Новинки для дітей: Our Generation – покоління неповторних, самобутніх ляльок

Головна Новинки Новинки для дітей: Our Generation – покоління неповторних, самобутніх ляльок
06.07.2018

«Думками літаючи у хмарах, а ногами твердо стоячи на землі, ми змінюємо світ і завжди залишаємось у душі дітьми» – девіз бренду, товари якого вже на складі компанії ERC. Пропонуємо знайомство з асортиментом іграшок Our Generation.

З товарами бренду Our Generation можна поринути у захопливу, напрочуд цікаву і при цьому реалістичну гру. У портфоліо продукції ви знайдете оригінальні ляльки, кожна з яких – неповторна і зі своїм характером, аксесуари і приналежності для ляльок, які урізноманітнять гру і дадуть змогу дитині вигадувати безліч нових сюжетів, а також ігрові фігурки у вигляді дуже красивих тваринок – коней і цуценят.

Оригінальні реалістичні ляльки

Ляльки Our Generation дуже схожі на справжніх маленьких діток. Кожна з ляльок – неповторна, ні на кого не схожа, а до того ж має своє ім’я, стиль, вдачу і власну історію. Такі ляльки, як Мей Лі у модних джинсах, хлопчик Рафаель, Фібі з волоссям, що росте, сучасна Алісія нікого не залишать байдужим.

У комплекті деяких наборів є цікаві аксесуари і додаткові елементи, що відкривають безліч можливостей для творення нових сюжетів під час гри. Наприклад, у комплекті з оригінальною винахідницею Амелією можна знайти чудернацькі речі, що знадобляться для наукових експериментів, а з лялькою-манекеном і численними аксесуарами в наборі можна покращити навички перукарського мистецтва і навчитись робити зачіски.

Окрема категорія серед ляльок Our Generation– ляльки у стилі ретро. Незвичайні ляльки Роза і Бонні Роуз у вінтажному вбранні зворушують своїм милим виглядом.

Лялькові приналежності для різноманітної гри

З ляльковими приналежностями і додатковими аксесуарами немає обмежень для вигадування нових сюжетів. Зробити ігри з ляльками цікавішими допоможуть набори зі змінним одягом, аксесуари у вигляді меблів, приладдя для навчання і навіть персональний транспортний засіб ляльки – рожевий джип.

Красиві коні і цуценята

У каталозі товарів Our Generation – набори з неймовірними конячками та аксесуарами до них. У комплекті з красенем Конем-Чемпіоном є всі необхідні речі по догляду за тваринкою, а для ляльок-принцес є білосніжний кінь.

Для любителів собак – незвичний набір із плюшевими цуценятами: пуделем, бульдогом, далматином, джек-расселом, бостон-тер’єром і лабрадором.

З усіма товарами Our Generation можна ознайомитися за посиланням.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів