Мікросистема Philips BTM2660 – стереозвук, що заповнить ваш дім

Головна Новинки Мікросистема Philips BTM2660 – стереозвук, що заповнить ваш дім
19.02.2018

На складі ERC щойно з’явилась новинка – музична мікросистема від Philips. Незважаючи на компактні розміри, мікросистема має чудову якість звучання, функціональність і мало в чому поступається громіздкій техніці.

Насолоджуйтесь музикою від різних джерел

  • Bluetooth з MULTIPAIR

Мікросистема має функцію сполучення з декількома пристроями по Bluetooth і миттєвого перемикання між ними – ідеальний варіант для вечірки з друзями!

Акустична система Bass Reflex

Мікросистема оснащена 2,75” низькочастотним динаміком. Акустична ситема Bass Reflex забезпечує просторове звучання басів завдяки фазоінвертору і дарує глибокі низькі частоти без перешкод!

Digital Sound Control

Функція цифрового управління звуком дозволяє обрати один з попередньо налаштованих режимів: «збалансований», «чистий», «потужний», «теплий» та «яскравий» для оптимізації звуку під конкретний жанр музики. Кожен режим використовує графічну технологію вирівнювання звуку, що дозволить слухати музику у найкращій якості, потужністю 20 Вт.

Відтворення MP3-CD, CD и CD-R/RW

Мікросистема підтримує найпопулярніший аудіоформат mp3, зчитуючи музику з USB-накопичувача, а також може програвати музику з ваших улюблених дисків. А коли виникне бажання – просто увімкніть на ньому радіоприймач і насолоджуйтесь улюбленими радіостанціями.

Зовнішній вигляд

Компактний та елегантний дизайн у стильному тонкому корпусі чудово підійде до будь-якого інтер'єру. Розміри мікросистеми: 433 x 67 x 226 мм, вага 2,4 кг. Аудіосистема надійно кріпиться на підставці або на настінному кронштейні.

На фронтальній панелі є маленький світлодіодний дисплей із годинником і таймером.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів