LEDVANCE: від світильників до нічників і LED-ламп для яскравого майбутнього

Головна Новинки LEDVANCE: від світильників до нічників і LED-ламп для яскравого майбутнього
28.09.2023

Провідний виробник LEDVANCE вдосконалює освітлювальні рішення для дому та комерційних приміщень і пропонує користувачам енергоефективне світлодіодне освітлення для різних потреб, як-от: автономні та переносні світильники, нічники та LED-лампи. Продукти LEDVANCE вже доступні до замовлення в ERC.

Автономні та переносні світильники LEDVANCE

Коди товарів: 4058075504363, 4058075226883

Автономні та переносні світильники LEDVANCE є не лише джерелом світла, але й стильним об’єктом інтер’єру.

Переносний світильник LINEARLED MOBILE HANGER має привабливий і функціональний дизайн. Його можна встановлювати на стелажах, різноманітних меблях або використовувати як підсвічування в шафі. У світильник вбудовано акумуляторну батарею з можливістю підзаряджання через USB-кабель і сенсор руху (виявлення руху в радіусі 3 м). До того ж конструкцією передбачено гачок для кріплення лампи в будь-якому зручному місці.

Автономний світильник LinearLED Mobile Battery 300 має універсальний дизайн. Його можна встановлювати на стелажах, різноманітних меблях або використовувати як підсвічування в шафі. Наявний вбудований датчик освітлення руху, що працює від батареї.

Нічник LEDVANCE

Код товару: 4058075570207

Із нічником NIGHTLUX LANTERN POWERBANK у темряві буде більш безпечно та комфортно. Пристрій має функцію ліхтарика та USB-зарядки.

Нічник можна застосовувати для освітлення, наприклад, кухні, робочого місця та дитячої. Завдяки мінімалістському та функціональному дизайну він стане окрасою будь-якого приміщення.

Світлодіодні лампи LEDVANCE

Коди товарів: 4099854102417, 4099854102431

Світлодіодні лампи LEDVANCE, як порівняти з традиційними лампами, є енергоефективними та споживають значно менше електроенергії, що наразі є надзвичайно актуальним. Крім того, LEDVANCE пропонує широкий асортимент ламп із різними колірними температурами та формами, даючи можливість задовольнити потреби клієнтів щодо створення ефективного освітлення.

Як справжній лідер у сфері LED-технологій LEDVANCE і далі сприяє переходу до енергоефективного освітлення та створює зручне та затишне оточення для всіх користувачів. Не втрачайте нагоди та поспішайте скористатися світлодіодним освітленням LEDVANCE вже зараз.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів