Linksys - досконала продуктивність!

Головна Новинки Linksys - досконала продуктивність!
06.07.2021

Нове надходження мережевого обладнання вже на складі ERC!

В сучасному світі потреба в комунікаціях і з’єднанні між різними електронними пристроями виникає все частіше, і тому Linksys створює технології і продукти, які забезпечують безперебійний і стабільний зв’язок для таких потреб,надаючи готовність до самих передових стандартів мереж сьогодення і навіть майбутнього часу, впровадження яких тільки відбувається.

Лідируючі позиції бренду LINKSYS надають постійні інновації завдяки власному науково-дослідному центру та багаторічному досвіду співпраці з лідерами ринку інформаційних технологій Belkin та Cisсo. Різномаїття технологічних рішень і широкий модельний ряд мережевих пристроїв для дому, малого та середнього бізнесу забезпечують популярність продукції для кінцевих споживачів та провайдерів на ринку мережевих послуг.

Основними перевагами та особливостями продукції LINSYS є висока надійність і відмовостійкість обладнання, якісний захист з’єднання, інноваційна технологія визначення руху Mesh Wi-Fi, надійне програмне забезпечення – шифрування інформації найвищого рівня, наявність внутрішнього брендмаурера, хмарний доступ і управління, батьківський контроль трафіку і контенту.

Розробка і створення власного ПЗ робить продукти ідеальними і легкими у використанні не тільки професіоналами, але і не підготовленими спеціально користувачами.

Нові моделі Wi-Fi-систем серії Velop

Вони використовують технологію Intelligent Mesh, яка забезпечує високу потужність і швидкість доступу до мережі Інтернет, а також 100% покриття WiFi-сигналом всіх мережевих і мобільних пристроїв у будинку чи оселі любого типу і розмірів.

MX10600-EU

Wi-Fi-система LINKSYS VELOP WiFi 6 MX10600 AX5300, MESH, 4xGE LAN, 1xGE WAN, 1xUSB 3.0, BT, біл. кол. (2шт.)

MX12600-EU

Wi-Fi-система LINKSYS VELOP WiFi 6 MX12600 AX4200, MESH, 3xGE LAN, 1xGE WAN, 1xUSB 3.0, BT, біл. кол. (3шт.)

VLP0103-EU

Wi-Fi-система LINKSYS VELOP VLP0103 AC1200, MESH, 2xGE WAN/LAN, BT 4.1, біл. кол. (3шт.)

Wi-Fi-системи Velop мають універсальний дизайн і зручність – їх легко налаштувати і розмістити де завгодно, і тому організувати повноцінну MESH-мережу можна за лічені хвилини. З моменту інсталяції і налаштування технологія Intelligent Mesh адаптує систему Velop до оселі – якщо один вузол буде випадково відключено, інші переналаштуються і відновлять зв’язок у бездротовій мережі. І навіть при перенавантаженні трафіку система буде шукати і використовувати найбільш вільний канал для ваших пристроїв. Wi-Fi-системи Velop підтримують технологію голосового керування Alexa.

Перша в світі запатентована технологія Linksys Aware використовує існуючу мережу Intelligent Mesh Wi-Fi для визначення руху без використання камер та іншого спеціального обладнання, забезпечуючи конфіденційність і зручність у всій оселі.

Вона дозволяє визначати активність завдяки сигналам Wi-Fi і відправляти повідомлення через додаток Linksys у разі неочікуваного руху. Послуга є платною за умов підписки на певний термін.

Також на склад надійшли позиції, які вже добре себе зарекомендували у кінцевих користувачів і мають гарну динаміку продажів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів