Ультракастомізовані бездротові клавіатури Keychron уже в Україні

Головна Новинки Ультракастомізовані бездротові клавіатури Keychron уже в Україні
07.09.2023

Технологічні полиці поповнено стильними й ультракастомізованими моделями механічних клавіатур Keychron. Уперше на вітчизняному ринку вироби стильного та зручного устаткування Keychron. Знайомтеся та вибирайте найнадійніше обладнання.

Keychron K3 Pro

Keychron K3 Pro – надтонка бездротова механічна клавіатура. Користуватися різноманітними клавішами або макрокомандами на її 75 % компактній розкладці можна через програмне забезпечення VIA. Клавіатура має LSA-профільні (низькопрофільні сферичні кутові) клавіші для Windows і macOS. Keychron K3 Pro є гарним рішенням для багатозадачності.

Keychron K4

Механічна клавіатура Keychron K4 має повнорозмірний функціонал у компактному дизайні зі 100 необхідними клавішами. Для шанувальників як класичного клацання, так і плавного набору тексту, K4 пропонується на перемикачах Gateron G Pro (червоний, синій, коричневий). Клавіатура має зручну похилу нижню раму та алюмінієву основу.

Keychron K6

Ще одна нова модель – ультракомпактна бездротова механічна клавіатура Keychron K6 65 %. Її ергономічний дизайн створений для максимального збільшення робочого простору, зберігаючи всі необхідні мультимедійні та функціональні клавіші. Ретельно розроблена розкладка вирізняє K6 з-поміж інших компактних клавіатур завдяки розміру та розміщенню правої клавіші Shift. K6 – компактний кейборд, що забезпечує зручний доступ до всіх основних мультимедійних і функціональних клавіш завдяки комбінації натискань клавіш.

Keychron K8 Tenkeyless

Бездротова механічна клавіатура Keychron K8 Tenkeyless оснащена ковпачками клавіш як для Windows, так і для macOS. Гарячу заміну кожного перемикача користувачі можуть виконувати за лічені секунди. TKL-розкладка – одна з найпопулярніших серед механічних клавіатур, адже забезпечує зручний доступ до всіх основних мультимедійних і функціональних клавіш для macOS і Windows у компактному розмірі. Дві регульовані кутові гумові ніжки значно підвищують продуктивність. K8 постачають з акумулятором ємністю 4 000 мА·год, вона може працювати до 240 год для набору тексту (із вимкненим підсвічуванням).

Усі бездротові клавіатури Keychron можна приєднати до трьох пристроїв – ноутбука, телефона та планшета через стабільний Bluetooth 5.1 Broadcom, забезпечуючи безперебійну багатозадачність. Гарантія швидкого перемикання між ними й повна сумісність як із Mac, так і з Windows.

Дротове з’єднання USB Type-C із частотою опитування 1 000 Гц розроблено спеціально для змагальної гри.

Забезпечте комфорт та продуктивність разом зі стильними клавіатурами Keychron.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів