Оновлення асортименту ASUS Republic of Gamers

Головна Новинки Оновлення асортименту ASUS Republic of Gamers
30.08.2023

На геймерів і шанувальників ROG чекають оновлені материнські плати Z790, ігрові OLED-монітори, маршрутизатор стандарту Wi-Fi 7 та ексклюзивна лінійка найновіших продуктів колаборації ROG x Evangelion.

Материнські плати ASUS Z790

Материнські плати ROG Maximus Z790 Dark Hero, ROG Strix Z790-A Gaming Wi-Fi II і TUF Gaming Z790-Pro Wi-Fi працюють із процесорами Intel Core 12-го та 13-го поколінь. Ці плати пропонують підтримку шини PCIe 5.0 і пам’яті DDR5, надаючи розширені можливості з підключення та налаштування продуктивності, ефективні рішення для охолодження та безліч інших функцій.

ROG Z790 Dark Hero та Strix Z790-A Gaming Wi-Fi II оснащені бездротовими модулями стандарту Wi-Fi 7 і новітньою антеною ASUS Wi-Fi Q-Antenna, які разом забезпечують значно вищу швидкість передавання даних. Зокрема, ROG Z790 Dark Hero підтримує канали шириною до 320 МГц, а швидкість передавання даних може сягати 5,8 Гбіт/с. TUF Gaming Z790-Pro Wi-Fi підтримує стандарт Wi-Fi 6E і також оснащена ASUS WiFi Q-Antenna для покращеної швидкості бездротового зв’язку та зручного налаштування.

Нові материнські плати пропонують ексклюзивні технології ASUS, зокрема AI Overclocking, AI Cooling II, Two-Way AI Noise Cancelation і ASUS Enhanced Memory Profile II (AEMP II), що спрощують налаштування та підвищують продуктивність системи. Плати оснащені численними USB-портами та підтримують швидке заряджання через рознім USB Type-C (20 Гбіт/с) на передній панелі з індикатором USB Wattage Watcher. Крім того, ці материнські плати пропонують велику кількість технологій для спрощення процесу складання ПК, як-от Q-Antenna, Q-LED, PCIe Slot Q-Release і M.2 Q-Latch.

ROG Swift OLED PG32UCDM

ROG Swift OLED PG32UCDM – це перший у світі 32-дюймовий ігровий OLED-монітор формату 4K з високою частотою оновлення 240 Гц і наднизьким часом відгуку 0,03 мс (GTG). Він використовує переваги технології QD-OLED для забезпечення пікової яскравості 1 000 кд/м2, глибокої насиченості кольорів, широкої палітри, виняткової контрастності та покращеного розташування субпікселів для підвищення чіткості та читабельності тексту.

PG32UCDM має виняткову систему охолодження, що включає спеціальний радіатор і графеновий матеріал для захисту панелі OLED для зменшення ризику вигорання. З інтелектуальним KVM-перемикачем можна керувати двома пристроями за допомогою однієї клавіатури та миші без додаткового апаратного чи програмного забезпечення. Також можна вмикати режим PIP («зображення в зображенні») за допомогою гарячих клавіш, керуючи пристроями однією клавіатурою та мишею. Нарешті PG32UCDM пропонує широкі можливості підключення, включаючи DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 і USB Type-C з підтримкою живлення.

Орієнтовна дата старту продажу – I квартал 2024 року.

ROG Swift OLED PG34WCDM

ROG Swift OLED PG34WCDM – це 34-дюймовий ультраширокий (3 440 × 1 440) ігровий OLED-монітор із вигнутою поверхнею кривиною 800R, частотою оновлення 240 Гц, часом відгуку 0,03 мс (GTG) і спеціальним радіатором для зниження робочої температури й зменшення ризику вигорання. PG34WCDM має пікову яскравість 1 300 кд/м2 і сертифікований за стандартом DisplayHDR True Black 400, а його сумісність із G-SYNC забезпечує надзвичайно плавне зображення без розривів кадру та низької затримки.

Вбудований інтелектуальний KVM-перемикач дає змогу керувати двома пристроями за допомогою клавіатури та миші, а хаб стандарту USB 3.2 забезпечує швидкісне передавання файлів між двома підключеними пристроями. PG34WCDM пропонує широкі можливості підключення, включаючи DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 і USB Type-C з потужністю живлення до 90 Вт.

Очікується, що ця модель також буде доступна в I кварталі 2024 року.

ROG Swift OLED PG49WCD

Монітор ROG Swift OLED PG49WCD – це 49-дюймовий ультраширокий (5 120 × 1 440) ігровий монітор із вигнутою панеллю QD-OLED кривиною 1 800R, частотою оновлення 144 Гц і часом відгуку 0,03 мс для неймовірних ігор. Для поліпшення продуктивності та забезпечення довговічності панелі QD-OLED PG49WCD містить спеціальний радіатор і графенову плівку. Вони покращують розсіювання тепла, зменшуючи ризик вигорання та даючи змогу досягти пікової яскравості 1 000 кд/м2.

Завдяки вбудованому інтелектуальному KVM-перемикачу можна керувати двома пристроями за допомогою клавіатури та миші без використання спеціального програмного забезпечення чи додаткового обладнання. Користувачі можуть передавати файли між двома пристроями через швидкісний хаб USB 3.2.

Монітор пропонує низку інтерфейсів підключення, зокрема порт USB Type-C з потужністю живлення до 90 Вт, DisplayPort 1.4 і HDMI 2.1. PG49WCD буде доступним у жовтні 2023 року за ціною від $1 499.

Ігровий роутер ROG Rapture GT-BE98 Pro Wi-Fi 7

ROG Rapture GT-BE98 Pro – перший у світі чотиридіапазонний ігровий маршрутизатор стандарту Wi-Fi 7, який використовує весь його потенціал, як-от підтримку каналів 320 МГц у діапазоні 6 ГГц, що забезпечує зростання швидкості до 160 %, як порівняти з попереднім поколінням (Wi-Fi 6). Крім того, модуляція 4K QAM дає змогу збирати більше даних до пакету передавання, що призводить до підвищення пікової швидкості передавання даних до 20 % та забезпечення неймовірної швидкості до 30 000 Мбіт/с.

Крім того, завдяки двом додатковим революційним функціям – Multi-Link Operation і Multi-RU Puncturing – GT-BE98 Pro може забезпечити швидше й ефективніше бездротове з’єднання. GT-BE98 Pro оснащений ігровими функціями, включаючи трирівневе прискорення гри, ігровий порт і QoS, які зменшують затримку під час гри. GT-BE98 Pro із материнськими платами серії Z790 з вбудованим модулем Wi-Fi 7 створює можливість скористатися всіма перевагами цього стандарту нового покоління.

Колекція ROG x Evangelion

Нещодавно ROG представив нові продукти лінійки ROG x Evangelion, натхненні персонажами EVA-02 і Аске з відомого аніме-серіалу Evangelion.

Складальники кастомних ПК і шанувальники аніме тепер матимуть компоненти преміумкласу та периферійні пристрої ROG класичного червоно-помаранчевого кольору EVA-02 зі спеціальними наклейками та графікою на тему Evangelion.

З-поміж них материнська плата ROG Maximus Hero, відеокарта ROG Strix GeForce RTX, система рідинного охолодження ROG Ryujin, ігровий корпус ROG Hyperion, тримач відеокарти, периферійні пристрої та інше обладнання.

Корпус ROG Hyperion GR701 White Edition

ROG Hyperion GR701 White Edition – це комп’ютерний корпус E-ATX із двома радіаторами формату 420 мм, чотирма 140-мм вентиляторами, металевим тримачем відеокарти, відділенням для зберігання компонентів, концентратором для ARGB-вентиляторів і двома портами USB Type-C на передній панелі з потужністю живлення до 60 Вт.

Завдяки білому алюмінієвому покриттю внутрішніх кабелів GR701 Hyperion White Edition згодиться для використання інших компонентів ROG, виготовлених у стилі White Edition. Також з’явилися нові системи рідинного охолодження ROG Ryujin III 360 ARGB White Edition і ROG Strix 1000W Gold Aura White Edition.

Відеокарта ROG Matrix GeForce RTX 4090

У відеокарті ROG Matrix Platinum GeForce RTX 4090 вперше в галузі застосовано рідкий метал як термоінтерфейс графічного процесора, що забезпечує неймовірно низькі температури, стабільну продуктивність і менше шуму. Крім того, в ній використано 360-міліметровий радіатор із інноваційними магнітними вентиляторами з послідовним підключенням, потужну помпу та велику контактну пластину, що забезпечують неперевершену продуктивність і найвищу стандартну тактову частоту графічного процесора. На додаток ця відеокарта має сміливий і сучасний дизайн, що відповідає найпотужнішим ігровим комп’ютерам.

ROG Loki SFX-L 1200W Titanium

ROG Loki 1200W – це високопродуктивний блок живлення формфактору SFX-L, розроблений для компактних збірок (SFF). Завдяки великим радіаторам ROG для ефективного охолодження він демонструє ККД понад 90 % за будь-якого рівня навантаження та має сертифікацію 80 PLUS Titanium. Вентилятор Axial-tech і підсвічування ARGB додають стилю та функціональності, доповнюючи світлові ефекти в системі. Блок живлення Loki 1200W відповідає вимогам стандарту ATX 3.0, має повністю модульну конструкцію і 16-контактний кабель 12VHPWR для підтримання потужної сучасної відеокарти.

Механічні перемикачі ROG NX Storm

У механічних перемикачах ROG NX Storm використовують композитний матеріал поліоксиметилен (POM) для штока та корпус із полікарбонату (PC), що забезпечує надзвичайно плавне та тактильне натискання клавіш. Конструкція штока зі стінками підвищує стабільність і запобігає проникненню пилу всередину механізму. Ці перемикачі спеціально налаштовані та попередньо змащені за заводських умов, щоби забезпечити чітке натискання клавіш з приємним звуком. Вони сумісні з ігровими клавіатурами ROG Strix Scope II 96 Wireless і ROG Strix Scope II.

ROG Moonstone Ace L

ROG Moonstone Ace L – ігровий килимок із загартованого скла, який забезпечує надшвидке ковзання та легкий рух миші. Виготовлену з загартованого скла класу міцності 9H поверхню ROG Moonstone Ace L характеризує виняткова довговічність. Додаткове покриття на скляній поверхні зменшує шум, тому рух миші килимком тихий і не відволікає під час гри. Повністю силіконова основа зі стильним маркуванням ROG гарантує, що килимок для миші надійно триматиметься на місці.

ROG Raikiri Pro

Raikiri Pro – це ігровий контролер із гнучким налаштуванням, який пропонує три режими підключення (Bluetooth, 2,4 ГГц та USB-C) для забезпечення сумісності з ПК і ноутбуками, а також з Xbox через дротове з’єднання. Вбудований OLED-дисплей можна запрограмувати на відображення власної анімації й індикаторів стану або на перемикання профілів контролера – навіть під час гри.

Додаткові інтуїтивно зрозумілі елементи керування на задній панелі включають чотири кнопки, які можна запрограмувати для виконання команд у грі або для зміни чутливості джойстика на льоту. Підтримується налаштування «мертвих зон» у програмному забезпеченні Armory Crate. Лівий і правий тригери також можуть бути встановлені на режим короткого або повного діапазону.

Інновації материнської плати BTF

Бренд ASUS може похвалитися революційними рішеннями з прихованими рознімами на материнській платі TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4, концептуальними версіями материнської плати TUF Gaming Z790 і відеокартами ASUS GeForce RTX 4070 BTF. Конструкції прихованих рознімів спрощують прокладання кабелю для новачків і покращують загальну естетику. Такі розніми вміло приховано на нижньому боці материнської плати, а конструкція BTF забезпечує охайне розміщення кабелів, що робить таке рішення найкращим для ентузіастів ПК. Крім того, приховані розніми покращують потік повітря для ефективного охолодження.

Відеокарта ASUS GeForce RTX 4070 BTF має революційний дизайн, який усуває потребу в традиційних 8- або 16-контактних зовнішніх рознімах живлення на карті. У ній реалізовано новий рознім, який дає змогу передавати живлення безпосередньо від слота високопотужної відеокарти материнської плати. У поєднанні з материнською платою та корпусом із прихованими рознімами таке рішення робить процес складання комп’ютера та прокладання кабелів значно простішим.

TUF Gaming LC II 360 ARGB

Серія надійних СРО TUF Gaming LC II 360 ARGB забезпечує високу продуктивність і пропонує усі можливості, необхідні для створення сучасних ігрових збірок. Охолоджувальна рідина тече через пластину з підсвічуванням та посилену 400-мм трубку до великого радіатора, який охолоджує три 120-мм ARGB-вентилятори.

Вентилятори мають лопаті з пазами для організації оптимального потоку повітря та зниження шуму. Водночас ARGB-елементи підсвічують вентилятори радіатора та разом із логотипом TUF Gaming на кришці помпи дбають про естетичну довершеність готового ПК.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів