Новинка в асортименті ДПТ Ardesto: блендер стаціонарний 2 в 1 Ardesto SBG-1510B

Головна Новинки Новинка в асортименті ДПТ Ardesto: блендер стаціонарний 2 в 1 Ardesto SBG-1510B
25.10.2021

До вашої уваги: в асортименті бренду Ardesto з’явився новий продукт для всіх поціновувачів здорового стилю життя - стаціонарний блендер 2 в 1 Ardesto SBG-1510B!

Модель виконана в корпусі з нержавіючої сталі та обладнано потужним двигуном на 1000 Вт, що забезпечує швидкість обертання від 13000 до 17000 обертів за хвилину. Керувати пристроєм надзвичайно легко за допомогою зручного регулятора зі світлодіодною підсвіткою та трьом автоматичним програмам: смузі, пульсуючий режим та режим подрібнення льоду. Молочний коктейль, фруктове або овочеве смузі, пюре чи навіть тісто для панкейків – з цим усім з легкістю впорається блендер Ardesto SBG-1510B. Просто додайте необхідні інгредієнти за рецептом та оберіть відповідний режим.

Чашу блендера ємністю 1.5 л. обладнано вісьмома лезами з нержавіючої сталі з двома видами заточування, що дозволять швидко подрібнити фрукти та овочі для коктейлів та смузі, куряче філе для котлет, лід для десертів та багато іншого. Сама чаша виконана з міцного термостійкого скла – просто відваріть овочі, дайте трохи охолонути, помістіть у чашу блендера та за декілька хвилин отримайте запашний апетитний крем-суп або пюре.

Блендер Ardesto SBG-1510B комплектується спеціальним шпателем, за допомогою якого користувач може перемішувати інгредієнти навіть не знімаючи кришку чаши. А за допомогою комплектного порібнювача для сухих продуктів можна швидко подрібнити горіхи, насіння льону, кунжуту, тощо та додати до попередньо зробленого вітамінного коктейлю.

Технічні характеристики:

Тип стаціонарний

Потужність 1000 Вт

Швидкість обертання від 13000 до 17000 об/хв

Кількість режимів 3

Управління механічне

Матеріал корпусу пластик, метал, скло

Колір сріблясто-чорний

Кількість насадок 2 (для змішування, для подрібнення)

Матеріал ніжки гума

Матеріал ножа/віничка нержавіюча сталь

Ємність чаші для змішування 1.5 л

Захист від перегріву

Живлення 220-240 В

Довжина дроту 120 см

Країна виробник Китай

Гарантія 12 місяців

Розміри упаковки (ШxВxГ) 43x28x22 см

Вага упаковки 4.76 кг

Більш детальна інформація - на офіційній сторінці

Гарних продажів!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів