Нове надходження периферії MSI!

Головна Новинки Нове надходження периферії MSI!
24.01.2023

Асортимент комп'ютерної периферії MSI отримав нове надходження. Пропонуємо геймерські гарнітури, геймпади, ігрові миші та поверхні до них від тайваньского бренда.

Ігрові гарнітури MSI оснащені 40-мм динаміками. Навушники серії Immerse дозволять з головою зануритись у світ улюблених комп'ютерних ігор. Їх вирізняє ідеальне позиціонування джерела звуку у просторі та високий рівень деталізації. А модель DS502 підходить для тривалих ігрових сесій. 

Геймпади MSI Force GC20/GC30 V2 - чудовий вибір для гоночних симуляторів та шутерів. Серед моделей представлені як дротові, так і універсальні бездротові варіанти у чорних та білих кольорах. В кнопках контролерів серії Force GC використовуються перемикачі з ресурсом 2 млн натискань. В комплект поставки входять дві хрестовини із магнітним кріпленням, щоб персоналізувати пристрій під свій стиль гри. 

Комп'ютерні мишки серії CLUTCH - поєднання надлегкої конструкції з високопродуктивними компонентами для максимального контролю в іграх. Вони оснащені точними оптичними сенсорами, RGB-підсвічуванням та довговічними перемикачами.

А ігрові поверхні серії AGILITY дозволять досягти максимальної точності позиціонування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів