Одяг та аксесуари з акумуляторним електрообігрівом 2Е

Головна Новинки Одяг та аксесуари з акумуляторним електрообігрівом 2Е
08.02.2023

Ці нові типи одягу бренда 2Е допоможуть обігріти всі частини тіла – від ніг до голови! Технології зумовили втілення цікавих, зручних та безпечних рішень на рівні тканини, вбудованих зігрівальних елементів і на рівні акумуляторів. Поради та роз’яснення щодо використання та підбору.

Наразі в асортименті одягу з акумуляторним обігрівом бренда 2Е наявні товари різних серій і розмірів, зокрема:

  • шапки-балаклави;
  • рукавички різних типів;
  • термобілизна чоловіча та жіноча;
  • шкарпетки різних видів;
  • жилети - очікуємо найближчим часом;
  • худі - очікуємо найближчим часом.

Як зроблено та як працює одяг 2Е з акумуляторним електрообігрівом

Кожен тип одягу має ретельно виокремлені зони з інтегрованою «електричною тканиною». Після вмикання акумулятора майже миттєво нагріваються певні зони, надчутливі до холоду. Їх нагрівання сприяє зігріванню інших частин тіла завдяки кровообігу. Наприклад, зони нагрівання в шкарпетках зігріють пальці ніг, у термобілизні – живіт, коліна, плечі та поперек (зони визначено відповідно до загальних медичних рекомендацій).

Якість, дієвість, ефективність, ергономічність – головні критерії вибору такого одягу. На відміну від схожих рішень, які з’являються в різних постачальників на ринку, для виробництва одягу 2Е з акумуляторним електрообігрівом використано натуральні (бавовняні, шкіряні) та інші якісні матеріали та електроскладові. «Електрична тканина» є міцною та надійною, і застосовується у виробі відразу під час пошиття. Є ще одна перевага одягу 2Е – його можна легко прати (ручним методом), але важливо обов’язково відчепити акумулятори.

Альтернативні постачальники часом пропонують вшивати електропідігрів окремо, використовуючи шматки досить грубої електротканини, чи просто нашивають його самостійно на готовий виріб, унаслідок чого погіршується ергономічність, ефективність і надійність.

Одяг з електрообігрівом 2Е має вбудований акумулятор із контролером зі світловою індикацією, зручно прихований для зберігання. Власне, цей акумулятор і живить енергією «електричну тканину» для обігріву!

Акумулятор і конектори для під’єднання є в базовому комплекті постачання одягу 2Е. Тож, для зігрівання необхідно лише натиснути приховану кнопку в кишені, яка розташована в найзручніших частинах одягу й не заважає під час руху чи в разі падіння. Наприклад, для балаклави – у зоні шиї, на рукавичках акумулятор вшито на внутрішній стороні передпліччя, у термобілизні їх дві – є окремі кишені для двох окремих акумуляторів штанів і сорочки, у шкарпетках – на литках із боків.

Усі контролери мають три ступеня обігріву – інтенсивний, середній та мінімальний (для максимально тривалого обігріву). У такий спосіб можна забезпечити обігрів від 2 до 6 годин, і навіть довше!

Більш ніж максимальний ліміт кожного ступеня, зазначений на малюнку, завдяки можливості не лише перемикати три ступені між собою, а й періодично вмикати/вимикати їх! Така можливість недоступна в інших засобах. Наприклад, у всіх видах хімічних грілок неможливо призупинити хімічну реакцію для подальшого її поновлення в разі потреби.

Чи буде одяг з електропідігрівом 2Е працювати, якщо змокне?

Так, буде! Проте через велику термоємність води обігрів буде не таким відчутним. Навіть у разі вмикання інстенсивного нагріву повністю «висушити» його буде важко. Проте користуватись і за таких умов можна, це буде безпечно і для користувача, і для одягу. У будь-якому разі буде тепліше, ніж без електропідігріву.

Комплектовання, акумулятори, заряджання

Літій-іонні акумулятори одягу 2Е є ефективними та витривалими. Водночас акумулятори для більшості типів одягу та серій 2Е (за винятком акумуляторів для шкарпеток із підігрівом 2E серії Race, які працюють навіть із повербанками) не є універсальними та мають пропрієтарні розніми. Такі пропрієтарні акумулятори взаємозамінні між двома групами різних типів одягу 2Е. Для швидкого обігріву та більш тривалої дії потрібен більшої сили струм, ніж той, який можуть забезпечити, наприклад, акумулятори з повербанків. Застосовані смартакумулятори витриваліші до перемикання режимів та фізичних навантажень на кшталт ударів унаслідок падінь тощо. До того ж за використання звичайних рознімів USB чи microUSB за умов такого специфічного застосування (під час активного руху) варто додатково подбати про належну фіксацію контактів.

Система пропрієтарного акумуляторного електрообігріву одягу 2Е працює на постійному струмі за напруги 7,4 В. Це безпечно для людини та водночас ефективно для функціонування унікальної технології обігріву! Ємність таких акумуляторів становить 2 200-2 600 мА·год.

Передбачено захист контактів під час прання спеціальними ковпачками, які є в кишені комплекту. Радимо там їх і зберігати, аби випадково не загубити. Якщо таке все ж трапиться, необхідно вжити додаткові заходи для захисту від води контактів рознімів.

Суттєвою особливістю є швидке заряджання зі штатним оригінальним зарядним пристроєм (із комплекту постачання) зі стандартним штекером для розетки 220 В (або від зарядних станцій 2Е). За 2 години зарядний пристрій заряджає до 100 % відразу пару акумуляторів! У такий спосіб за 2 години маємо готовий до використання елемент одягу як засіб зігрівання на 6 чи значно більше годин, залежно від режимів обігріву та перерв вмикання-вимикання.

Особливості серій 2Е Hunter, 2E Ride, 2E Race

Визначальною особливістю рукавичок серії  Hunter є винятковий тактичний функціонал – «відкидні» вказівні пальці обох рукавичок, додаткові захисні прошарки задля підвищеної вологостійкості, резистивне покриття кінцівок пальців рукавичок чутливе до сенсорних екранів. Їх можна не знімати під час користування смартфоном, планшетом або пультом керування БПЛА. Рукавички серії 2Е Hunter виготовлені в кольорі Camo (камуфляж).

Вказівні пальці рукавичок із підігрівом 2E Rider мають гумові «скрін клінери» для зручного й швидкого очищення окулярів, захисної маски від бруду, вологи чи снігу. До того ж рукавички в зоні міжфалангових суглобів захищені анатомічною вставкою з надміцного карбону.

В асортименті є й простіша товарна позиція – шкарпетки з підігрівом 2E Race із традиційним під’єднанням USB, проте з не менш інноваційним смартакумулятором та пультом дистанційного керування режимами обігріву! Ці шкарпетки мають акумулятор, що може підзаряджатися від альтернативних портативних джерел живлення, наприклад, від повербанків. Є можливість під’єднання й безпосередньо акумуляторів типу повербанк, але в такому разі втрачається можливість дистанційного керування та перемикання режимів.

Усі різновиди одягу з електропідігрівом 2Е, крім серії Race, виготовлені із застосуванням пропрієтарних акумуляторів та мають відповідні розніми (про які йшлося на початку матеріалу), де повербанки не допоможуть.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів