Широкий асортимент Lenovo Ideapad C340 на складі ERC

Головна Новинки Широкий асортимент Lenovo Ideapad C340 на складі ERC
16.10.2019

Широкий асортимент ноутбуків-трансформерів вже доступний зі складу ERC.

Коли приходить натхнення, скористайтеся продуктивним і легким ноутбуком-трансформером Lenovo ideapad C340. Він може працювати без підзарядки до 8 годин, тож із ним можна працювати, грати і залишатися на зв'язку весь день і з будь-якої точки земної кулі. Закінчується заряд? Технологія швидкої зарядки Rapid Charge дозволяє зарядити акумулятор до 80% лише за одну годину. Ноутбук підтримує різні режими використання (ноутбук, планшет і ін.).

Крім того, він оснащений шторкою веб-камери для додаткового захисту, тепер жодних наліпок! Навіщо друкувати, якщо можна писати, малювати і робити начерки прямо на екрані ideapad C340? За допомогою цифрового стилуса ви можете висловити своє натхнення або зробити замітки на льоту - куди б ви не прямували.

Оснащений процесором Intel Core i7 8-го покоління ноутбук ideapad C340 - це швидкий, продуктивний і зручний інструмент, який підходить для продуктивної роботи, творчості та розваг. Крім поліпшеної продуктивності і плавною багатозадачності, ви зможете скористатися додатковими способами захисту при введенні паролів і покупках в Інтернеті.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів