Cервер HPE ProLiant RL300 Gen11 зі 128-ядерним Arm-чіпом Ampere Altra

Головна Новинки Cервер HPE ProLiant RL300 Gen11 зі 128-ядерним Arm-чіпом Ampere Altra
12.07.2022

Минулого тижня під час конференції HPE Discover 2022 компанія HPE оголосила про запуск платформи HPE ProLiant RL300 Gen11 на базі хмарних процесорів Ampere(R) Altra(R) і Ampere Altra Max. Глобальні клієнти HPE тепер мають доступ до першого в світі процесора Cloud Native, який забезпечує найкращу в галузі продуктивність із винятковою енергоефективністю для широкого спектру програм.

Як підкреслюється, нові рішення HPE надають постачальникам послуг і підприємствам, які використовують хмарну розробку, гнучку, розширювану та надійну обчислювальну основу для інноваційного розвитку.

Новий сервер HPE ProLiant RL300 Gen11, який буде доступний у третьому кварталі 2022 року, є першим із серії серверів HPE ProLiant RL Gen11, які забезпечують обчислювальну продуктивність наступного покоління з вищою енергоефективністю за допомогою процесорів Ampere Altra та Ampere Altra Max.

«Ampere дуже рада бути першим хмарним і найновішим членом сімейства HPE ProLiant, — сказала Рене Дж. Джеймс (Renee J. James), засновник і генеральний директор Ampere. - «Хмара є рушієм зростання нашої галузі, але вимагає сучасного процесора, який повинен мати високу продуктивність та енергоефективність, щоб відповідати глобальним вимогам ESG».

Опираючись на 30 років лідерства в розробці інновацій у сфері обчислень, HPE тепер розширює свої автоматизовані, безпечні та універсальні обчислювальні рішення на швидко зростальний ринок постачальників послуг, а також корпорації, які покладаються на концепцію digital-first та cloud-native development.

Ці сервери ідеально підходять для клієнтів, які пропонують цифрові послуги, потокове передавання медіа, соціальні платформи, послуги електронної комерції, фінансові або онлайн-послуги, а також хмарні послуги, такі як IaaS, PaaS і SaaS.

Прикладом замовника HPE ProLiant RL можна привести CloudSigma, хмарний IaaS та PaaS-провайдер, якій пропонує високодоступні, гнучкі хмарні сервери корпоративного класу та хмарні рішення для хостингу в Європі, США та на Близькому Сході у понад 20 місцях. CloudSigma є одним із найбільш настроюваних хмарних провайдерів на ринку, що надає клієнтам повний контроль над їхньою хмарою та усуває обмеження на те, як користувачі розгортають свої обчислювальні ресурси.

«Виходячи з нашого порівняльного аналізу, сервер HPE ProLiant RL300 Gen11 із процесорами Ampere забезпечує значно вищу енергоефективність, - заявив Роберт Дженкін (Robert Jenkin), генеральний директор CloudSigma.

З приводу консультації або замовлення звертайтесь до нас: erc_hpe@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів