Пральні машини ARDESTO Crystal Bright - зосереджені на пранні

Головна Новинки Пральні машини ARDESTO Crystal Bright - зосереджені на пранні
07.02.2022

Новий модельний ряд пральних машин ARDESTO CrystalBright.

Надійність і ефективність

Пральні машини ARDESTO CrystalBright виконані в оригінальному дизайні і мають надійну та зручну конструкцію. Об’єм барабана становить 45 л, але при цьому їх глибина лише 42 см. Підйомні ребра барабана імітують пральну дошку, що значно підвищує ефективність прання, а спеціальні горизонтальні ребра жорсткості зменшують вібрацію. Ручку дверцят люка розташовано зверху, тож для відкриття не потрібно нахилятися.

Інтелектуальне керування

Пральні машини ARDESTO CrystalBright оснащені повністю сенсорними панелями керування без механічних елементів з великими «прихованими» LCD-дисплеями. Задля більшої зручності панель встановлено під кутом 20°. Інтелектуальна система автоматично контролює температуру води, швидкість обертання барабана, піноутворення та балансування білизни в барабані.

Зосереджена на пранні

Можливість одночасного завантаження до 7 кг білизни роблять пральні машини ARDESTO CrystalBright надійним помічником в побуті навіть для великої родини. А інтуїтивне керування дає змогу оперувати нею практично будь-кому з дорослих.

Запрограмована задовольняти

Пральні машини оснащено всіма необхідними програмами, що здатні задовольнити вимоги з прання найрізноманітніших речей: з бабовни, синтетики, делікатних або змішаних тканин. ARDESTO CrystalBright можуть працювати в екорежимі за температури 20 °С, в режимі «Анти-Алергія» та самостійно очищувати барабан.

Потужність і ніжність пари

Функція «Прання парою», в моделі SWMG-7121W, полегшує прасування білизни, а інколи взагалі робить його непотрібним. Крім того, вона дає змогу дбайливо очищувати найделікатніші речі, видаляє алергени та неприємний запах.

Розширений функціонал

В пральних машинах ARDESTO CrystalBright передбачено можливість додавання білизни після початку прання, ручного встановлення температури та швидкості роботи, додаткового полоскання і відкладеного старту. А для додаткової безпеки машину оснащено блокуванням від дітей.

Без зайвих витрат

Пральні машини ARDESTO CrystalBright відповідають високому класу енергетичної ефективності – А++.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів