Літати як профі: Thrustmaster F16 Viper PC TQS Mission Pack – повноцінна копія системи керування справжнього винищувача

Головна Новинки Літати як профі: Thrustmaster F16 Viper PC TQS Mission Pack – повноцінна копія системи керування справжнього винищувача
28.09.2023

Легенда Thrustmaster повертається з Viper TQS – відомою системою дросельної заслінки Viper, ліцензованою ВПС США.

Завдяки створенню репліки важеля в масштабі 1:1 забезпечено виняткову ергономіку: Viper TQS Mission Pack неймовірно реалістично відтворює функціонування та керування дросельною заслінкою, кінематику польоту й дає змогу осягнути відчуття справжніх пілотів Viper.

Thrustmaster Viper TQS PC – якісний периферійний пристрій експертного рівня, який «дарує» реалістичний і захопливий досвід гри в авіасимулятори.

Особливості

  • Репліка важеля літака F16 Viper
  • Культові функції для бою
  • Ергономічне керування польотом
  • Регульована панель із підсвічуванням

Репліка важеля та панелі літака F16 Viper

Важіль керування двигуном Viper TQS Mission Pack ліцензований ВПС США. Пристрій є копією легендарного F16 Viper у масштабі 1:1 із металевим корпусом руків’я та панеллю керування. Реалізм ігрового процесу зумовлює справжній плавний регулятор тяги, що вбудований у джойстик.

Культові функції для повітряного бою

Металеві руків’я керування, перемикач Chaff/Flare для застосування ІЧ-пасток і функція затемнення для кращого занурення в повітряні бої – Viper TQS забезпечує виняткову реалістичність.

Ергономічне керування польотом

Повна готовність до інтенсивних зльотів, боїв і посадок! Для цього передбачено: 43 металеві кнопки (включно з 11 віртуальними), одне тримерне колесо (вісь), поворотні селектори MODE і PGRM на панелі CMDS, а також – кнопка скидання, лазерний приціл, глушник та перемикачі запуску зброї.

Панель керування з підсвічуванням

Панель керування підсвічується «військовим» зеленим кольором для абсолютної реалістичності та зручності використання за умов недостатнього освітлення.

Хоч пристрій Thrustmaster важко назвати доступним для широкого загалу, однак він є високотехнологічним, і ті, хто має досвід гри в авіасимулятори, неодмінно оцінять увагу до деталей і продуктивність цього важеля керування.

Орієнтовний час надходження Viper TQS Mission Pack в ERC – листопад 2023 року.

F16 Viper PC TQS Mission Pack – епіцентр реалізму в авіасимуляторах!

Товари з публікації
код товару: 4060254
27399 грн*
є в наявності
Легенда повертається з Viper TQS, знаменитою системою квадрантів дросельної заслінки від Viper, офіційно ліцензованою Військово-повітряними силами США та сумісною з комп'ютером. Підніміть свою кабіну на новий рівень продуктивності та відчуйте видатну ергономіку завдяки репліці в масштабі 1:1 з металевим корпусом ручки та кнопками, а також реалістичною панеллю керування з підсвічуванням. Viper TQS Mission Pack відтворює реалістичну роботу дросельної заслінки та органів керування, кінематику польоту та відчуття, які відчувають справжні пілоти Viper.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів