Нова поставка Fischertechnik вже на складі. НОВИНКИ

Головна Новинки Нова поставка Fischertechnik вже на складі. НОВИНКИ
20.07.2020

Поспішаємо повідомити, що довгоочікувані дефіцитні позиції, а також новинки конструкторів fischertechnik вже на складі і готові відправитися на полиці магазинів і віртуальні полиці інтернет-магазинів! Кількість товару, доступного для резервування, обмежена.

fisсhertechnik JUNIOR Easy Starter S FT-548902

Завдяки системі fischertechnik малі інженери у віці від 3 років зможуть самостійно випробувати свої сили у конструюванні.

Проста система з'єднання деталей дозволяє маленьким будівельникам насолоджуватися швидким складанням конструктору та грою. Великі деталі конструктору в поєднанні з інструкціями по збірці полегшують знайомство з наборами fischertechnik. Ці набори можна використовувати для створення різних моделей вантажних автомобілів.

До кабіни водія можна додати самоскид або будівельну плиту fischertechnik. Маленькі будівельники можуть скористатися інструкціями для самостійної побудови моделей на спеціальній будівельній плиті або скласти різні творчі моделі. Модель Junior не тільки приносить яскраві емоції від процесу гри в кімнату вашої дитини, а й сприяє розвитку її дрібної моторики.

Характеристики:

  • Кількість моделей: 2
  • Вік: 3+
  • Кількість деталей: 35

fisсhertechnik JUNIOR Easy Starter L FT-548903

Великий конструктор для початківців з лінійки Junior, для дітей віком від 3 років, включає в себе безліч різних моделей.

Транспортні засоби такі як: самоскид, автоцистерна, вантажівка з причепом, евакуатор з лебідкою і креативні варіанти дизайну вражають легкістю побудовимоделей і веселим забарвленням.

Завдяки простоті системи з'єднань від fischertechnik молоді конструктори зможуть самостійно випробувати свої сили у конструюванні. Проста система з'єднання дозволяє маленьким будівельникам насолоджуватися швидким складанням конструктору і отримувати максимум позитивних емоцій відпроцесу гри. Великі деталі конструктору в поєднанні з інструкціями по збірці полегшують знайомство з наборами fischertechnik.

Модель Junior не тільки приносить яскраві емоції від процесу гри в кімнату вашої дитини, а й сприяє розвитку її дрібної моторики.

Характеристики:

  • Кількість моделей: 6
  • Вік: 3+
  • Кількість деталей: 60

fisсhertechnik JUNIOR Easy Starter Вантажівки FT-554194

Яка ж дитина не прийде в захват, роздивляючись великий, захоплюючий екскаватор? Великий транспорт будівельних майданчиків завжди був дуже популярним. Новий іграшковий екскаватор Easy Starter Trucks гарантує порядок на будівельних майданчиках, де діти у віці від трьох років зможуть здійснити свою мрію і стати водіями екскаваторів.

Іграшковий екскаватор з рухомим ковшем має також функціональну лопату. А якщо маленькому водію екскаватора стане нудно, транспортний засіб можна перетворити у вантажівку.

Завдяки великим елементам, таким як кабіна водія та кріплення екскаватора, а також простим механізмам обертових деталей маленьким водіям буде зручно та легко використовувати конструктор.

Конструктори fischertechnik сприяють розвитку координації очей та дрібної моторики.

Попередження: набор конструктору містить невеликі деталі та елементи, які можна проковтнути.

Характеристики:

  • Кількість моделей: 2
  • Вік: 3+
  • Кількість деталей: 24 

Ключові особливості:

  • Гнучка система з'єднання деталей з простими обертовими механізмами і великими деталями 
  • Можна зібрати два різних транспортних засоби: екскаватор і вантажівку
  • Ідеальний набір для знайомства зі світом fischertechnik завдяки популярній темі будівельного майданчика

fisсhertechnik JUNIOR Easy Starter Пожежні машини FT-554193

Захоплююча пожежна команда - діти завжди захоплюються героями повсякденного життя! Пожежники відправляються на виклик з включеними блакитними вогнями, рятують людей з палаючих будинків, гасять пожежі або допомагають маленьким кошенятам злізти з високих дерев.

З новими пожежними автомобілями Easy Starter діти віком від 3х років вже можуть вжитися в роль пожежника. За допомогою простих обертових механізмів можна побудувати чотири різні пожежні машини! Пожежна машина є основою для всіх інших надбудов моделі: наприклад, на ній можуть бути побудовані телескопічні поворотні сходи. До іграшкового автомобілю можна також зібрати двовісний причіп, на який можна встановити бак для води або кабельну лебідку. Пожежну машину можна змінювати та перебудовувати в будь-який час. Обирайте свій варіант пожежної машини! Зберіть резервуар з водою, поворотний трап, лебідку на пожежну машину або причіп. Для вашої фантазії нема кордонів. Ще веселіше буде, якщо наповнити бак для води великої пожежної машини! Іграшковий автомобіль має не тільки просту, гнучку систему підключення, але і дизайн, розроблений спеціально для маленьких дітей. У той час як маленькі пожежники грають, вони паралельно розвивають багато навичок, таких як координація очей / рук, а також велику і дрібну моторику.

Характеристики:

  • Кількість моделей: 4
  • Вік: 3+
  • Кількість деталей: 45

Ключові особливості:

  • Гнучка система з'єднання деталей з простими обертовими механізмами і великими деталями конструктору для маленьких дітей
  • Включає в себе декілька варіантів конструювання моделі та додаткові матеріали, такі як пожежна машина з поворотними телескопічними сходами, причіп з цистерною для води, пожежна машина з лебідкою, ємність з водою та машина з причепом.
  • Популярна тема, що не втрачає актуальності, де діти проявляють захоплення і занурюються в роль справжніх пожежників

fisсhertechnik ADVANCED Кумедні машини FT-551588

Невеликий поштовх викликає землетрус в кімнаті вашої дитини. За допомогою цього набору конструктору діти можуть створити власну модель ланцюгової реакції, де кожна деталь fischertechnik є її складовою і викликає її.

Коли вантаж падає на тарілку, вона штовхає м’ячик і відправляє його котитися по захоплюючому маршруту, поки він не потрапить на будівельний блок fischertechnik, провокуючи ефект доміно, який запускає катапульту… Це лише частина можливих для складання ланцюгових реакцій, які доставлять вашій дитині безліч незабутніх емоцій та вражень. Використовуйте інструкції по збірці, що йдуть у комплекті, для складання трьох різних моделей ланцюгової реакції. Молоді винахідники можуть створювати власні захоплюючі ланцюгові реакції, інтегруючи в набір елементи та деталі, яких немає в комплекті, наприклад доміно або інші іграшки. Цей веселий, яскравий набір ідеально підходить для початківців і молодих інженерів. Щоб допомогти розвивати творчість ваших дітей, ми розмістили додаткові надихаючі відео із складання ланцюгових реакцій на веб-сайті fischertechnik.

Характеристики:

  • Кількість моделей: 3
  • Вік: 7+
  • Кількість деталей: 385

fisсhertechnik ADVANCED Гонщик FT-540580

Швидкі і красиві гоночні машини, з механізмом рульового управління, вже летять до дитячих кімнат. Нові елементи дизайну додадуть індивідуальних особливостей спортивним автомобілям.

Характеристики:

  • Кількість моделей 3 
  • Вік  7+
  • Кількість деталей 50

fisсhertechnik PROFI Гідравліка FT-548888

Цей набір навчає основам гідравліки. Гідравлічнасистема fischertechnik працює з водою, демонструючи, як сила можепередаватися через рідкі субстанції.

Ось як працює система: керуючий циліндр, керованийвручну, подає воду в робочий циліндр через шланги. Робочий циліндррозширюється, переміщаючи ківш або лопату на потужному гусеничномуекскаваторі.

Це забезпечує гідравлічне керування трьома різними рухамиекскаватора конструкторського набору. За допомогою цього набору можнаскласти  п'ять різних моделей. Разом зопрацюванням додаткових методичних матеріалів цей конструктор дає унікальнуможливість учням дізнаватися про технології і вивчати принципи законів фізики.

Характеристики:

  • Вік: 9+
  • Кількість моделей: 5
  • Кількість деталей: 475

Основні теми:

  • Розуміння функцій і поведінки рідин
  • Розуміння принципів передачі сигналу та сили за допомогою практичного випробування цих законів на моделі
  • Формування глибоких знань за допомогою складання моделей різної складності (легких / середніх / складних)
  • Спільна робота учнів за допомогою організації групової роботи в різних ролях

fisсhertechnik PROFI Підвісна вежа пригод FT-554460

За допомогою інноваційної вакуумної платформи величезний конструктор, що нагадує вежу, можна закріпити на шафі або полиці. Закріплення вакуумної платформи не потребує використання клею і тому не залишає слідів.

Як тільки збірка величезної вежі завершена і її вже закріплено на будь-якому горизонтальному краї, можна розпочати гру. Помістіть у спеціальний відсік два іграшкових м’ячики, щойно ви їх відпустите вони стрімко почнуть котитися вниз в різних напрямках з великою швидкістю, проходячи кілька крутих поворотів, далі вниз через воронку і по іншим крутим виражам. З новим механізмом підйомника цей конструктор ідеально підходить для великих перепадів висоти, де м’ячики вирують то вгору, то вниз. Нова система ременів може приводитися в рух вручну або за допомогою додаткового двигуна. А натяжний ролик забезпечує безперебійну роботу підйомника. Додані до комплектації круті наклейки, такі як вказівники, блискавки та інші, додають ще більше яскравості та ефектів та підвищують отримання задоволення від гри. Після того, як флуоресцентні наклейки наліплені до башти, діти зможуть насолоджуватись виглядом своє надзвичайної споруди навіть у темряві. Справжня родзинка!

Характеристики:

  • Кількість моделей: 3
  • Вік: 8+
  • Кількість деталей: 780

Ключові особливості:

  • Підвісна вежа кріпиться за допомогою спеціальної вакуумної платформи
  • Новий підйомник, який швидко і легко збирається, ідеально підходить для великих перепадів висоти
  • Круті наклейки, що світяться вночі, додають ще більше ефектів і являють собою додаткову родзинку набору

Товари з публікації
код товару: FT-548888
6210 грн*
є в наявності
Цей набір вчить основ гідравліки. Гідравлічна система fischertechnik працює з водою, демонструючи, як сила може передаватися через рідкі носії. Ось як працює система: керуючий циліндр, керований вручну, подає воду в робочий циліндр через шланги. Робочий циліндр розширюється, переміщуючи ківш або лопату на потужному гусеничному екскаваторі. Це дозволяє будівельникам керувати трьома різними рухами екскаватора гідравлічно. П'ять різних моделей можуть бути побудовані з цим набором. У поєднанні з додатковими методичними матеріалами цей конструктор по-справжньому дає можливість учням дізнаватися про технології та вивчати принципи законів фізики.
код товару: FT-548902
1500 грн*
є в наявності
Завдяки системі fischertechnik молоді інженери у віці від 3 років зможуть випробувати свої сили. Проста система з'єднання деталей дозволяє маленьким будівельникам насолоджуватися швидким складанням. Великі будівельні елементи в поєднанні з інструкціями по збірці полегшують знайомство з конструкторами fischertechnik. Ці комплекти можна використовувати для створення різних моделей вантажних автомобілів. У кабіну водія можна додати самоскид або будівельну плиту fischertechnik. Маленькі будівельники можуть скористатися інструкціями для побудови на будівельній плиті або спроектувати різні творчі моделі. Модель Junior не тільки приносить багато задоволення в кімнату вашої дитини, а й сприяє розвитку її дрібної моторики.
код товару: FT-554194
1500 грн*
є в наявності
Яка же дитина не здивується, дивлячись на великий, захоплюючий екскаватор? Транспорт на будівельних майданчиках завжди дуже популярний. Новий іграшковий екскаватор Easy Starter Trucks гарантує чисту атмосферу на будівельних майданчиках, де діти у віці від трьох років зможуть здійснити свою мрію і стати водіями екскаваторів. Іграшковий екскаватор з рухомим ковшем має також функціональну лопату. А якщо маленькому оператору екскаватора стане нудно, транспортний засіб можна перетворити у вантажівку. Завдяки великим компонентам, таким як кабіна водія або кріплення екскаватора, а також простим механізмам обертових деталей маленьким водіям екскаватора буде зручно його використовувати. Компоненти fischertechnik сприяють розвитку координації очей, так і дрібної моторики.
код товару: FT-548903
2610 грн*
є в наявності
Великий конструктор для початківців з лінійки Junior, для дітей від 3 років, включає в себе безліч різних моделей. Транспортні засоби: самоскид, автоцистерна, вантажівка з причепом, евакуатор з лебідкою і креативні варіанти дизайну вражають легкістю побудови моделей і веселим забарвленням. Завдяки системі з'єднань fischertechnik молоді конструктори зможуть випробувати свої сили. Проста система з'єднання дозволяє маленьким будівельникам насолоджуватися швидкому складанню і отримувати безліч веселощів. Великі будівельні елементи в поєднанні з інструкціями по збірці полегшують знайомство з конструкторами fischertechnik. Модель Junior не тільки приносить багато задоволення в кімнату вашої дитини, а й сприяє розвитку дрібної моторики.
код товару: FT-540580
немає в наявності
Швидкі і красиві гоночні машини, з механізмом кермового управління, мчать в дитячі кімнати. Нові елементи дизайну додадуть індивідуальність спортивних автомобілів.
код товару: FT-551588
4554 грн*
немає в наявності
Невеликий поштовх викликає землетрус в кімнаті вашої дитини. За допомогою цього конструкторського набору діти можуть створити власну модель ланцюгової реакції, де кожен предмет fischertechnik викликає її. Коли вантаж падає на тарілку, вона відправляє кульку котитися по захоплюючому маршруту, поки не потрапить на будівельний блок fischertechnik, викликаючи ефект доміно, який змушує запустити катапульту ... Це лише деякі реакції, які доставляють вашій дитині безліч незабутніх емоцій.
код товару: FT-554460
немає в наявності
За допомогою інноваційної вакуумної платформи величезний конструктор, що нагадує вежу, можна закріпити на шафі або полиці. Вакуумна платформа працює без клею і тому не залишає слідів. Як тільки конструювання величезної вежі завершено і вона вже висить на будь-якому горизонтальному краї, дія може початися. Після того, як колектор накопичує дві кулі, вони стрімко скочуються вниз в різних напрямках з великою швидкістю, проходячи кілька кривих, далі вниз через воронку і багато інших круті фігури. З новим підйомником цей конструктор ідеально підходить для великих перепадів висоти, де кульки переносяться від низу до верху. Нова система ременів може приводитися в рух вручну або з додатковим двигуном. Натяжна ролик забезпечує безперебійну роботу підйомника. Круті наклейки, такі як стріли, блискавка і інші, забезпечують ще більше задоволення і чудових ефектів. Після того, як наклейки прикріплені до башти, діти можуть вражатися власним спорудою навіть в темряві. Справжня родзинка!
код товару: FT-554193
немає в наявності
Захоплююча пожежна команда - діти завжди захоплюються героями повсякденного життя! Пожежні відправляються на виклик з включеними блакитними вогнями, рятують людей з палаючих будинків, гасять пожежі або допомагають маленьким кошенятам злізти з високих дерев. З новими пожежними автомобілями Easy Starter діти з трирічного віку зможуть вжитися в роль пожежника. За допомогою простих обертових механізмів можна побудувати чотири різні пожежні машини! Пожежна машина є основою для всіх інших надбудов: наприклад, на ній може бути побудовані телескопічні поворотні сходи. У іграшковому автомобілі можна також зібрати двовісний причіп, на який можна встановити бак для води або кабельну лебідку. Пожежна машина може бути модифікована в будь-який час. Змонтувати резервуар з водою, поворотний трап, лебідку на пожежну машину або причіп - не проблема.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів