Topex Creator - інструмент з жіночим характером!

Головна Новинки Topex Creator - інструмент з жіночим характером!
22.06.2018

Пропонуємо новинку в асортименті інструментів. Topex Creator - це інструмент з жіночим характером від одного з найвідоміших в Європі бренду інструменту.

Topex Creator - це відповідь бренда на зростаючий інтерес жінок до ручного інструменту

Topex Creator - це набори інструментів для виконання найпопулярніших домашніх робіт

Topex Creator - це набори, що поєднують в собі необхідний для роботи інструмент з естетичним і приємним для очей дизайном

Клейовий пістолет TOPEX Creator, кейсі, клей 5 шт. 42E505 

У набір входить: клейовий пістолет 10 Вт 5 клейових стрижнів (в тому числі три стержня з блискітками для декорування) Все упаковано в зручний кейс, який полегшує зберігання, транспортування і допомагає зберегти інструмент в ідеальному порядку.

Набір інструменту для жінок TOPEX Creator - загального призначення, 37 од. 40D100 

Набір з 37 предметів, підібраних таким чином, щоб полегшити виконання всіх дрібних робіт, пов'язаних зі складанням та затягуванням. У набір входять: - легкий і зручний розвідний ключ - зручна викрутки рукоятка з тріскачкою і магнітний тримач для отверточних наконечників - комплект 7 шестигранних ключів, - 7 шестигранних змінних головок та 20 насадок. Все упаковано в зручний кейс, який полегшує зберігання, транспортування і допомагає зберегти інструмент в ідеальному порядку.

Набір інструменту для жінок TOPEX Creator - сантехнічні роботи, 24 од. 40D101

В наборі 24 предмета для виконання сантехнічних робіт. До набор входять, зокрема: - кліщі для роботи з трубами різного діаметру, - розвідний ключ дозволяє затягувати та відгвинчувати, - тримач викруткових наконечників з тріскачкою та комплектом з 20 змінних біт. Все упаковано в зручний кейс, який полегшує зберігання, транспортування і допомагає зберегти інструмент в ідеальному порядку.

Набір інструменту для жінок TOPEX Creator - прецизійні роботи, 33 од. 40D102

До набору входить 33 предмета, інструмент призначений для роботи з дрібними елементами - для збирання і затягування іграшок, дрібної побутової техніки і аудіо-відео апаратури або ж заміни батарей. До складу набору входять: - плоскогубці подовжені, - 2 викрутки з різними змінними наконечниками, - 2 прецизійні викрутки - тримач викруткових наконечників з тріскачкою - комплект 7 шестигранних ключів та 20 змінних наконечників. Все упаковано в зручний кейс, який полегшує зберігання, транспортування та допомагає зберегти інструмент в ідеальному порядку.

Набір інструменту для жінок TOPEX Creator - декорування, 5 од. 40D103

Набір складається з 5 предметів, які допоможуть прекрасно впоратися з дрібним ремонтом будинку або стануть в нагоді при облаштуванні приміщень. До складу набору входять: - молоток 200 г - рулетка довжиною 3 метри - рівень будівельний - ніж з відламуються лезом 18 мм - олівець Все упаковано в зручний кейс, який полегшує зберігання, транспортування і допомагає зберегти інструмент в ідеальному порядку.

Рукавички робочі жіночі TOPEX Creator 8 " 83S220

Рукавички забезпечують чудовий захист рук та не обмежують свободу рухів. Дихаючий і приємний матеріал запобігає пітливість долонь. Зміцнений матеріал на кінцях пальців забезпечує додатковий захист нігтів.

Topex Creator - прагнення вийти назустріч очікуванням жінок - домашніх майстрів!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів