Govee: новий бренд в Україні

Головна Новинки Govee: новий бренд в Україні
14.09.2023

Унікальний мультикатегорійний бренд Govee уперше офіційно в Україні.

Govee є провідним міжнародним брендом системи розумного будинку, який із 2017 року забезпечує персоналізований досвід завдяки постійним інноваціям, проєктує та створює унікальні технологічні товари в категоріях освітлення, побутової техніки та систем розумного будинку.

Технології освітлення Govee засновані на інноваційному методі розподілу кольорів на зони, що покращує зображення поза межами екрана. Калібруйте та знімайте кольори вмісту, забезпечуючи їхній точний підбір. Інноваційна технологія відображення світла Govee RGBIC містить передові мікросхеми IC (незалежне керування), що одночасно відображають кілька кольорів на одній світловій смузі. Споглядайте яскраві кольори, що переливаються, як веселка. Попрощайтеся із суцільним кольоровим освітленням RGB.

DreamView – ще одна розумна технологія, створена Govee. Вона використовує світло для відображення на екрані інформації або музики через з’єднання Bluetooth. DreamView надає користувачам розумні, насичені та круті світлові ефекти, щоби вони могли максимально насолоджуватися різноманітними розвагами.

Синхронізація з музикою, керування через застосунки з Wi-Fi або Bluetooth, десятки варіацій світлових налаштувань та ефектів – усе це чекає на користувачів в асортименті нового бренду.

На українських полицях наявні продукти Govee в кількох категоріях:

Home Theatre

Товари цієї категорії забезпечать повне занурення у відеоігри, фільми чи телешоу за допомогою підсвічування LED-телевізора та світлових панелей із технологією Govee Envisual. Ефекти RGB і RGBIC зроблять кольори яскравішими на екрані будь-якого телевізора, аби повністю зануритися в розваги. Отримайте насолоду від перегляду з більшою кількістю кольорів і меншою втомою очей із новими товарами.

Music

У цій категорії – інноваційні товари, з-поміж яких розумні світлодіодні стрічки та панелі, що налаштовуються та синхронізуються через застосунки. Виняткова можливість створити у власному будинку унікальне мистецьке середовище та музичний клуб.

Gaming

У цій категорії – широкий вибір наборів адаптивного підсвічування та світлових панелей для створення особливого ігрового досвіду й надзвичайного освітлення ігрової кімнати та монітора. Візуалізація кожного зображення та звуку, інтелектуальний музичний режим, підтримання навушників – ці та багато інших інноваційних опцій для яскравих вражень.

Bedroom

Категорія різноманітних світлодіодних стрічок і торшерів для створення особливого дизайну кімнати з мʼяким освітленням, а також унікальний асортимент розумних смартламп, настільних світильників і нічників для дітей і дорослих, які мають широкий спектр налаштувань світлових ефектів і персоналізації кольорів.

Outdoor

У цій категорії є товари, призначені для покращення екстер’єру будинку, – водонепроникні LED-стрічки з десятками світлових ефектів, інтелектуальним керуванням через Wi-Fi або Bluetooth та музичними режимами.

Робіть власний вибір і наповнюйте життя світлом разом із новинками Govee!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів