Новий ноутбук ASUS Zenbook Pro 16X

Головна Новинки Новий ноутбук ASUS Zenbook Pro 16X
30.03.2023

Доступний до замовлення новий ноутбук ASUS Zenbook Pro 16X OLED для творчого натхнення та реалізації найамбітніших ідей!

ASUS Zenbook Pro 16X OLED – це надпотужний і безкомпромісний 16-дюймовий ноутбук із найкращим у світі сенсорним екраном 16:10 4K OLED HDR, що має багато новітніх дизайнерських функцій, суцільнометалевий дизайн з інноваційною активною аеродинамічною системою, процесором Intel Core 12-го покоління та великою тактильною сенсорною панеллю.

Особливості ASUS Zenbook Pro 16X

Інноваційний дизайн

AAS Ultra з автоматичним нахилом покращує потік повітря;

циферблат ASUS;

розумне підсвічування RGB+W;

збільшена тактильна сенсорна панель;

цільний корпус на ЧПУ.

Неперевершена потужність

процесор Intel Core i9;

графічний процесор NVIDIA GeForce RTX 3060;

2 ТБ PCIe SSD;

32 ГБ LPDDR5;

система охолодження IceCool Pro і Wi-Fi 6E.

Приголомшливе зображення

найкращий у світі сенсорний екран 16:10 16″ 4K OLED HDR 60 Гц; 

перевірка PANTONE;

100 % DCI-P3;

DisplayHDR True Black, 550 ніт.

Надихаючий дизайн

Завдяки витонченій матовій обробці Tech Black, глянцевим деталям і суцільнометалевій конструкції Zenbook Pro 16X OLED є дійсно стильним. Його суцільнометалевий корпус виготовлено з надміцного алюмінієвого сплаву серії 6000, який застосовується в аерокосмічній галузі. Зовнішні поверхні мають олеофобне покриття, що запобігає забрудненню. Кришку пристрою прикрашає фірмова концентрична текстура, а також новий логотип-монограма з підсвічуванням.

Щодо параметрів Zenbook Pro 16X OLED: за товщини 16,9 мм модель важить лише 2,4 кг, тож ноутбук зручно брати із собою, скажімо, у разі ділових відряджень.

Zenbook Pro 16X OLED має інтелектуальне підсвічування, включно з логотипом-монограмою на тильній стороні дисплея, RGB+W-підсвічування клавіатури з можливістю налаштування світіння кожної клавіші окремо, а також ілюмінаційні смужки на краях корпусу. Доступно багато інтерактивних ефектів, що можуть відтворювати ексклюзивний візуальний ефект під час зміни режимів роботи, увімкнення або вимкнення пристрою за низького рівня заряду акумулятора, підключення USB-пристроїв, отримання листів електронної пошти, також можна налаштовувати атмосферне підсвічування – відповідно до настрою або інтер’єру навколо.

Відкриваючи кришку Zenbook Pro 16X OLED, високоточний механізм AAS Ultra автоматично піднімає клавіатуру на висоту 14,5 мм, встановлюючи її під кутом 7°. Цей кут є максимально зручним для набору тексту, покращує ефективність охолодження, надаючи змогу створити посилений на 30 % повітряний потік, що сприяє зниженню температури поверхні корпусу до 7 °C, а також допомагає покращити стереоефект, який створює пара високочастотних динаміків.

Клавіатура ErgoSense має оптимальну віддачу й хід клавіш, який розраховано з високою точністю. На поверхню тачпаду ASUS ErgoSense нанесено спеціальне покриття з низьким коефіцієнтом тертя, на якому не залишається слідів від пальців.

Аби взаємодіяти з Zenbook Pro 16X OLED було ще простіше, пристрій оснащено тачпадом із тактильним зворотним зв’язком, збільшеною площею поверхні (150 × 90 мм) і сенсорами тиску, які «відчувають» натискання в будь-якій його точці.

А ексклюзивний апаратний контролер ASUS Dial дає змогу з великою зручністю й точністю взаємодіяти з професійними програмами для творчої роботи. Він має товщину лише 3,2 мм і скляну поверхню. Із його допомогою можна легко змінювати розмір пензля, налаштовувати прозорість шарів, миттєво скасовувати останню операцію. Також доступна велика кількість різних команд і дій, зокрема загальносистемні: налаштування яскравості екрана та гучності звуку, вертикальний скролінг тощо. До того ж інструмент ASUS Dial сумісний із популярними програмами Adobe (Photoshop, Premiere Pro, Photoshop Lightroom Classic, After Effects, Illustrator), і в майбутньому сфера його застосування лише розширюватиметься.

Найкращий екран

Zenbook Pro 16X OLED вирізняється новітнім сенсорним HDR OLED-дисплеєм із роздільною здатністю 4K, підтриманням стилусів і тонкою рамкою (технологія NanoEdge). Екран зі співвідношенням сторін 16:10 має сертифікацію Dolby Vision і PANTONE Validated, що засвідчує високу точність відтворення кольорів.

Пікова яскравість – 550 кд/м2, сертифікований VESA DisplayHDR True Black 500: відображає найглибші відтінки чорного, створюючи надзвичайно реалістичне зображення. Колірна гамма DCI-P3 кінематографічного рівня – запорука яскравих кольорів, а час відгуку 0,2 мс за частоти оновлення 60 Гц робить динамічні сцени надзвичайно плавними. Комфорт для очей під час тривалої роботи підтверджено сертифікатом ергономічності TÜV Rheinland.

Дивовижна продуктивність

Наділений потужними компонентами, ноутбук Zenbook Pro 16X OLED надзвичайно легко впорається з найважчими завданнями, адже в апаратній конфігурації можуть бути застосовані флагманський процесор Intel Core i9-12900H і відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3060. А повністю розкрити можливості цієї потужної комбінації допоможе система охолодження ASUS IceCool Pro із механізмом AAS Ultra, завдяки якій максимальне сукупне значення TDP процесора та відеокарти може сягати 140 Вт. Крім того, ноутбук має 32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті та високошвидкісний твердотільний накопичувач з інтерфейсом PCIe 4.0 x4 ємністю до 2 ТБ.

Процесор Intel Core i9-12900H 12-го покоління пропонує 14 ядер для справжньої багатозадачності, які працюють на частоті до 5 ГГц за технологією Turbo Boost. Його максимальний TDP становить 85 Вт, що надає важливі переваги, коли справа доходить до завдань із високим навантаженням на центральний процесор.

Відеокарта GeForce RTX 3060 студійного класу в Zenbook Pro 16X OLED забезпечує розширені алгоритми ШІ, функції та можливості, які допомагають швидко виконувати найскладніші завдання з візуалізації. А щоби гарантувати найкращу сумісність, продуктивність і стабільність, її доповнює драйвер NVIDIA Studio.

Система охолодження ASUS IceCool Pro використовує два тихих вентилятори IceBlade, кожен із 97 рельєфними лопатями, що охолоджують випарну камеру та 5-міліметрову теплову трубку, з’єднану із центральним і графічним процесорами, а гаряче повітря ефективно виводиться назовні за допомогою нового механізму AAS Ultra, який під час розкриття ноутбука створює вентиляційний отвір висотою 14,5 мм. Як результат, центральний і графічний процесори можуть працювати із сумарним TDP у 140 Вт у режимі продуктивності без будь-якого «тротлінгу», а в стандартному режимі рівень шуму не перевищує 40 дБ.

Розумна камера

Технологія ASUS 3D Noise Reduction забезпечує чітке зображення в реальному часі, а функція виявлення присутності користувача AdaptiveLock захищає ноутбук, коли виникає потреба залишити його без нагляду. Датчик кольору автоматично налаштовує параметри дисплея для підвищення якості зображення, а програмний центр MyASUS надає зручні засоби покращення відеовикликів на основі ШІ.

Розмиття фону забезпечує приватність і запобігає несподіваним подіям, які можуть трапитися на фоні та зіпсувати відеозустріч. Функція корекції освітлення запобігає затемненню облич, коригуючи вплив підсвічування позаду та усуваючи відблиски. Функція ClearVoice допоможе відфільтрувати навколишні шуми й «вирівняти» гучність усіх голосів (кожного окремо), що лунають із різних напрямків, у режимі Multi-Presenter для забезпечення оптимальної якості зв’язку під час голосових конференц-дзвінків.

Насичене звучання

Ноутбук ASUS Zenbook Pro 16X OLED оснащений аудіосистемою із шістьма динаміками, сертифікованою експертами з акустики Harman Kardon. Чотири динаміки для низьких і два для високих частот видають чистий і потужний звук у будь-яких програмах: і розважальних, і комунікаційних.

Двоканальний інтелектуальний підсилювач «оберігає» чутливі звукові котушки динаміків від пошкоджень, тоді як аудіосистема з двох динаміків працює на максимально можливому рівні гучності.

Зручна комунікація

Ноутбук Zenbook Pro 16X OLED має багатий інтерфейс для легкого під’єднання пристроїв і периферійного обладнання. Найсучасніші швидкісні порти Thunderbolt 4 (USB-C) підтримують швидке заряджання, дають змогу приєднувати зовнішні дисплеї 4K UHD та передавати дані зі швидкістю до 40 Гбіт/с, а ще ноутбук оснащено рознімами HDMI 2.1, USB 3.2 Gen 2 Type-A та кардрідером стандарту SD Express 7.0.

Для зв’язку та під’єднання звукового обладнання передбачено зручний комбінований аудіорознім.

Турботлива безпека

Інфрачервоною камерою високої чіткості з функцією AdaptiveLock керує новий контролер Intel Visual Sensing, до того ж вона безперебійно працює з Windows Hello. Використовуючи алгоритми ШІ, камера визначає, коли користувач віддаляється, і блокує ноутбук для гарантії безпеки даних. Коли ж власник знову буде поряд, вона розблокує ноутбук. Для швидкого безпарольного входу в систему пристрій має зчитувач відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення.

Zenbook Pro 16X OLED успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD 810G. Зокрема перевірялася міцність у разі падіння та стабільна робота за найсуворіших умов: на висоті, за екстремальних температур і підвищеної вологості. Крім того, Zenbook Pro 16X OLED витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю суворістю загальноприйняті в комп’ютерній індустрії стандарти.

Тривалий заряд

Творчість не має меж, тож потрібен акумулятор, який не підведе в будь-якій ситуації. І ноутбук Zenbook Pro 16X OLED – дійсно мобільний пристрій, адже його акумулятор ємністю 96 Вт·год дає змогу працювати в автономному режимі до 9 годин.

Zenbook Pro 16X OLED змінює уявлення про ноутбуки для творчості, а також допомагає підняти творчість на новий рівень!

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ASUS Zenbook Pro 16X 

  • ЦП процесор Intel Core i9-12900H та i7-12700H
  • Дисплей 16 ″, 16:10, 4K OLED HDR, 60 Гц, сенсорний екран NanoEdge
  • Підтримання ASUS Pen 2.0
  • Операційна система Windows 11 Home та Windows 11 Pro
  • Графіка NVIDIA GeForce RTX 3060
  • Основна пам'ять вбудована 16 ГБ / 32 ГБ LPDDR5, 5 200 МГц
  • Зберігання 512 ГБ / 1 ТБ / 2 ТБ PCIe 4.0 x4 SSD
  • Підключення Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2
  • Камера 1 080p FHD із 2 × ІЧ-камерами
  • Порти входу/виходу 2 × Thunderbolt (4 × USB-C), 1 × USB 3.2 Gen 2 Type-A, 1 × HDMI 2.1, 1 × кардрідер SD Express 7.0, 1 × комбінований аудіорознім, 1 × вхід постійного струму
  • Сенсорна панель тактильна з ASUS NumberPad 2.0 / ASUS ErgoSense
  • Аудіо сертифікована Harman Kardon звукова система Dolby Atmos із вбудованими динаміками та вбудований мікрофон із функцією розпізнавання голосу Cortana та Alexa
  • Акумулятор 96 Вт
  • Адаптер змінного струму 200 Вт
  • Розмір 355 × 252 × 16,9 мм
  • Вага 2,4 кг

The new ASUS Zenbook Pro 16X OLED (UX7602) - Feature Overview | 2022 - YouTube

Товари з публікації
немає в наявності
Zenbook Pro 16X OLED – це безкомпромісний ноутбук для творчої роботи, виконаний у металевому корпусі з оригінальним дизайном. У його оснащення входять процесор Intel® 12-го покоління та відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 3060, а також сенсорний1 OLED-дисплей формату 16:10 із тонкими рамками (технологія NanoEdge), який має роздільну здатність 4K та підтримує розширений динамічний діапазон (HDR).
немає в наявності
Zenbook Pro 16X OLED – це безкомпромісний ноутбук для творчої роботи, виконаний у металевому корпусі з оригінальним дизайном. У його оснащення входять процесор Intel® 12-го покоління та відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 3060, а також сенсорний1 OLED-дисплей формату 16:10 із тонкими рамками (технологія NanoEdge), який має роздільну здатність 4K та підтримує розширений динамічний діапазон (HDR).
немає в наявності
Zenbook Pro 16X OLED – це безкомпромісний ноутбук для творчої роботи, виконаний у металевому корпусі з оригінальним дизайном. У його оснащення входять процесор Intel® 12-го покоління та відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 3060, а також сенсорний1 OLED-дисплей формату 16:10 із тонкими рамками (технологія NanoEdge), який має роздільну здатність 4K та підтримує розширений динамічний діапазон (HDR).
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів