Відеоогляд широкоформатного принтера Epson SureColor SC-T7700D

Головна Новинки Відеоогляд широкоформатного принтера Epson SureColor SC-T7700D
14.08.2023

Кожна ідея заслуговує на найвищу якість втілення, а бізнес – на найкраще обладнання. Це повністю інтегроване рішення для інженерного та рекламного друку забезпечує високу продуктивність і безпеку документів, до того ж вирізняється інтелектуальними функціями й легким керуванням.

Принтер SureColor SC-T7700D призначений для виконання різноманітних завдань, вимогами до розв’язання яких є забезпечення горизонтальної чіткості, яскравості й точності відтворення кольорів, цілковита безпека під час створення планів і креслень КАД/САПР/ГІС чи друку матеріалів для потреб державного сектору, висока швидкість виготовлення продукції, як-то рекламних плакатів для роздрібних мереж.

SureColor SC-T7700D – ключ до бездоганної якості друку!

Детальніша інформація: www.epson.ua

Товари з публікації
код товару: C11CH83301A0
274715 грн*
передзамовлення
 
SureColor SC-T7700D — це принтер для інженерних завдань, розроблений для різних застосувань, зокрема для визначення горизонтальної чіткості, точності кольорів і безпеки під час створення планів і креслень AEC/САПР/ГІС; для яскравості кольорів і високої швидкості при виготовленні рекламних плакатів у сфері роздрібної торгівлі; а також для точності, відтворення кольорів і безпеки під час друку матеріалів державного сектору.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів