Нові товари ZALMAN Tech, що були представлені на COMPUTEX 2023

Головна Новинки Нові товари ZALMAN Tech, що були представлені на COMPUTEX 2023
12.06.2023

Компанія Zalman, відомий виробник комп’ютерних компонентів, брала участь в COMPUTEX 2023 – популярній щорічній виставці електроніки, що проходила в м.Тайбей (Тайвань) з 30 травня по 2 червня 2023 року. Це достатньо грандіозна та значуща подія у міжнародному комп’ютерному світі, платформа для демонстрації новинок асортименту та самих сміливих позашаблонних ідей.

Важливо відзначити той факт, що вперше за історію COMPUTEX, компанія Zalman відкрито презентувала новинки нарівні з усіма учасниками та на власному стенді. До цього асортимент товарів Zalman в рамках виставки демонструвався тільки конфіденційно для партнерів та преси у закритому форматі, в готелі Grand Hyatt поблизу Всесвітнього торговельного центру, де проходить COMPUTEX.

Новий асортимент Zalman 2023-2024

Корпуси Zalman

ATX-корпус Zalman Z10 DS із 15,6” інтегрованим монітором Full HD став безперечним лідером по популярності, що активно привертав увагу відвідувачів виставки. Спеціальна програмне забезпечення дозволяє використовувати дисплей корпусу як додатковий монітор, адаптований для трансляції Discord / Widgets і не тільки. Слід відзначити те, що серія корпусів Zalman Z10 менше ніж за пів року отримала визнання у користувачів.

Zalman Z10 DS

Бічна та передня панелі корпусів Zalman P30 формату Micro ATX та Zalman P50 формату ATX із загартованого скла демонструють інтер’єр корпусу та злагоджену роботу компонентів системи. Панелі не мають додаткових опор на стиках, що виглядає естетично та привабливо. Натомість продумана можливість зручного доступу до компонентів системи для оновлення або заміни їх без додаткових зусиль. Корпус Zalman P30 зі зручним розташуванням панелі керування: нижня бічна частина корпусу. В наявності рознім USB Type C для швидкісного обміну інформацією. В конструкції корпусу Zalman P50 присутній LCD дисплей для можливості отримати актуальну інформацію про робочу температуру процесора та графічного адаптера у реальному часі.

Zalman P30

Zalman P50

Приємна новина для прихильників корпусів Zalman Iceberg: оновлена модель корпусу Zalman Z9 Iceberg MS відтепер також із металевою сіткою на передній панелі для покращеної вентиляції та вбудованими 4х140мм ARGB-вентиляторами. Незмінним залишається міцна та раціональна конструкція, що буде зручною для створення стандартної системи та її подальшого удосконалення. На передній панелі встановлений фільтр пилу, що захищає компоненти та вентилятори від забруднення.

Zalman Z9 Iceberg MS Black

Zalman Z9 Iceberg MS White

На стенді були продемонстровані популярні моделі корпусів Zalman різноманітних серій та комплектацій, а саме Zalman M4,  Zalman I3 NEO TG та Zalman Z10 Duo Black, що доповнили асортимент на початку 2023 року.

Zalman M4 White

Zalman I3 Neo TG White

Zalman Z10 Duo Black

Системи охолодження Zalman

Основа асортименту Zalman – це різноманітні пропозиції для охолодження ПК. На COMPUTEX 2023 представлені модифікації вже відомих рідинних систем охолодження для процесора серії Alpha. Система рідинного охолодження для процесора Zalman Alpha 2 із дисплеєм на помпі пристрою, що демонструє інформацію BIOS стосовно температури процесора. Новинка буде доступна у продаж в третьому кварталі. Натомість також планується топова модель серії Zalman Alpha із дисплеєм, що отримає можливість демонстрації зображень та відео формату jpg, gif та mp4. Новинка очікується в четвертому кварталі поточного року.

Zalman Alpha 2

Zalman презентує новий формат системи охолодження для процесора в асортименті кулерів. Двобаштова система повітряного охолодження для процесора Zalman CNPS13X та Zalman CNPS13X Plus із показники TDP230W та TDP280W відповідно. Вбудований в конструкцію кулера дисплей демонструє температуру процесора в реальному часі за допомогою спеціального термодатчика. Гадаємо, що 13-та версія процесорного охолодження тільки на удачу та Zalman CNPS13X задовольнить потреби вибагливих користувачів.

Zalman CNPS13X

Блоки живлення Zalman

На COMPUTEX 2023 представлені серії Zalman 80 Plus Bronze Gigamax 3 (GV3), Zalman 80 Plus Gold Terramax 2 (TMX2) та Zalman 80 Plus Platinum Acrux 2(ARX2). Зазначені серії блоків живлення підтримують сучасні формати ATX3.0 та PCIe5.0. Блок живлення Zalman 80 Plus Platinum Acrux 2 LCD із вбудованим дисплеєм, на якому відображається інформація про енергоспоживання пристрою у реальному часі.

Zalman 80 Plus Platinum Acrux 2 LCD

Продукція для геймерів

Компанія Zalman в котре не полишає спроб долучитись до світової геймерської індустрії. Можливо, співпраця із KLC, Linkworks, SR Inductry та Namong Art та певний досвід цього разу будуть успішними та результативними. На COMPUTEX 2023 компанія Zalman продемонструвала продукцію власного суббренду Nori, що означає “грати в ігри” корейською мовою.

Ігрові клавіатури Nori

 Компанія Zalman пропонує оновлений асортимент сучасних комп’ютерних комплектуючих на базі особистих розробок і запатентованих технологій. Багаторічний досвід, сумлінна праця провідних південнокорейських інженерів та визнання у всьому світі відмінної якості продукції – це сьогодення Zalman. Майбутнє із Zalman – це сучасний асортимент та прогресивні ідеї для розвитку.

Разом із Zalman – впевнено до нових досягнень!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів