння – усе найкорисніше для своєї родини. Для ще більшого розмаїття смаків можна насолоджуватися випіканням тістечок, бріошів, піц і навіть приготуванням джемів.

Без проблем із харчовою алергією

У хлібопічці Panasonic Croustina SD-ZP2000 є програми, які спеціально розроблено, піклуючись про людей, які мають непереносимість глютену або інші прояви харчової алергії. Саме користувач контролюватиме інгредієнти, використовуючи лише перевірені продукти. І це не означає, що хліб буде несмачним. Навпаки, випічка буде якісною, смачною і відповідатиме потребам. Тож дбайте про здоров’я родини без компромісів щодо смаку.

Зручно й те, що Panasonic SD-ZP2000 має таймер із функцією відкладеного старту (до 13 годин). Якщо звечора покласти всі інгредієнти до чаші й запрограмувати необхідний проміжок часу, то вранці розбудить аромат свіжої випічки. Не доведеться бігти до супермаркету – просто відкриєте хлібопічку й дістанете готовий буханець.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів