Новий смартфон TP-Link

Головна Новинки Новий смартфон TP-Link
12.03.2020

TP-Link презентує смартфон з 6" IPS-екраном. Рекомендована роздрібна ціна А5 складе 1599 грн.

Дизайн і дисплей

Користувачі зможуть обрати один з трьох кольорів оформлення тильної панелі смартфона Neffos A5: темно-сірий, смарагдово-зелений колір або колір Моне, який поєднує в собі градіент із декілька відтінків синього, рожевого і фіолетового. Завдяки акуратним вигинам і 2.5D склу смартфон зручно тримати у руці. Дисплей Neffos A5 має унікальну для свого цінового сегмента діагональ - 6", а також матрицю IPS. FullView-екран з роздільною здатністю HD+ (1520х720 пікселів) займає 81% фронтальній панелі, а співвідношення сторін становить 18:9. Якісна екранна матриця стане відмінним рішенням для перегляду фільмів та відеороликів, мобільного інтернет-серфінгу і легких ігор.

Продуктивність і камери

Модель отримала 4-ядерний процесор SC7731E і 1 ГБ оперативної пам'яті. Вбудовану пам'ять об'ємом в 16 ГБ можна розширити за рахунок SD-карти ще на 128 ГБ. Це дає можливість зберігати улюблені книги, фотографії, пісні та відео. До речі, про фотографії: смартфон оснащений двома камерами - основною 5-мегапіксельною і фронтальною 2-мегапіксельною. Рівня швидкодії новинки буде більш ніж достатньо для всіх повсякденних завдань, включаючи роботу з месенджерами, соціальними мережами та офісними документами. Більш того: на базових налаштуваннях смартфон витягне навіть легкі гри.

Безпека

Новий смартфон надійно захищений від несанкціонованого доступу: тут передбачено розблокування методом розпізнавання обличчя. Технологія штучного інтелекту динамічно проаналізує 106 ключових точок обличчя, після чого доступ до смартфону буде відкрито.

Акумулятор

Ємність акумулятора в новій моделі становить 3050 мАг. Це дозволяє смартфону працювати:

  • До 294 годин в режимі очікування;
  • До 24 годин в режимі голосового зв'язку;
  • До 17 годин при безперервному прослуховуванні аудіо;
  • До 6 годин при безперервному перегляді відео;
  • До 5 годин при безперервній грі онлайн.

Операційна система

Neffos A5 працює на операційній системі Android 9.0 Pie (Go Edition), яка забезпечує більше вільної пам'яті, має хорошу швидкість завантаження і підвищену безпеку. Android 9.0 Pie (Go Edition) робить пристрій швидким, а користувацький інтерфейс плавним в використанні.

Додатково

За традицією для нового смартфона буде доступний фірмовий аксесуар - прозорий силіконовий чохол. Крім того, в коробці можна буде знайти захисну плівку для екрану.

На всі смартфони TP-Link Neffos надається 2-річна офіційна гарантія від виробника.

Товари з публікації
код товару: TP7032A22
немає в наявності
 
Широкоформатний 5,99" 18: 9 HD+ FullView дисплей A5 дозволить розгледіти кожну деталь на фото, відео і в іграх, а завдяки вигнутому склу 2,5D смартфон зручно лягає в руку.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів