Akko: стиль у кожному дотику

Головна Новинки Akko: стиль у кожному дотику
31.05.2022

Представляємо вашій увазі виробника комплектуючих для персональних комп'ютерів китайського бренду AKKO. Головною особливістю якого, є спеціалізація на виробництві пристроїв ігрової периферії з унікальним дизайном та інноваційними технологіями.

Нагадаємо, що компанія Akko була заснована в 2016 році в Шеньчжені, Китай. Маючи величезний досвід в індустрії ігрового та периферійного обладнання, засновники Akko своїм брендом прагнуть розширювати цей ринок, втілюючи інновації та сучасні тенденції, аби пристрої ставали для користувачів більше, ніж просто інструментом.

Akko пропонує кастомні механічні клавіатури та має надійний, інтегрований ланцюжок поставок на основі тісної співпраці з основними постачальниками та фабриками з виробництва перемикачів. Окрім перемикачів власної розробки, компанія Akko створила перемикачі разом із TTC та Gateron, щоб задовольнити потреби різних груп користувачів.

Akko — бренд, що має один із найбільших у світі вибір розкладок механічних клавіатур. Він пропонує користувачам широкий вибір розмірів клавіатур, зокрема повнорозмірні варіанти з 108 клавішами, 98 клавішами, 100 клавішами (96%), 87 клавішами (TKL), 84 клавішами (75%), 68 клавішами (65%) та 61 клавішею (60%).

Бренд завжди орієнтований на задоволення потреб клієнта, тому його товарна лінійка дозволяє користувачам підібрати саме на свій смак кольори, розкладки та перемикачі.

Akko також є провідним світовим виробником ковпачків для клавіш із багаторічним досвідом у виробництві ковпачків PBT Dye-Sublimation і Double-Shot, які є гарантією надійності компонентів цих клавіатур. Akko пропонує ковпачки для клавіш із різними профілями, як-от: OEM, Cherry, OSA, ASA і DSA, що забезпечують унікальні можливості набору тексту.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів