Навушники Sony WH-1000XM5: музика і нічого зайвого

Головна Новинки Навушники Sony WH-1000XM5: музика і нічого зайвого
22.01.2024

Найкраще в галузі шумозаглушення - бездротові навушники Sony WH-1000XM5. Нова модель оснащена функцією шумозаглушення Auto NC Optimizer, що автоматично оптимізується залежно від умов носіння та навколишнього середовища.

Головні особливості:

  • Спеціально розроблений 30-мм динамік для виняткового звуку.
  • Підтримка High-Resolution Audio та High-Resolution Audio Wireless завдяки технології аудіокодування LDAC. 
  • Процесор шумопоглинання HD QN, вбудований процесор V1 і кілька мікрофонів для прослуховування без відволікань.
  • Час автономної роботи - до 30 годин.

Навушники Sony WH-1000XM5 оснащені технологією Multi Noise Sensor. Чотири мікрофони на кожному навушнику захоплюють навколишній звук ще точніше для значного зниження високочастотного шуму. Завдяки Auto NC Optimizer ефективність шумоподавлення завжди та автоматично оптимізується залежно від умов носіння та зовнішніх факторів навколишнього середовища, таких як атмосферний тиск.

Спеціально розроблений компанією Sony інтегрований процесор V1 розкриває весь потенціал процесора шумозаглушення HD QN. Ця унікальна комбінація технологій управляє вісьмома мікрофонами, забезпечуючи безпрецедентну якість шумозаглушення.

30-міліметровий динамік з м'якими краями покращує шумозаглушення, допомагаючи насолоджуватися музикою без навколишнього шуму. Також навушники оздоблені особливою шкірою «Soft fit». Цей матеріал щільно прилягає до голови, менше тисне на вуха та не пропускає зовнішніх звуків.

Завдяки функції адаптивного керування звуком Sony WH-1000XM5 визначають, де ви знаходитесь та що ви робите, а потім регулюють параметри навколишнього звуку для ідеального прослуховування. Після активації вони вивчають поведінку та розпізнають місця, які часто відвідуються, наприклад, робоче місце чи улюблене кафе, і підлаштовує звук відповідно до ситуації.

Як тільки починається розмова, Speak-to-Chat автоматично зупиняє музику та включає навколишні звуки – зручно, якщо не знімати навушники або розмовляти без допомоги рук. Ця інтелектуальна функція використовує мікрофони, вбудовані в навушники, і розширену обробку аудіосигналу, щоб розпізнавати голос і реагувати на нього. Як тільки чат закінчиться, музика знову почне відтворюватися автоматично.

Крім того, потужності WH-1000XM5 вистачить на весь день активного користування. З величезним 30-годинним часом автономної роботи навушників ви матимете достатньо енергії навіть для тривалих поїздок. А їх складний корпус зекономить місце у сумці.

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: WH1000XM5L.CE7
13999 грн*
є в наявності
Бездротові навушники у вигляді наголов'я з найкращим у галузі шумозаглушенням, винятковою якістю звуку, чудовою якістю дзвінків без шуму та надкомфортним дизайном.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів