Низькопрофільна система повітряного охолодження ZALMAN CNPS80GREV.1 для процесорів INTEL/AMD

Головна Новинки Низькопрофільна система повітряного охолодження ZALMAN CNPS80GREV.1 для процесорів INTEL/AMD
13.12.2022

Компанія ZALMAN пропонує різноманітний спектр комп’ютерних комплектуючих для створення та подальшого вдосконалення прогресивних ПК. Універсальний асортимент, унікальні технологічні рішення, багаторічний досвід та всесвітнє визнання ZALMAN – це важливі складові успіху.

Створення тихого ефективного охолодження для комп’ютерних систем різного рівня складності та розробка інноваційних патентів та технологій, що суттєво впливають на потенційні можливості виробів, було і залишається незмінним пріоритетним напрямком розвитку ZALMAN.

Збираючи персональний комп’ютер, варто подбати про його стабільну та тривалу роботу. Звичайно це стосується не тільки періодичного профілактичного обслуговування, але й вдалого поєднання компонентів системи, організації комфортного температурного режиму та вентиляції комп’ютерного корпусу під час роботи.

Складові ПК, що працюють при надмірних температурах швидше виходять з ладу, а отже знижується строк їх служби. Варто пам’ятати, що без належної вентиляції та охолодження, комп’ютерна система стане не ефективною та може не передбачувано вимкнутись.

Процесорний кулер Zalman CNPS80G REV.1

Пропонуємо універсальний оновлений асортимент охолодження для процесора від ZALMAN, що доповнить систему та забезпечить її ефективну роботу.

Повітряна система охолодження для процесора – низькопрофільний кулер ZALMAN CNPS80GREV.1 із показником TDP 65W для відводу надмірного тепла та ефективної роботи сучасних процесорів INTEL/AMD. Радіатор пристрою чашоподібної форми. Крильчатка 85мм вентилятора із класичними лопатями. Особливості конструкції сприяють активному переміщенню нагрітого повітряного потоку від поверхні процесора назовні. Вентилятор працює тихо, не вібрує.

Чому варто звернути увагу на модель кулера ZALMAN CNPS80GREV.1:

  • система повітряного охолодження сумісна із сучасними актуальними сокетами Intel/AMD;

  • форма радіатора типу FHS (flower heat sink) сприяє збільшенню площі розсіювання нагрітого повітря з поверхні основи кулера;

  • поверхня основи ідеально відшліфована;
  • має компактні та оптимальні розміри, що зручно для використання в малогабаритних корпусах з обмеженим простором. Висота кулера всього 50 мм;

  • установка не складна, кулер не буде створювати перешкод чи заважати іншим компонентам, як, наприклад, оперативній пам’яті із високим радіатором;
  • основа кулера, що безпосередньо контактує із процесором, ідеально відшліфована;
  • 85 мм PWM-вентилятор із класичними лопатями в процесі експлуатації сприяють створенню направленого активного повітряного потоку;

  • елементи управління методом широтно-імпульсної модуляції автоматично регулюють швидкість вентилятора в залежності від температури процесора. При підключенні конектора вентилятора CPU, на материнській платі автоматично вмикається PWM-керування;
  • вентилятор на гідравлічному підшипнику працює тихо;
  • в комплекті високопродуктивна термопаста ZALMAN, із показником теплопровідності – 4,1W/m•K.

Абревіатура охолодження для процесорів – CNPS (Computer Noise Prevention System) від ZALMAN – як візитна картка компанії. Пристрої різного формату та рівня складності формують асортимент продукції ZALMAN. Основна концепція компанії, що їх об’єднує – вироби мають бути надійними та витривалими, працювати тихо та ефективно.

Отже, рекомендуємо під час створення компактної комп’ютерної системи звернути увагу на модель повітряного охолодження для процесора ZALMAN CNPS80GREV.1. Кулер елементарно встановити та демонтувати у разі необхідності. Пристрій не складний та достатньо ефективний в процесі експлуатації.

Майбутнє із ZALMAN – це сучасний оновлений асортимент та прогресивні ідеї для розвитку бізнесу.

Разом із ZALMAN – впевнено до нових досягнень!

Товари з публікації
немає в наявності
Процесорний низькопрофільний кулер ZALMAN CNPS80GREV.1 (TDP 65W) для охолодження сучасних процесорів. Радіатор має чашеподібну форму. Крильчатка 85мм вентилятора із класичною формою лопатей. Вентилятор працює тихо та не вібрує. Швидкість обертання лопатей змінюється в залежності від температури біля процесорного простору.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів