NVIDIA GeForce RTX 4060 – нова ера графічних можливостей!

Головна Новинки NVIDIA GeForce RTX 4060 – нова ера графічних можливостей!
29.06.2023

Чудова новина для геймерів і шанувальників візуального перформансу: уже 29 червня 2023 року відбудеться офіційний старт продажу нових відеокарт NVIDIA GeForce RTX 4060.

Ця графічна карта обіцяє перевернути уявлення про реалізм і швидкість у відеоіграх та професійному візуальному дизайні. Завдяки передовим технологіям, вдосконаленій архітектурі й потужному апаратному забезпеченню NVIDIA GeForce RTX 4060 відкриває браму в нову еру комп’ютерної графіки, де реалістичності немає меж, а неймовірні деталі та ефекти стають не просто мрією, а дійсністю.

Ось лише кілька особливостей цього дивовижного інноваційного доповнення до світу відеоігор та візуального мистецтва: відеокарти серії RTX 4060 відразу потрапляють у найпопулярніший сегмент ринку, адже є чудовим рішенням для ігор і роботи з графікою та відео в роздільній здатності 1080р.

Крім того, користувачам будуть доступні всі переваги архітектури NVIDIA Ada Lovelace – DLSS 3, трасування променів третього покоління та NVIDIA Encoder з AV1 восьмого покоління.

NVIDIA GeForce RTX 4060 – нові враження, які повністю перевернуть уявлення про графіку!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів