2E Complex Gaming 2E-9776 – потужне рішення для найвибагливіших користувачів

Головна Новинки 2E Complex Gaming 2E-9776 – потужне рішення для найвибагливіших користувачів
05.07.2023

Персональний комп’ютер 2E Complex Gaming 2E-9776 – це потужна ігрова система, яка забезпечує надзвичайну продуктивність і задовольняє потреби навіть найвимогливіших геймерів.

Процесор

Комп’ютер оснащено шестиядерним процесором AMD Ryzen 5 5600 із базовою тактовою частотою 3,5 ГГц і можливістю розгону до 4,4 ГГц у режимі Boost. Зокрема, Ryzen 5 5600 вирізняється високою продуктивністю та ефективністю, тож легко впорається із «важкими» іграми та роботою в багатозадачному режимі.

Оперативна пам’ять

Комп’ютер має 16 ГБ вбудованої оперативної пам’яті з тактовою частотою 3200 МГц: два модулі по 8 ГБ забезпечують швидке передавання даних і плавну роботу системи. Великий обсяг пам’яті надає змогу користуватися багатозадачними програмами й грати у високопродуктивні ігри й насолоджуватися швидкістю та ефективністю роботи комп’ютера.

Накопичувач даних

SSD обсягом 1 ТБ є основним накопичувачем даних у цій системі. Працює за стандартом NVMe PCI-E 4.0, що забезпечує високу швидкість передавання даних і завантаження програм та ігор і позитивно впливає на загальну продуктивність системи.

Графічний процесор

ПК оснащено графічним процесором NVIDIA GeForce RTX 3060 із 12 ГБ відеопам’яті, що гарантує високу продуктивність і можливість відтворення навіть складних графічних ефектів у сучасних іграх. Тоді як великий обсяг відеопам’яті є запорукою плавного геймплею без затримок чи розривів.

Крім того, відеокарта підтримує передові графічні технології, як-то NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) і RTX-технології, що забезпечує неперевершену якість графіки, реалістичне освітлення й тіні, а також вражаючі візуальні ефекти.

Завдяки потужній RTX 3060 можна грати в сучасні ігри з високою деталізацією та налаштуваннями графіки, зокрема в Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla, Call of Duty: Warzone, Battlefield 2042 тощо.

Нижче наведено перелік деяких сучасних ігор з очікуваними показниками FPS у цій конфігурації комп’ютера:

  • Cyberpunk 2077: очікуваний діапазон FPS – 60-80 на високих налаштуваннях.
  • Assassin's Creed Valhalla: очікуваний діапазон FPS – 70-90 на високих налаштуваннях.
  • Call of Duty: Warzone: очікуваний діапазон FPS – 100+ на середніх налаштуваннях.
  • Battlefield 2042: очікуваний діапазон FPS – 80-100 на високих налаштуваннях.
  • The Witcher 3: Wild Hunt: очікуваний діапазон FPS – 80-100 на високих налаштуваннях.

Та треба зважати, що ці дані є лише орієнтовними й можуть варіюватися залежно від конкретної конфігурації, налаштувань графіки та оптимізації гри. Також важливо враховувати роздільну здатність монітора, оскільки можна досягти вищих FPS на моніторах із меншою роздільною здатністю.

Материнська плата

Конфігурацією передбачено материнську плату B550, яка вирізняється надійністю й функціональністю. Вона підтримує широкий спектр функцій і технологій, що надає змогу підключати різноманітні пристрої, забезпечує стабільну роботу всіх компонентів системи й можливість для оновлень у майбутньому.

Блок живлення

Комп’ютер оснащено блоком живлення потужністю 650 Вт 80+ Bronze задля стабільного живлення всіх компонентів системи. Стандарт 80+ Bronze засвідчує високий рівень ефективності: знижене споживання електроенергії й підтримання системи в працездатному стані навіть за високих навантажень.

Операційна система та гарантія

На борту моделі – ОС FreeDos, що надає змогу користувачеві вибирати й встановлювати операційну систему на власний розсуд. Крім того, на пристрій надається гарантія на 36 місяців – надійний захист від можливих дефектів або проблем з обладнанням.

5 найкращих варіантів використання цієї моделі

  • Геймінг. Завдяки дуету потужного процесора AMD R5-5600 і графічного NVIDIA GeForce RTX 3060 досягається гідна продуктивність для запуску сучасних ігор із високою якістю графіки й плавною зміною кадрів. Можна насолоджуватися ігровими світами із чіткою деталізацією та реалістичною графікою.
  • Редагування відео та графіки. Є потреба редагувати відео, створювати анімації чи графічні проєкти? Цей комп’ютер забезпечує достатню продуктивність для оброблення великих обсягів даних і роботи з важкими програмами: можна швидко виконувати завдання з рендерингу, обробки зображень і створювати контент високої якості.
  • Стримінг. Завдяки потужному устаткованню модель у цій конфігурації є оптимальним рішенням для стримінгу відео, ведення вебінарів тощо, адже жодних проблем з обробленням контенту чи запуском потокових сервісів не виникне – суцільне задоволення від взаємодії з аудиторією в режимі реального часу.
  • Розроблення програмного забезпечення та програмування. Користувачам, що спеціалізуються на розробленні програмного забезпечення або програмуванні, цей ПК забезпечить гідну потужність і продуктивність під час роботи з великими проєктами, віртуальною машиною тощо.
  • Домашній або невеликий офіс. Якщо потрібен надійний «помічник» для роботи вдома або в невеликому офісі, ця модель є вдалим вибором, адже допоможе розв’язати різноманітні, зокрема і складні, завдання: запускати офісні програми, проводити відеоконференції, обробляти документи та виконувати багатозадачні завдання – усе з комфортом.

Щодо «апгрейду»

Варто зазначити, що персональний комп’ютер 2E Complex Gaming 2E-9776 не опломбовано. Тож користувач має вільний доступ до компонентів системи й може на власний розсуд здійснювати «апгрейд». Це велика перевага для ентузіастів геймінгу або користувачів, які прагнуть налаштувати систему відповідно до потреб. Завдяки відкритому доступу можна легко замінювати або оновлювати процесор і графічну карту, збільшувати обсяг оперативної пам’яті чи накопичувача даних, щоби підвищувати продуктивність системи або додавати нові функції.

Важливо: у разі «апгрейду» необхідно враховувати сумісність компонентів і правильно встановлювати їх для забезпечення стабільної роботи системи загалом. Та якщо виникнуть запитання або буде потреба в допомозі, завжди можна звернутися до наших фахівців.

Усе це робить комп’ютер 2E Complex Gaming 2E-9776 вдалим варіантом для користувачів, які бажають мати повний контроль над своєю системою й можливість розширювати її функціонал у майбутньому.

Товари з публікації
код товару: 2E-9776
35179 грн*
є в наявності
Корпус – це основа комп’ютерної системи, що об’єднує всі складові в єдине ціле. Універсальний асортимент 2E – це сучасна актуальна пропозиція водночас для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи та ігрової станції.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів