18-дюймовий ігровий ноутбук ROG Strix SCAR 18 доступний в Україні

Головна Новинки 18-дюймовий ігровий ноутбук ROG Strix SCAR 18 доступний в Україні
21.02.2023

Потужний ноутбук із процесором Intel Core i9-13980HX відеокартою NVIDIA® GeForce RTX™ 4090.

Новий ROG Strix SCAR 18 у першу чергу створено для ентузіастів кіберспорту. У портативний корпус ноутбука перенесено комфорт і потужність настільного ПК, забезпечені компонентами найвищого класу. Це перший ноутбук ROG, що має 18-дюймову QHD-панель Nebula з частотою оновлення 240 Гц.

Пристрій оснащений флагманським процесором Intel Core i9-13980HX 13-го покоління з 24 ядрами й 32 потоками, а також відеокартою NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 для ноутбуків із максимальною графічною потужністю (TGP) 175 Вт. Спеціальний мультиплексор MUX Switch і технологія NVIDIA Advanced Optimus допоможуть використати під час гри повний потенціал відеокарти, а підтримка оперативної пам’яті DDR5 обсягом до 64 ГБ та накопичувача PCIe Gen4x4 до 4 ТБ дозволить без особливої напруги одночасно грати, транслювати та створювати контент. Для того, щоб обчислювальні компоненти могли працювати на межі можливого, новинка може похвалитися комплексною інтелектуальною системою охолодження з трьома вентиляторами та сімома тепловими трубками. Роль термоінтерфейсу на процесорі та відеокарті виконує рідкий метал Conductonaut Extreme.

Геймерам, яких задовольнить лише найчіткіше зображення в динамічних сценах, ROG Strix SCAR 18 пропонує неймовірну панель Nebula з частотою оновлення 240 Гц, покриттям 100% колірного простору DCI-P3 та запаморочливою яскравістю 500 кд/м2. Ця 18-дюймова панель формату QHD зі співвідношенням сторін 16:10 відтворює неймовірно глибокі відтінки чорного. Дисплей підтримує технології Dolby Vision® HDR та NVIDIA G-SYNC®, що гарантує приголомшливу якість зображення без розривів і затримок. Мінімальний час відгуку (3 мс) означає чіткість графіки в динаміці, тому геймери зможуть приймати правильні рішення навіть у несамовитій перестрілці.

Аудіосистема ROG Strix SCAR 18 складається з двох високочастотних динаміків і двох спрямованих униз низькочастотних динаміків, які створюють реалістичну звукову сцену під час гри. Вона підтримує технологію віртуального об’ємного звучання Dolby Atmos® для кришталево чистого відчуття звукової сцени в запалі битви. Технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення відфільтровує фоновий шум як для вхідного, так і для вихідного сигналів, тому голос звучить голосно та чітко. Ноутбук має на озброєнні акумулятор ємністю 90 Вт·год і підтримує заряджання через порт Type-C з потужністю до 100 Вт, що додасть зручності в дорозі. Підтримка мережевих інтерфейсів Wi-Fi 6E та 2,5G Ethernet означає мінімальні затримки при підключенні як до дротових, так і до сумісних бездротових мереж.

Крім того, для більш комфортного керування збільшено площу клавіатури. RGB-підсвічування клавіатури та нижньої грані, сумісне з технологією Aura Sync, індивідуальний колір підсвічування для кожної клавіші, а також накладки Armor Caps з можливістю персоналізації дають геймерам можливість підкреслити власний стиль.

Товари з публікації
Новинка
...
немає в наявності
 
Новий ROG Strix SCAR 18 у першу чергу створено для ентузіастів кіберспорту. У портативний корпус ноутбука перенесено комфорт і потужність настільного ПК, забезпечені компонентами найвищого класу. Це перший ноутбук ROG, що має 18-дюймову QHD-панель Nebula з частотою оновлення 240 Гц.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів