Довгоочікуване постачання Varmilo вже в Україні!

Головна Новинки Довгоочікуване постачання Varmilo вже в Україні!
23.12.2022

У новому постачанні унікальних дизайнерських механічних клавіатур Varmilo на їх поціновувачів очікують улюблені моделі СMYK, Peking Opera, Moonlight, Summit R2 та Sea Melody.

Окрім бестселерів бренду на шанувальників чекають одразу три нових моделі Varmilo keyboard artist:

Varmilo Crane Lure Series 

Справжній витвір мистецтва, реалізований Varmilo у повнорозмірній механічній клавіатурі Crane (англ.: «журавель»). Дизайнерська філософія цієї моделі є данню здобуткам древньої китайської культури, що передано через витончені традиційні символи - сосни, журавлі, черепаха, тонкі золотаві ієрогліфи, Їнь та Ян. У клавіатурі ідеально збалансовані функціональність та естетика східної культури через традиційні шрифти. Кожною своєю деталлю кейборд передає алегоричність традиційної культури та її символізм.

Унікальна естетика дизайну та надійність в технологіях.

Varmilo Cliff Bot-Awake

Яскрава та стильна TKL-клавіатура Cliff Bot-Awake у компактному формфакторі на 87 клавіш відкриває серію клавіатур Varmilo у футуристичному стилі. Кожна деталь цього кейборду передає філософію робототехніки, а технічні характеристики моделі підтверджують впевнене крокування бренду у майбутнє. 

Вперше в Україні клавіатура Varmilo із трьома типами підключень в одній моделі: бездротове, Bluetooth 5.0, 2,4 ГГЦ. Усе більше варіативності для натхнення естетикою та насолодою від користувацьких функцій.

Varmilo Sakura R2

Рожеве натхнення сакурою в оновленій моделі Varmilo Sakura R2 з новим візуальним рішенням на клавішних ковпачках у компактному та достатньому для гри й роботи розмірі на 87 клавіш. Незмінна якість матеріалу, деталізоване нанесення на ковпачки та функціональні механічні перемикачі.

Обирайте власний шедевр на своєму столі для щоденного натхнення у роботі, грі та творчості.

Varmilo: Make You Artist!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів