Електрична духова шафа Beko BBIMM13400XCSW

Головна Новинки Електрична духова шафа Beko BBIMM13400XCSW
20.09.2023

Пропонуємо вашій увазі електричну духову шафу Beko BBIMM13400XCSW.

Електрична духова шафа Beko BBIMM13400XCSW має ряд переваг:

  • Заощаджуйте час при догляді за духовкою з каталітичною задньою стінкою. Завдяки спеціальному покриттю стінки духовки, всі жирні краплі, які потрапляють на неї, швидко вбираються. А хімічна реакція розщеплює жир на воду та вуглекислий газ, тому відсутня необхідність очищення такої стінки, що й полегшує догляд за духовкою. Якщо важко діставати з духовки важкі страви, телескопічні напрямні спростять життя.
  • Телескопічні полиці. Якщо буває складно вийняти з духової шафи важке деко, телескопічні полиці полегшать цю задачу. Система напрямних дозволяє повністю (або на 2/3 в частково телескопічній версії) висунути полицю зі стравою на ній.
  • Галогенне підсвічування. Потрібно перевірити, як готується страва, але ви не хочете відчиняти дверцята, щоб не знизити температуру? Галогенне підсвічування дозволяє бачити все всередині духової шафи, тож тепер не доведеться щоразу відчиняти її, щоб контролювати процес приготування.
  • Надійні дверцята. Гарячі й важкі деко та форми буває важко дістати з духової шафи. Надійні дверцята витримують вагу аж до 22,5 кг. Це на 20 % більше, ніж у стандартній духовій шафі, тож можна спокійно поставити гаряче деко на відчинені дверцята, щоб перевести подих.

Товари з публікації
код товару: BBIMM13400XCSW
17499 грн*
є в наявності
Заощаджуйте свій час при догляді за духовкою з каталітичною задньою стінкою. Завдяки спеціальному покриттю стінки духовки, всі жирні краплі, які потрапляють на неї, швидко вбираються. А хімічна реакція розщеплює жир на воду та вуглекислий газ, тому відсутня необхідність очищення такої стінки, що й полегшує догляд за духовкою. Якщо важко діставати з духовки важкі страви, телескопічні напрямні спростять життя.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів