EPOS GSP 301 – новий рівень аудіосупроводу ігор

Головна Новинки EPOS GSP 301 – новий рівень аудіосупроводу ігор
28.08.2023

З ігровою гарнітурою EPOS GSP 301 вдасться з головою поринути в дивовижний світ ігор завдяки якісному звуку й потужним басам.

Створюючи GSP 301, EPOS доклав увесь свій багаторічний досвід, щоби кожен користувач мав змогу не тільки якісно чути, а й відчувати завдяки матеріалам, з яких виготовлено гарнітуру. Коротка чи багатогодинна ігрова сесія – жодного дискомфорту від стискання.

У GSP 301 впроваджено цілий комплекс технологічних рішень, завдяки яким аудіоконтент відтворюватиметься максимально якісно й природно, а гра, як наслідок, даруватиме надзвичайно яскраві й живі враження. Посилені баси роблять ігровий процес трохи гострішим і напруженішим, тож із GSP 301 вдасться перейти межу реальності й поринути у віртуальні світи.

Новий дизайн – новий комфорт

Ігрова гарнітура GSP 301 закритого типу створена для геймерів, які звикли вкрай уважно ставитися до організації ігрового процесу, вміють отримувати та цінувати справжній ігровий фан та завжди готові підвищувати рівень його якості. Розкішні накладки амбушур розміру XL із пінним наповнювачем, що індивідуально адаптується, дарують відчуття виняткового комфорту, надійно ізолюють від зовнішнього шуму, що дає змогу повністю зосередитися на грі. У комплекті передбачено додаткові бокові панелі коричневого кольору, які легко змінювати. Мінімум зусиль – і дизайн гарнітури оновлено!

Вдосконалена конструкція

Конструкція GSP 301 подібна до авіаційних навушників: завдяки розділеному оголів’ю гарнітура максимально зручно тримається, тому грати в ній можна впродовж дуже тривалого часу, не відчуваючи дискомфорт. Цьому також сприяють й особливої форми шарніри, які пристосовуються до форми обличчя та забезпечують оптимальне прилягання навушників і правильне розташування мікрофона. Кабель завдовжки 3 м не обмежуватиме рухи під час активної гри.

Неперевершена якість зв’язку

Усе – для результативної командної роботи, усе – для перемоги! Мікрофон із системою шумозаглушення ефективно усуває фоновий шум і перешкоди від дихання, підвищуючи в такий спосіб виразність і чіткість звучання голосу в ігровому ефірі. Аби відключити мікрофон, достатньо просто підняти тримач вгору, не знімаючи гарнітуру й не відволікаючись від гри.

Підтверджена якість

Міцність і надійність гарнітури зумовлено застосуванням винятково якісних матеріалів, а підтверджено – попереднім ретельним тестуванням. Аби в якості не було жодних сумнівів, на GSP 301 надається міжнародна дворічна гарантія.

Універсальна сумісність

Гарнітура GSP 301 згодиться для під’єднання до ПК на базі ОС Windows і macOS, ігрової консолі, смартфонів або планшетів. Тому найвищу якість звуку та зв’язку GSP 301 забезпечать на будь-якій ігровій платформі та для будь-якої гри!

Товари з публікації
немає в наявності
Sennheiser GSP 301 призначена для геймерів, які планують підвищити рівень якості улюблених ігор. Ультракомфортние накладки амбушур з самоадаптірующімся пінним наповнювачем забезпечують кращу в цьому класі гарнітур акустичну звукоізоляцію, а мовної якості мікрофон з системою шумозаглушення гранично мінімізує зовнішні фонові шуми. З GSP 301 в гемплей ви занурюєтеся повністю, і ніщо не завадить вам отримувати справжнє задоволення від гри.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів