ASUS ProArt GeForce RTX 4080 і 4070 Ti – відеокарти для розробників мультимедійного контенту

Головна Новинки ASUS ProArt GeForce RTX 4080 і 4070 Ti – відеокарти для розробників мультимедійного контенту
20.04.2023

Дві компактні й потужні лінійки відеокарт для потреб професійних творців.

Відеокарти ASUS із нових лінійок ProArt GeForce RTX 4080 і 4070 Ti вирізняються тихою роботою та сумісні із широким асортиментом корпусів. Потужні й компактні, вони задовольнять потреби професійних розробників мультимедійного контенту.

Компактна конструкція

Робочий простір творчого професіонала зазвичай має вміщувати більше обладнання, ніж робочий простір геймера. На столі, де потрібно розмістити кілька дисплеїв, панелей керування й зовнішніх накопичувачів, великий корпус здебільшого є розкішшю, яку не можна собі дозволити. З огляду на це ASUS розробила ProArt GeForce RTX 4080 і 4070 Ti максимально компактними. За довжини лише 300 мм відеокарти наразі є двома найкоротшими моделями серії RTX 40 на ринку. Для них точно знайдеться місце в різноманітних комп’ютерних корпусах, навіть у багатьох найпопулярніших корпусах mini-ITX!

Товщина радіатора також має значення. Тоді як геймери зазвичай використовують лише один із наявних на материнській платі слот PCIe x16, у професійних творців часто зайняті кілька таких слотів. ProArt GeForce RTX 4080 і 4070 Ti мають 2,5-слотовий дизайн, тож майже не заважатимуть іншим компонентам, які необхідно буде встановити в корпус.

Зменшений шум і низька температура

Попри компактний розмір, у відеокартах ProArt GeForce RTX 4080 і 4070 вдало поєднано теплові й акустичні характеристики. Потужніші аналоги з лінійок ROG Strix і TUF Gaming мають набагато більші радіатори, проте вони доречні лише за наявності достатнього вільного простору, тоді як тонкі моделі ProArt компенсують це оптимізованим профілем вентиляторів, завдяки чому можна підтримувати найкращий баланс температури й рівня шуму.

Мінімізуйте відволікання

Геймерам до вподоби світлові ефекти й кастомізація за допомогою RGB-підсвічування, а, скажімо, професійні розробники контенту потребують більшої концентрації, тож намагаються усунути фактори, що заважають зосередитися. Саме тому ProArt GeForce RTX 4080 і RTX 4070 Ti є вдалим рішенням, адже мають мінімалістський дизайн, який базується на чистих лініях, вишуканих кольорах і рельєфних поверхнях – жодних світлодіодів. Ці відеокарти підкреслюють професіоналізм у клієнтських збірках, бездоганно поєднуються з екосистемою ProArt, яка охоплює материнські плати, дисплеї та периферійні пристрої.

Створені для тривалої роботи

Вентилятори моделей ProArt GeForce RTX 4080 і 4070 Ti оснащено двома кульковими підшипниками, що забезпечує тривалу експлуатацію. Обидві серії відеокарт виготовлено за умов автоматизованого виробничого процесу (технологія ASUS Auto-Extreme), який передбачає виконання пайки за один прохід. Це зменшує термічне навантаження на компоненти, у такий спосіб вдається уникнути використання агресивних хімічних засобів для чищення, що дає змогу зменшити вплив на довкілля, знизити споживання електроенергії й виготовляти надійніший продукт загалом.

ASUS також удосконалила ці відеокарти за допомогою кронштейна з нержавіючої сталі, а захисна задня панель і тримач відеокарти ProArt, що є в комплекті, утримують їх надійно протягом усього часу експлуатації.

Просте керування за допомогою GPU Tweak III

ProArt GeForce RTX 4080 і RTX 4070 Ti надають чудовий баланс акустичних, теплових і частотних характеристик без попереднього налаштування – відразу «з коробки». Але багато ентузіастів точно захочуть налаштувати відеокарти відповідно до власних уподобань, саме тому ASUS пропонує простий щодо використання застосунок GPU Tweak III. Створений на основі багаторічного досвіду розроблення й «фідбеку» спільноти ентузіастів ПК, цей інструмент дає змогу легко розганяти відеокарту, налаштовувати швидкість вентиляторів й відстежувати важливу інформацію про устаткування.

Зокрема, можна скористатися функцією Profile Connect у GPU Tweak III для оптимізації робочих процесів.

Три безкоштовні місяці Adobe Creative Cloud

Продукти Adobe займають провідну позицію в творчій роботі з-поміж багатьох галузей. ASUS плідно співпрацює з Adobe, щоби розширити робочі процеси за допомогою популярного набору програм і служб Creative Cloud. Купуючи ProArt GeForce RTX 4080 або 4070 Ti у вибраних регіонах, клієнти отримують безкоштовну тримісячну підписку на Adobe Creative Cloud. Та вони не лише матимуть доступ до понад 20 програм, включно з Photoshop, Premiere Pro та After Effects, а й 100 ГБ хмарного сховища. Отримати подарункову підписку Creative Cloud можна для нового або наявного облікового запису. Перегляньте повну інформацію про цю програму тут.

Компактні. Творчі. Потужні

Завдяки неперевершеній продуктивності, витонченому й ненав’язливому дизайну, сумісності із широким асортиментом корпусів і тихій роботі ProArt GeForce RTX 4080 і ProArt GeForce RTX 4070 Ti є чудовим вибором для творчих професіоналів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів