Побачити більше! 2Е – нове ім’я на ринку телевізорів

Головна Новинки Побачити більше! 2Е – нове ім’я на ринку телевізорів
02.03.2023

Продаж телевізорів 2Е – зареєстрованої у Швейцарії торгової марки – розпочинається з десяти моделей, з-поміж яких можна вибрати найліпшу з огляду на власні уподобання та потреби.

Протягом року заплановано налагодити постійне постачання телевізорів у мережі магазинів та для онлайн-каналів, а також поширювати з-поміж замовників інших сегментів, включно з проєктними та корпоративними замовленнями. Пропонуватиметься великий перелік доступних аксесуарів та товарів, потрібних для роботи телевізорів та створення найкомфортніших умов перегляду для користувачів. Побачити більше можна вже в березні.

Модельний ряд поділено на три умовні частини: базову модель; моделі smart-телевізорів на платформі Android TV і smart-телевізори WebOS.

2E-32D3 – без Smart TV, але з максимальною продуктивністю

2E-32D3 – базова бюджетна модель із діагоналлю 31,5″, хоч і не підтримує Smart TV, проте задля більшої привабливості оснащена великою кількістю корисних функцій, зокрема завдяки телетексту можна отримувати інформацію – новини, спорт, пропозиції туристичних компаній, дізнаватися погоду, розклад кіно, переглядати театральні афіші, і все за допомогою звичайного телевізійного сигналу.

Крім того, можна застосувати пін-код для входу до системи телевізора, блокувати канали чи програми, а також встановлювати батьківський контроль.

Завдяки чуттєвим TV-тюнерам пристрій впевнено приймає аналогові та цифрові канали й радіо, а також «запам’ятовує» до 400 каналів. Модель 2E 32D3 має функцію PVR, завдяки якій можна зробити цифровий відеозапис програми, встановивши таймер, а ще в будь-який зручний час можна переглядати не тільки записані програми, але й відеофайли та фотографії, слухати музику.

Аби осягнути наведені переваги, треба взяти до уваги ще і якісне начиння: TFT-матриця зі світлодіодним підсвічуванням разом із технологією HDR, що додає деталізації на найтемніших і найсвітліших ділянках, дає змогу отримати яскравіше та більш насичене й контрастне зображення, а завдяки застосуванню системи TruSurround XT, яка є аналогом Dolby Digital, забезпечено просторове звучання.

У комплекті наявний додатковий пульт ДК спрощеного дизайну, який стане в пригоді людям поважного віку та з особливими потребами. Батарейки типу ААА також є в комплекті.

Сумісність із настінним кріпленням стандарту VESA 100 × 100 – запорука легкого монтажу.

Шукачам бюджетних телевізорів може припасти до душі модель 2E 32D3: хоч і бракує функцій Smart TV, проте гарантована максимальна продуктивність.

Сучасні smart-телевізори на платформі Android TV

З-поміж телевізорів 2Е на платформі Android TV доступні моделі з діагоналлю екрана 31,5″, 43″, 50″ та 55″: 2E-32A06K, 2E-43A06K, 2E-43A06L, 2E-50A06K, 2E-55A06 відповідно.

Оптимальна TFT-матриця, світлодіоди якої розміщено по всій площі рідкокристалічної панелі, забезпечує неймовірну контрастність і глибину чорного кольору. Деталізацію та розширений кольоровий діапазон на найтемніших і найсвітліших ділянках «подарує» технологія HDR, а Noise reduction 3D усуне зайві «шуми».

Система TruSurround XT створює просторове звучання, використовуючи лише два канали акустичних систем. До того ж звукова система передбачає вибір оптимального режиму для перегляду фільму, футбольного матчу чи прослуховування музики.

Крім низки зазначених особливостей, користувачу доступні всі переваги інтуїтивно зрозумілої платформи Android TV, побудованої на найновішій версії операційної системи Android 11.0, наприклад, швидкий доступ до часто використовуваних програм на кшталт YouTube, Skype, Netflix, Amazon Prime, Megogo, месенджерів, ігор та багатьох інших безкоштовних та платних застосунків із магазину Google Play. Також можна використовувати вбудований веббраузер TVWeb Browser for TV, передбачено зручний і спрощений процес пошуку контенту за допомогою рекомендацій, які ґрунтуються на вподобаннях глядачів та історії перегляду. З-поміж додаткових переваг: дублювання екрана та виведення контенту з пристроїв Apple завдяки технології Apple AirPlay.

У телевізорах 2Е на ОС Android 11.0 на задній панелі з лівого боку є низка рознімів і слотів, зокрема: 2 × USB, 3 × HDMI, mini-jack 3,5 мм для навушників, рознім для підключення антени. Наявний також Ethernet LAN (на задній панелі посередині), поряд із яким підключається кабель живлення завдовжки 1 м (EU Type-C).

Smart-телевізори на базі WebOS

І, нарешті, для найвибагливіших користувачів створено лінійку smart-телевізорів на базі WebOS. Доступні моделі з діагоналлю екрана 43″, 50″, 55″ та 65″ (2E-43A06LW, 2E-50A06LW, 2E-55A06LW, 2E-65A06LW), усі вони підтримують технологію DLED – однорідне підсвічування екрана світлодіодами, які розміщено по всій його площі, що дає змогу застосовувати локальне затемнення. Саме цим зумовлено дивовижний запас яскравості та висока контрастність зображення.

Тонкі рамки, гострі кути, стриманий чорний колір – телевізори не тільки вдало пасуватимуть чи не до будь-якого інтер’єру кімнати, а й вразять своїми можливостями: Noise reduction 3D усуває зайві «шуми», поліпшує якість відображення, а технологія HDR покращує деталізацію зображення в темних і світлих сценах, тож, як наслідок, картинка на екрані має більш природний і реалістичний вигляд навіть у широкому діапазоні контрастності.

Усі моделі додатково оснащено «саундбаром» – звуковою панеллю, що горизонтально вбудована під екраном. Саме завдяки цьому телевізори вирізняються покращеним звучанням. До того ж передбачено підтримання технології TruSurround XT, що забезпечує можливість користувачеві насолоджуватися просторовим звучанням улюблених аудіотреків чи діалогів персонажів за використання лише двох каналів акустичних систем. У телевізорах на базі WebOS є вбудований модуль бездротового зв’язку для підключення до Wi-Fi-мережі (прим.: у моделях на платформі Android TV він також наявний). Тож, використовуючи LAN-кабель або Wi-Fi-мережу, можна швидко й легко завантажити популярні застосунки (YouTube, Skype, Netflix, Amazon Prime, Megogo, LiveTV, месенджери, ігри та ще чимало інших безкоштовних та платних застосунків із магазину Google Play). Та на додачу: можна використовувати браузер TVWeb Browser чи будь-який інший просто з меню екрана телевізора, як ще один застосунок. А для дублювання екрана та виведення контенту з пристроїв Apple передбачено технологію Apple AirPlay.

За потреби до smart-телевізорів на WebOS можна під’єднати чи не всі необхідні пристрої, адже вони, крім іншого, вирізняються розмаїттям інтерфейсів на тильній панелі (зліва), зокрема: 2×USB, 3×HDMI 2,0, mini-jack 3,5 мм для навушників, RJ-45 для мережевого інтернет-кабелю, CVBS для AV-пристроїв із композитними відеоблоками, як-то VCR- або DVD-плеєр, CI SLOT для карт СІ, оптичний цифровий телевізійний звуковий вихід, коаксіальні розніми RF/T2 і RF/S2 для антени або кабельного телебачення.

Сервісне та гарантійне обслуговування телевізорів 2Е здійснюється в СЦ ERC в Києві та в контрактних сервісних центрах у багатьох інших містах України. Гарантійні умови дійсні впродовж 24 місяців.

Влаштовуйте вечори кіно або навіть створюйте атмосферу кінотеатру вдома завдяки сучасним і функціональним телевізорам 2Е. Усі моделі вже доступні до замовлення, до того ж потішать прийнятною вартістю!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів