Новинка Sony LinkBuds S: компактні, легкі та розумні

Головна Новинки Новинка Sony LinkBuds S: компактні, легкі та розумні
15.11.2022

Бездротові навушники Sony LinkBuds S готові до роботи протягом усього дня. Завдяки компактній та легкій формі, навушники можна носити де завгодно та насолоджуватись улюбленими мелодіями весь час. Водночас їх інтелектуальні функції оптимізують звук для розваг і спілкування.

Головні особливості:

  • Надкомпактні, легкі та зручні навушники.
  • Захист від бризок і вологи класу IPX4
  • Об’ємне звучання музики та чистий звук під час викликів.
  • Автоматичне переключення між оптимізованим режимом навколишнього звуку та шумопоглинанням.
  • 20 годин роботи від акумулятора; 5 хвилин заряджання для 60 хвилин відтворення.

Sony LinkBuds S доступні в трьох преміальних матових кольорах із футляром, що вигідно підкреслює їх витонченість. Стильний зарядний футляр із заокругленою формою легко вміщається в руку й кишеню, що зручно в дорозі або мандрівці.

Завдяки новому 5-міліметровому динаміку з піддатливою мембраною LinkBuds S такі компактні. Він відтворює потужні баси й кришталево чистий вокал, максимально розкриваючи будь-який музичний жанр.

Також LinkBuds S мають невелику вагу, всього 4,8 г, що робить їх надзвичайно зручними для повсякденного використання. Також навушники LinkBuds S повторюють форму вух, а їх ергономічний дизайн забезпечує надійну фіксацію.

Крім того, Sony LinkBuds S відтворюють навколишні звуки, коли потрібно чути оточення, і забезпечують високоякісне шумопоглинання, коли потрібно зосередитися. LinkBuds S автоматично перемикаються між режимом навколишнього звуку й шумопоглинанням залежно від того, де ви перебуваєте й що робите.

Sony LinkBuds S працюють від акумулятора цілий день, а завдяки класу захисту від води IPX4 їх можна використовувати будь-де.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів