Cooler Master MasterLiquid 360 Illusion

Головна Новинки Cooler Master MasterLiquid 360 Illusion
04.08.2021

Інтенсивною підсвіткою СРО сьогодні вже нікого не здивуєш. Але MasterLiquid Illusion все ж вдалося підняти її на новий рівень завдяки вентиляторам MF120 Halo. У водоблоку тепер не просто підсвічується кришка, але також і сфера під нею. Cooler Master дозволяє керувати підсвіткою за допомогою засобів сумісної материнської плати або контролера ARGB Gen2, що йде у комплекті, разом з утилітою MasterPlus+.

У лінійці MasterLiquid Illusion доступні три моделі. Топова модель - MasterLiquid ML360 Illusion з 360-мм радіатором. MasterLiquid ML240 Illusion більш компактна, але вже з 240-мм теплообмінником. Остання доступна у двох варіантах: стандартна чорна та біла White Edition. У випадку ж з 360-мм СРО доступна тільки чорна модель.

СРО MasterLiquid ML360 Illusion виділяється, в першу чергу, своїм зовнішнім виглядом. На ринку з'явилося вже багато систем рідинного охолодження з підсвіткою A-RGB, однак новинка Cooler Master все ж перевершує їх завдяки вентиляторам Halo з інтенсивним підсвічуванням та привабливою A-RGB сферою у водоблоці. Cooler Master отримав беззаперечну перевагу, а також оснащений зручним керуванням підсвіткою. Керувати A-RGB LED можна як засобами сумісної материнської плати, так і контролером зі стандартним портом A-RGB. Більш того, у комплект поставки входить контролер, який підключається до гребінки USB материнської плати і додає ще два вільних порти A-RGB. Установка на материнську плату LGA 1200 є цілком дружньою до користувача. Кабелів доведеться прокласти багато, але комплектні перехідники та трійники значно полегшують це завдання.

За своєю продуктивністю СРО Cooler Master не може конкурувати з найпотужнішими 360-мм моделями, проте максимальні оберти вентиляторів порівняно помірні, тому екстремального рівня шуму немає. Вентилятори можна також значно уповільнити, після чого вони працюватимуть майже безшумно. Але продуктивність охолодження на 1.000 об/хв знижується трохи сильніше, ніж у багатьох моделей конкурентів. Помпа завжди працює на 12В, можливостей для її регулювання не передбачено. Суб'єктивно помпа відноситься до найтихіших моделей на 12В, але за тихих умов оточення роботу насоса все ж чути.

Переваги Cooler Master MasterLiquid ML360 Illusion:

  • Привабливий зовнішній вигляд з інтенсивною підсвіткою водоблоку і вентиляторів
  • У комплект поставки входить контролер A-RGB (але можливе керування засобами будь-якого іншого контролера або материнської плати)
  • Проста установка
  • У комплект поставки входить трійник на вентилятори
  • Гвинти з накатаною головкою для установки вентиляторів

Недоліки Cooler Master MasterLiquid ML360 Illusion:

  • Продуктивність цілком пристойна, але порівняно швидко знижується при зменшенні швидкості обертів вентиляторів
  • Помпа на 12В працює тихо, але не безшумно

Сторінка продукту на офіційному сайті

MasterLiquid ML-Illusion. See It To Believe It (відео)

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів