AORUS WATERFORCE X 360: система рідинного охолодження замкнутого циклу з РК-дисплеєм

Головна Новинки AORUS WATERFORCE X 360: система рідинного охолодження замкнутого циклу з РК-дисплеєм
15.12.2021

Звертаємо вашу увагу на розширення систем охолодження процесорів преміальними рідинними системами AORUS від GIGABYTE.

ОСОБЛИВОСТІ

  • Нова потужна помпа створює необхідні умови для ефективного охолодження високопродуктивних процесорів.
  • Унікальний 60x60 мм повнокольоровий РК-дисплей, передбачена можливість завантаження графічної/текстової інформації та відтворення відеоконтенту.
  • Орієнтація дисплея, що настроюється, обертання екрана на 330° щодо осі симетрії.
  • Висока продуктивність, низький рівень шуму, наномастило на основі графена, ARGB-вентилятори.
  • Передбачено можливість синхронізації підсвічування з іншими пристроями AORUS засобами утиліти RGB FUSION 2.0.
  • Універсальне та ефективне управління режимом роботи помпи та швидкістю обертання вентиляторів, сумісність із материнськими платами всіх провідних виробників.

Інформація на екрані на ваш вибір! Тепер для РК-дисплея доступні нові режими адресовані ентузіастам, а також спеціальний режим Chibi Time. Дисплей передбачає можливість відтворення завантажених користувачем файлів у форматі MP4/GIF/JPG для ще більшої привабливості візуальної складової.

Ексклюзивний дизайн AORUS та пристрій читання карт пам'яті MicroSD. Завдяки карті MicroSD можна суттєво наростити дисковий простір для зберігання відеофайлів та зображень, що відтворюються на екрані дисплея.

Типовий діаметр перерізу трубопроводу 51 мм збільшений до 78 мм. Таким чином вдалося підвищити швидкість потоку хладогену на 37% і забезпечити більш ефективне тепловідведення.

Керамічну вісь відрізняє тривалий термін служби (орієнтовно 376.715 год) порівняно з типовою віссю з металу. Крім того, така вісь має підвищену міцність і антикорозійні властивості.

Всебічне тестування дозволило інженерам AORUS розробити оптимальний профіль крильчатки та конструктив 120-мм вентиляторів для радіатора типорозміру 360 мм. Вентилятори забезпечують найбільш ефективне розсіювання тепла на тлі мінімального рівня шуму навіть у режимі максимальної швидкості обертання.

Наномастило на основі графена в підшипнику ковзання, встановленому на осі вентилятора AORUS, дозволяє знизити рівень шуму і збільшує ресурс роботи в 2,1 рази (орієнтовно до 73,5 тис. год), що відповідає терміну служби дворядного шарикопідшипника, але при цьому вентилятор з графеновим мастилом працює тихіше.

Можливість динамічного регулювання обертів 120 мм вентилятора дозволяє організувати безшумну роботу системи охолодження. Повітряний потік розсікається кромками лез вентилятора і рівномірно нагнітається в напрямку масиву набірних пластин радіатора завдяки особливому 3D-профілю крильчатки, в результаті ефективність потоку, що нагнітається, значно зростає в порівнянні з системами охолодження, в яких встановлені типові вентилятори.

Кожен вентилятор AORUS оснащений двома ARGB-роз'ємами (конструктив вилка та розетка). Таким чином, користувач може послідовно підключати вентилятори, синхронізуючи їх режим роботи, і формуючи єдину схему підсвічування всіх компонентів ПК.

Кабелі живлення та підсвічування вентиляторів централізовано розміщені на радіаторі. Це найбільш простий, зручний та швидкий спосіб підключення вентиляторів до системи.

Абсолютно новий дизайн RGB LED-підсвічування. Засобами програми RGB Fusion 2.0 можна обирати схему підсвічування логотипу AORUS та лез вентилятора, виконати синхронізацію підсвічування з іншими периферійними пристроями, з метою демонстрації свого власного, унікального стилю.

Повний список налічує 6 моделей, які відрізняються типами дисплеїв та габаритами.

У моделях з індексом X у назві можна виводити інформацію на круглий монітор, на якому красується лого у вигляді орла. Також всі моделі відрізняються за розміром, відповідно – ефективністю охолодження.

Приємно зазначити, що СВО від GIGABYTE – це єдине рішення, яке на 100% сумісне із найновішим сокетом 1700 та працює ефективно із процесорами Intel 12 генерації.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів