Лінійка 2E 2023: функціональні телефони з підвищеною автономністю та інтуїтивним інтерфейсом

Головна Новинки Лінійка 2E 2023: функціональні телефони з підвищеною автономністю та інтуїтивним інтерфейсом
17.08.2023

2Е розширює асортимент функціональних кнопкових мобільних телефонів двома новими моделями лінійки 2023 року.

Мобільні телефони 2E мають власний користувацький інтерфейс, розроблений за стандартами W3C щодо забезпечення доступності інтерфейсів для пристроїв без сенсорних екранів (прості шрифти, великомасштабний текст, контрастність елементів інтерфейсу відносно фону не менше 3:1, інтуїтивно зрозуміле меню та іконки).

Мобільний телефон 2E E182

Знайомство з новим телефоном 2E для користувача буде швидким, а подальше користування – зручним і комфортним. Знайти потрібну функцію чи здійснити налаштування вдасться без зайвих зусиль, не послуговуючись посібником користувача. Контрастний шрифт меню (14-30 пікселів/4-8 мм) читабельний і розбірливий, а графічний інтерфейс із великими і яскравими іконками інтуїтивно зрозумілий: «Головне меню» має два види відображення – плитка іконок із 12 розділів і список, який можна налаштувати відповідно до власних потреб, скоротивши або розширивши перелік розділів. Центральну клавішу-джойстик можна запрограмувати на швидкий запуск чотирьох програм.

Кожен із телефонів оснащений потужним LED-ліхтариком, керування яким здійснюється боковою клавішею-слайдером, до того ж він незалежний від ПЗ телефона, тобто користуватися ним можна навіть за вимкненого телефона.

Мобільний телефон 2E E240

Батареї підвищеної ємності забезпечують неабияку автономність пристроїв (до 30 днів у режимі очікування), а з увімкненою функцією «Економія енергії» час роботи телефонів збільшиться ще на 15 %.

Застосунок «Диктофон» можна миттєво відкрити, натиснувши й утримавши клавішу *, якщо потрібно швидко надиктувати голосову нотатку. Функція запису телефонних розмов також доступна. Аудіофайли зберігаються на карті microSD і мають назву, яка складається з дати й часу запису, для швидкого пошуку потрібного файлу.

Ефірний FM-приймач у телефонах не потребує підключення дротових навушників як зовнішньої антени, адже вона вже вбудована в пристрій. Передбачено можливість встановлення FM-станції на сигнал будильника.

Мобільний телефон 2E E182

Аудіоплеєр дає змогу створювати власні списки відтворення, програючи музичні файли формату mp3, що зберігаються на microSD-карті. Прослуховувати музику можна через динамік телефона, дротові навушники або бездротові Bluetooth-аудіопристрої (навушники, колонки, автомагнітоли).

Фірмова функція SOS у разі виникнення екстреної ситуації не тільки здійснить автодозвон на п’ять довірених номерів, але й надішле LBS-координати розташування телефона в SMS. Використовуючи загальнодоступні інтернет-ресурси, можна за лічені хвилини визначити за надісланими координатами місцезнаходження пристрою на онлайн-картах.

Мобільний телефон 2E E182 (688130245234)

Екран 2,4 дюйма | 1700 мАгод батарея

Мобільний телефон 2E E240 (688130251068)

Екран 2,4 дюйма | 2500 мАгод батарея

Оновіть своє уявлення про кнопкові телефони з новими моделями 2E 2023!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів