Нові чохли UAG для Samsung Galaxy S23 вже на складі ERC

Головна Новинки Нові чохли UAG для Samsung Galaxy S23 вже на складі ERC
13.02.2023

До замовлення вже доступні чохли UAG для новенького Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus, та Galaxy S23 ULTRA.

Особливості чохлів UAG для смартфонів

  • Ударопоглинаюча ультралегка композитна конструкція
  • М'які краї, що амортизують
  • Кнопки збільшеного розміру
  • Легкий доступ до портів
  • Фото без відблисків, звук без спотворень
  • Не перешкоджає роботі безконтактної оплати та бездротової зарядки
  • Вбудований модуль MagSafe (у ряді моделей)

Серія Plyo - прозорий чохол, підкреслить колір смартфону. Припаде до душі тим, хто цінує практичність і лаконічний стиль.

Серія Monarch та Monarch Pro - чохол, виготовлений з термополіуретану і легкого полікарбонату, який має п'ять рівнів сучасного захисту. Поверх накладки йде шар натуральної зернистої шкіри, карбонового волокна або навіть волокна KEVLAR, що не тільки добре захищає, але і надає чохлу особливий дизайн.

Серія Plasma - внутрішня частина чохла має перфоровану сотову структуру, яка чудово поглинає та розсіює наслідки сильних ударів та зберігає кути смартфона від пошкоджень.

Серія Metropolis та Metropolis Lite - чохол, виготовлений з матеріалів преміумкласу. Безшовна вставка з матеріалу KEVLAR разом з м'якими кутами забезпечує найкращий захист.

Серія DOT - м'який чохол преміумкласу з soft touch силікону та підкладкою з мікрозамші. Легка конструкція, завдяки рельєфному дизайну з точковою текстурою, ударостійка серцевина та захисна окантовка екрана, які захищають від ударів.

Серія Civilian - ефектний чохол з мінімальною кількістю деталей. Припаде до душі тим, хто цінує практичність і лаконічний стиль.

UAG Pathfinder Series має унікальний дизайн і елементи стилю мілітарі, що є досить затребуваним дизайном як у чоловіків, так і у жінок будь-якого віку і соціального прінадлежності. Незважаючи на високу ступінь захисту чохол UAG має тонкий профіль, забезпечуючи мінімальну громіздкість смартфона в чохлі

Нові чохли UAG - це завжди максимальний захист, зручність і особливий дизайн.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів