Обираємо корпус для створення компактної комп’ютерної системи разом із 2Е

Головна Новинки Обираємо корпус для створення компактної комп’ютерної системи разом із 2Е
15.03.2023

Корпус – це основа комп’ютерної системи, що об’єднує всі складові в єдине ціле. Від того, наскільки вибір буде вдалий, залежить чітка та злагоджена робота ПК. На сьогодні існує численна кількість пропозицій, готових рішень, комп'ютерних компонентів для створення систем різного рівня та призначення. Складові змінюються та оновлюються, удосконалюються практично кожного року та зазвичай відповідають не тільки сучасним технічним вимогам, але й тенденціям комп'ютерної моди.

Основні параметри, на які варто звернути увагу при виборі корпусу:

  • розмір корпусу, а саме це стандартна розповсюджена градація, що відповідає формфактору обраної материнської плати. Важливо знати параметри корпусу, адже місце для його розташування може бути обмеженим;
  • матеріал, із якого виготовлений корпус, товщина металу та якість пластику, декоративних елементів;
  • на внутрішню конструкцію та сумісність корпусу із параметрами обраних складових майбутньої комп’ютерної системи;
  • на можливість компонування кабелів підключення, адже це впливає на інтер’єр корпусу, також надзвичайно важливо, якщо корпус із прозорими елементами конструкції;
  • на вентиляцію корпусу: наявність отворів, перфорації та на захист компонентів від пилу;
  • на кількість вбудованих вентиляторів. Додатково, якщо це необхідно, перевірити скільки ще є місць для охолодження різноманітного типу;
  • на розташування блоку живлення (стандарт блоку живлення);
  • чи передбачено місце для рідинного охолодження;
  • на додаткові декоративні оздоблення: LED стрічки, вентилятори із підсвічуванням, прозорі панелі з акрилу та скла та інші.

Якщо будуть враховані всі перелічені параметри, успіх вибору основи для комп'ютерної системи гарантовано.

Універсальний асортимент 2Е – це сучасна актуальна пропозиція для робочого, офісного, домашнього ПК та ігрової станції. Якщо важливо щоб система була компактною, варто обирати формат Mini Tower – корпуси для материнських плат Micro ATX та Mini ITX.

Пропонуємо звернути увагу на модель в стилі “міні” - 2E BASIS (RD858)

Корпус зі стильним дизайном та прозорими елементами конструкції, активною вентиляцією та ефектним ARGB-підсвіченням. Передня та бічна прозорі панелі корпусу виготовлені із якісного акрилу. Метал виробу товщиною 0,6 мм.

Компактний – це не означає категорично обмежені можливості. Здебільшого це стосується лише  материнської плати, яка має певний форм фактор для міні корпусу. Корпус 2E BASIS (RD858) розрахований на материнські плати формату Micro ATX,Mini ITX та стандартні ATX блоки живлення.

Щодо конструкції: корпус 2E BASIS (RD858) розрахований на 2 (або 1) HDD та 3 (або 2) SSD та має стандартну кількість слотів розширення – 4 шт. Довжина відеокарти не повинна перевищувати 320 мм.

Корпус 2E BASIS (RD858) має вивірену конструкцію із блоком живлення в верхній частині шасі. Його буде зручно розмістити як на робочому столі так і в спеціальних меблевих нішах.

В комплекті всі необхідні та зручні для використання розніми, кнопки та індикатори: 2xUSB 3.0, HD Audio+MIC / Power, Reset, Power LED, HDD LED.

Корпус 2E BASIS (RD858) із раціонально продуманим внутрішнім простором. Це безперечно буде зручно для тих, хто створює свій перший комп’ютер та для промислової збірки. Метал виробу відшліфований, немає загострень чи виступаючих елементів, що будуть заважати процесу монтажу, достатньо місця для розміщення кабелів.

В корпусах із прозорими панелями, не залежно від матеріалів, необхідно передбачити активну систему обдуву. Передня панель корпусу 2E BASIS (RD858) фіксується із певним зазором та не щільно прилягає до основної частини конструкції. Наявність спеціальних отворів сприяє активному забору повітря ззовні та охолодженню компонентів. Отже, комфортний режим під час роботи безперечно гарантовано.

В комплекті 2E BASIS (RD858) вбудовано два 120 мм ARGB-вентилятора на передній панелі, та передбачена можливість розмістити ще один 80 (90)мм вентилятор на задню панель. Змінювати підсвічення можливо за допомогою кнопки на панелі вводу.                       

Компактний корпус лаконічно доповнить дизайн сучасного інтер’єру та підкреслить його стиль.

Логічно зазначити також те, що в залежності від складності структури, застосованих матеріалів та функціоналу буде формуватися вартість пропозиції. Різноманітний асортимент 2Е надає можливість знайти корпус для кожного в різних варіантах виконання та відповідно до основних вимог користувача.

Корпус 2E BASIS (RD858)  – яскравий представник компактних рішень від 2E - демократичний, із простим компонуванням, чудовий вибір для створення бюджетної комп’ютерної системи. Незалежно від вподобання, 2Е гарантує високу якість виконання, сучасний функціонал та все необхідне для стабільної роботи комп’ютерної системи різного рівня складності.

2Е – сучасна пропозиція для широкого загалу користувачів!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів