Чохли UAG для iPhone 15: безкомпромісний захист у стильному дизайні

Головна Новинки Чохли UAG для iPhone 15: безкомпромісний захист у стильному дизайні
26.09.2023

Urban Armor Gear – провідний розробник легких і водночас міцних чохлів й аксесуарів до мобільних пристроїв – доповнив асортимент засобів технічного захисту моделями для довгоочікуваних iPhone 15. Чохли наявні й доступні до замовлення в ERC!

У колекції 2023 року UAG підіймає' легендарний захист на вищий щабель. У повній колекції є вдосконалення для всіх 13 серій чохлів, включно з новими чіткими та графічними версіями Pathfinder, і повністю оновлена серія Essential Armor. Усі вироби мають фірмовий захист UAG від падіння, надлегкий каркас, м’які кути та композитну конструкцію. Команда розробників додатково вдосконалила магнітний модуль для надбезпечного з’єднання з усіма аксесуарами MagSafe.

Повна колекція UAG для iPhone 15

  • Monarch Pro Kevlar і Monarch Pro виготовлені вручну з матеріалу Dupont Kevlar. Моделі мають функцію MagSafe, фірмову ударостійку раму з легкою композитною конструкцією та п’ятьма шарами захисту – персональні пристрої надійно захищено!

  • Monarch Kevlar і Monarch – втілення надійності та універсальності, тож стануть у пригоді за будь-яких умов. Monarch і Monarch Kevlar мають м’яку, ударостійку основу та рельєфні кути, вироблені з кевларового матеріалу для надійного захисту за найскладніших умов.

  • Metropolis LT MagSafe – чохли з тонким профілем для легкого доступу та вставкою з кевларового матеріалу. Створені для безкомпромісного захисту пристроїв: міцна TPU-рама, внутрішній бампер і рельєфні кути, а вбудований магнітний модуль забезпечує сумісність із зарядкою MagSafe.

  • Civilian MagSafe – гладенькі, міцні чохли, що стануть у пригоді сучасним мандрівникам. Конструкцією передбачено надлегку броньовану оболонку із шестигранною амортизацією та амортизаційною м’якою основою з ударостійкими бамперами. Вбудований магнітний модуль фіксує пристрої для бездоганної сумісності із зарядками MagSafe.

  • Pathfinder MagSafe, Clear Pathfinder Magsafe і Pathfinder Magsafe SE. Особливостями моделей є броньована оболонка та ударостійка основа для преміального захисту від падінь. Зчеплення по всьому периметру й великі тактильні кнопки – запорука чіткого відчуття натискання. Усі чохли оснащено вбудованим магнітним модулем для сумісності із зарядками MagSafe.

  • Plyo MagSafe і Plyo вдало поєднують надійний захист, перевірений за військовими стандартами, і сучасну естетику. Чохли напрочуд легкі: амортизаційна TPU-рама й тильна панель виготовлені з полікарбонату, також конструкцією передбачено надійну броню UAG й ударостійку м’яку основу. Стійкі до подряпин ковзні накладки та м’які кути забезпечують амортизацію, а завдяки тонкому профілю чохлів пристрої комфортно лежать у руці. Модель Plyo MagSafe оснащено вбудованим магнітним модулем – сумісність із зарядкою MagSafe гарантовано.

  • Essential Armor MagSafe вирізняється витонченим ергономічним дизайном, посиленим захистом кутів і неймовірною естетикою UAG. Вбудований магнітний модуль зумовлює сумісність із зарядкою MagSafe.

  • Plasma – напівпрозора версія класичної естетики UAG. Головними особливостями чохлів серії Plasma є динамічний шестикутний дизайн і, звісно, надійний захист. Конструкцією моделей передбачено поліпшений захист TPU-кутів, надлегку протиударну раму, низький край по периметру з тактильним зчепленням і фірмову броньовану раму UAG.

Колекція чохлів UAG для iPhone 15 уже доступна до замовлення!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів