Велике поповнення асортименту ультракастомізованих клавіатур Keychron

Головна Новинки Велике поповнення асортименту ультракастомізованих клавіатур Keychron
21.08.2023

Анонсуємо суттєве поповнення полиць з універсальними та стильними механічними клавіатурами Keychron серії Q: нові моделі в різних дизайнерських рішеннях, із програмованим енкодером та широким вибором перемикачів. Вибирайте свою версію універсальної та стильної клавіатури.

Keychron Q1

Ця клавіатура в TKL-формфакторі – не просто інструмент, а витвір мистецтва. Це революційна суцільнометалева клавіатура з можливостями налаштування для кожного перемикача, клавіатури, стабілізатора, ручки та навіть пластини. Можна налаштувати кожен компонент на свій розсуд задля якісної та персоналізованої роботи та гри.

Keychron Q5

Механічна клавіатура, яка є справжнім взірцем ефективного використання простору, адже має компактний дизайн 96 %, зберігаючи всі основні функції та цифрові клавіші. Повнорозмірні опції із вільним простором. Модель має алюмінієвий корпус та унікальний дизайн подвійної прокладки з додатковими силіконовими вставками для значного зменшення звукового резонансу між металами та шуму від зіткнених металів. Завдяки такій конструкції можна зберігати гнучкість структури прокладки та покращити загальний звук набору тексту.

Keychron Q8

Механічна клавіатура з оригінальною розкладкою Alice. Має суцільнометалеву конструкцію, потужний MCU на архітектурі ARM із наднизьким енергоспоживанням та забезпечує головні переваги клавіатур Keychron під час налаштування та комфортного користування.

Переваги й особливості

Нові клавіатури Keychron мають дротове підключення та надають сумісність із пристроями на macOS, Android і Windows. Усі моделі мають функцію гарячої заміни (Hot-Swap), встановлені на друкованій платі, що дає можливість встановити або змінити перемикачі без пайки. Плата підтримує як триконтактні, так і п’ятиконтактні механічні перемикачі MX.

Подвійні клавішні PBT-ковпачки створені в новому профілі OSA, що має таку ж висоту, як і профіль OEM, і SA-подібну форму.

PBT-клавіші забезпечують чудову маслостійкість, покращать відчуття шрифту та запобіжать зникненню надписів.

Клавіатури оснащено програмованим енкодером (Knob) для покращення творчого процесу та налаштування улюблених клавіш і макросів на ручці за допомогою програмного забезпечення VIA, регулювання яскравості екрана, розміру пензля, а також гучності, відтінку підсвічування, вибору відеокліпів або фотографій.

Програмне забезпечення VIA допоможе легко налаштувати клавіатуру з прошивкою Quantum Mechanical Keyboard (QMK) – програмою із відкритим вихідним кодом та широким функціоналом, за допомогою чого можна налаштувати гнучку роботу з розкладками, шари, макроси, підсвічування тощо.

Асортимент ультракастомізованих клавіатур Keychron вже доступний до замовлення!

 

Персоналізований і комфортний досвід разом із Keychron.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів