Корисні аксесуари 2E для сучасного ПК – контактні рамки для сучасних процесорів

Головна Новинки Корисні аксесуари 2E для сучасного ПК – контактні рамки для сучасних процесорів
13.09.2023

Універсальний асортимент 2Е – це пропозиція для робочого, офісного, домашнього ПК та ігрової станції: блоки живлення, комп’ютерні корпуси, системи повітряного охолодження для процесора, аксесуари для сучасного ПК. Пропонуємо оновлений асортимент 2Е, в тому числі корисні аксесуари, для створення сучасної комп’ютерної системи.

Нові моделі контактних рамок для встановлення систем охолодження для процесора на сучасні сокети AMD AM5 (2E-SCPB-AM5) та Intel 1700 (2E-SCPB-LGA1700).

2E-SCPB-AM5

Контактна рамка для процесора 2E Gaming Air Cool SCPB-AM5

Матеріал: анодований алюміній зі спеціальною накладкою

Розміри: 75 x 56 x 6.7  мм

Комплект: рамка, гвинти 4 шт, викрутка L-типу

2E-SCPB-LGA1700

Контактна рамка для процесора 2E Gaming Air Cool SCPB-LGA1700

Матеріал: анодований алюміній зі спеціальною накладкою

Розміри: 70.2 x 53.4 x 5.6 мм

Призначення контактних рамок

Допоміжний аксесуар для встановлення систем охолодження для процесора на материнських платах Intel з рознімом LGA 1700 та AMD сокет AM5.

Принцип роботи контактної рамки

Процесори останнього покоління AMD та Intel достатньо нагріваються і тому, важливо заздалегідь подбати про їх ефективне охолодження.

ILM (Independent Loading Mechanism) материнської плати – посадковий механізм сокета або “притискуючи ніжки”, розміщення та конструктивна особливість яких впливають на подальший контакт із поверхнею процесора. Стандартний інтегрований механізм завантаження ILM має контактні точки витягнутої форми, що розміщені в середині процесора.

2E-SCPB-AM5

Поверхня інтегрованого розподільника тепла (IHS – Integrated Heat Sink – інтегрована тепло розподільча пластина) вигинається в результаті нерівномірного контактного тиску процесора в роз'ємі. Як результат, опорна пластина процесорного кулера спирається в основному на краї IHS, та не прикриває теплову гарячу точку в центрі процесора.

Контактна рамка процесора має спеціальний внутрішній контур, що сприяє зміщенню контактного тиску від центру процесора на крайні ділянки в процесі збірки. Це дозволяє уникнути увігнутої кривини IHS та покращує контакт основи системи процесорного охолодження, що сприяє збільшенню контактної поверхні для відводу надмірного тепла.

2E-SCPB-LGA1700

Встановити контактну рамку не складно. В комплекті всі необхідні деталі та докладна інструкція.

В результаті використання рамки отримуємо можливість знизити температуру нагріву процесора завдяки створенню ефективного охолодження.

Контактні рамки сумісні з усіма моделями систем повітряного охолодження асортименту 2E Gaming Air Cool.

2E – універсальний спектр товарів для широкого загалу користувачів!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів