Відеокарта ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 16 GB AMP Extreme AIRO – холодна міць четвертого покоління

Головна Новинки Відеокарта ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 16 GB AMP Extreme AIRO – холодна міць четвертого покоління
03.03.2023

ZOTAC презентував відеокарту четвертого покоління NVIDIA RTX 4080 архітектури ADA Lovelace із технологією екстремального охолодження Extreme AIRO – найпотужніше рішення в асортименті ZOTAC з-поміж модельного ряду RTX 4080.

Переваги відеокарти:

  • мультипроцесори ADA Lovelace забезпечують приріст продуктивності до двох разів;
  • четверте покоління ядер Tensor Core для роботи з графікою;
  • значно пришвидшене третє покоління RT Cores, покращена технологія динамічного освітлення у відеоіграх.

Вдосконалена система охолодження

У виконанні ZOTAC AMP Extreme AIRO має вдосконалену систему охолодження IceStorm 2.0 – три 110-міліметрових вентилятори із широкими вигнутими лопатями, які вдвічі більші, ніж у моделях попереднього покоління. Кожен вигин і смужка на лопаті ретельно розроблені для максимізації повітряного потоку та тиску повітря.

Збільшена висота та глибша конструкція кожуха

Висоту вентилятора значно збільшено задля забезпечення оптимального повітряного потоку. Завдяки глибшій конструкції кожуха, яка допомагає створювати більш спрямований повітряний потік, кожен оберт вентилятора виштовхує більше холодного повітря вниз і довше «утримує» його на теплорозподільнику для підвищення температури.

Готовий до найінтенсивніших теплових випробувань

У масивному 3,5-слотовому корпусі розміщено великий радіатор з алюмінієвими ребрами, готовий до найінтенсивніших теплових випробувань. Дев’ять прецизійно оброблених мідних теплових трубок розташовані вертикально – це збільшує поверхню контакту з графічним процесором, виділяючи більше тепла для розсіювання всією довжиною радіатора. Композитні теплові трубки складаються з кількох шарів: товстої оболонки та рифленого гніту з багатоканальною робочою рідиною, тому кожна теплова трубка є ефективнішою для передавання тепла.

Широкі вентиляційні канали

Завдяки широким вентиляційним каналам потік повітря може «маневрувати» й виводитися з усіх боків, зменшуючи кількість тепла, що затримується.

Мінімум шуму

Центральний вентилятор, що обертається в протилежному напрямку, допомагає зменшити турбулентність повітря, мінімізуючи шум завдяки плавному потоку повітря. Подальше зниження шуму досягається за допомогою встановлених антивібраційних прокладок.

Стильний дизайн

Крім унікальної системи охолодження, відеокарта може похвалитися стильним дизайном: п’ятизонне RGB-охолодження, голографічна рамка, що підсилює велике RGB-підсвічування згори переливчастим і напівпрозорим покриттям, яке просвічує світлові доріжки знизу.

Офіційний огляд виробника | YouTube

Товари з публікації
немає в наявності
Натхненна аеродинамічними концепціями, ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO використовує AIR-Optimized дизайн, щоб продемонструвати найкращі можливості найсучаснішого у світі ігрового графічного процесора на базі NVIDIA DLSS 3, високоефективної архітектури Ada Lovelace і повного трасування променів. Для геймерів та ентузіастів, які прагнуть максимальної продуктивності, відеокарта AMP Extreme AIRO має все, що може запропонувати - від неперевершеної потужності до чудових теплових та шумових характеристик.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів