Новий рівень свободи з бездротовими навушниками Philips TAA5508

Головна Новинки Новий рівень свободи з бездротовими навушниками Philips TAA5508
21.08.2023

І в спортзалі, і на вулиці, і в подорожі – бездротові навушники Philips TAA5508 із системою шумопоглинання змінюють уявлення про свободу без обмежень і мотивують на нові звершення. З огляду на застосування сучасних технологій і якісне відтворення звуку, ці навушники дарують користувачам новий рівень комфорту та насолоди від прослуховування улюбленої музики, подкастів чи дзвінків.

Пріоритет для Philips – якість звучання, і модель TAA5508 не є винятком. Завдяки передовій акустичній технології ці навушники забезпечують чіткий, глибокий та багатогранний звук. Система адаптивного шумопоглинання швидко реагує на подразники в довкіллі, щоби приглушити зовнішній шум.

До того ж бездротові навушники Philips TAA5508 забезпечать повну свободу рухів: продумана конструкція, зокрема зручний фіксатор, – запорука надійного прилягання. Широкий вибір силіконових наконечників різних розмірів гарантує комфортну посадку для кожного користувача, а сучасний дизайн додає образу нотку елегантності.

Багатоточкове з’єднання Bluetooth дає змогу під’єднувати аксесуар відразу до кількох пристроїв: смартфона, планшета, ноутбука тощо. Це дає змогу користувачеві миттєво перемикати відтворення між різними пристроями, забезпечуючи собі безкомпромісну зручність.

Також із TAA5508 можна забути про щоденне заряджання, адже час автономної роботи становить до 7 год, а на додачу – 21 година роботи від футляра. Власне футляр можна заряджати в бездротовий спосіб або через USB-C.

Загалом, Philips TAA5508 зводять на «ні» всі компроміси між якістю звучання, комфортом і стилем. Ці бездротові навушники стануть незамінним компаньйоном для насолоди музикою й у повсякденних справах.

Технічні характеристики

  • Код товару: TAA5508BK/00
  • Активне шумозаглушення (ANC)
  • Bluetooth 5.3
  • Підтримувані кодеки SBC, LC3, AAC
  • Захист IPX5
  • Час автономної роботи 7 + 21 год
  • Колір чорний

Товари з публікації
код товару: TAA5508BK/00
3999 грн*
немає в наявності
І в спортзалі, і на вулиці, ці справжні бездротові навушники із системою шумопоглинання мотивують ваші рухи! Музика та подкасти звучать чудово, а ви чітко чутимете все, коли зупинитеся прийняти виклик. Надійне розміщення у вухах добре тримає навушники на місці. Не хочете хвилюватися про щоденне заряджання? Отримуєте 7 годин відтворення та додатково 21 годину роботи від футляра. Поставте навушники назад у футляр, і вони зарядяться повністю за 2 години. Якщо потрібне швидке заряджання, всього за 15 хвилин отримаєте додаткову годину.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів