Новинка: райзер для відеокарти ZALMAN ZM-RCG422 стандарт PCI-E 4.0

Головна Новинки Новинка: райзер для відеокарти ZALMAN ZM-RCG422 стандарт PCI-E 4.0
03.03.2023

Південнокорейська компанія ZALMAN пропонує широкий спектр компонентів для створення чи вдосконалення прогресивних комп’ютерних систем. Універсальний асортимент, унікальні технологічні рішення, багаторічний досвід та всесвітнє визнання ZALMAN – це важливі складові успіху.

Корпуси, блок и живлення, повітряні та рідинні системи охолодження, різноманітні аксесуари – це основна продукція ZALMAN, що користується популярністю та відома широкому загалу користувачів, знавців сучасних комп’ютерних комплектуючих.

Новинка від ZALMAN – подовжувач для відеокарт – райзер ZALMAN ZM-RCG422 стандарт PCI-E 4.0.

Райзери використовують для під’єднання додаткових пристроїв в системі, якщо в корпусі комп'ютера бракує місця для їх повноцінного розміщення та підключення до материнської плати. Назва походить від англійського слова "rise", тобто "збільшуватись" або "рости".

Райзер для підключення відеокарти – це своєрідний подовжувач або кабель, за допомогою якого також можливо розмістити відеоадаптер у вертикальному положенні.

Основні особливості кабелю райзер ZALMAN ZM-RCG422:

  • Відповідність стандарту Ultra-High Speed PCI-E 4.0 – це сучасна технологія, що вирізняється високими показниками передачі сигналу та за результатами тестування, перевищує PCI-E 3.0 на 45%. Двошарова структура кабелю забезпечує стабільне живлення.

  • Позолочені контактні розніми плати, що гарантують максимальний термін використання, захищають поверхню від окислення та сприяють покращенню якості сигналу.

  • Конструкція зі спеціальним, надійним та не складним у використанні механізмом підключення та фіксації відеокарти.

  • Плоский тонкий кабель достатньо еластичний та міцний. Це зручно для розміщення та не впливає на якість передачі сигналу.
  • Спеціальна пластикова кришка убезпечить елементи плати від зовнішніх механічних ушкоджень.

Райзер не складно встановлювати. Довжина кабелю 220 мм – оптимальна для під’єднання та зручного розміщення в комп’ютерному корпусі.

Кабель сумісний із сучасними графічними картами: RTX3090, RTX3080TI, RTX3080, RTX3070TI, RTX3070, RTX3060TI, RTX3060, RX6900X.

Рекомендуємо райзер ZALMAN ZM-RCG422 у якості зручного, надійного та сучасного аксесуару для прогресивної комп’ютерної системи. Майбутнє із ZALMAN – це оновлений асортимент та корисні ідеї у виключному виконанні.

Не має сенсу вагатись, час обирати кращі пропозиції від ZALMAN та втілювати свої ідеї у життя.

Zalman PCI-E 4.0 Riser Cable for Installing Vertical GPUs - YouTube

Разом із ZALMAN – впевнено до нових досягнень!

Товари з публікації
код товару: ZM-RCG422
2499 грн*
є в наявності
Гнучкий і надійний райзер ZALMAN ZM-RCG422 для під'єднання відеокарти до материнської плати. Сумісний з інтерфейсами PCI-Express x16 всіх версій. Перехідник не складно під'єднати і досить просто розмістити в різних за розмірами корпусах. Пристрій сприяє значному підвищенню продуктивності комп'ютерної системи з відеокартами, які працюють у режимі SLI або Cross Fire.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів