THOMAS Perfect Air Allergy Pure – пилосос для алергіків

Головна Новинки THOMAS Perfect Air Allergy Pure – пилосос для алергіків
06.10.2023

Чи маєте уявлення, що таке «алергія»? Якщо знаєте тільки теоретично – ви щасливчик, і далі читати необов’язково. Хоча... Алергіки ж можуть бути з-поміж рідних і близьких!

Отже, алергія – підвищена чутливість організму до деяких речовин, що спричиняє хворобливий стан. З-поміж цих «деяких» речовин – пилок рослин і побутовий пил. А щодо хворобливого стану – тут перелік багатий: закладеність і свербіж у носі, напади чхання, свербіж і почервоніння очей, сльозотеча, задишка, кашель, висипи на шкірі тощо. Кожний алергік має власний «набір задоволень», проте кожен із них із жахом чекає на весну, адже саме тоді, коли так гарно все цвіте, алергік й отримує свою дозу пилку. Що ж робити? Давно відомо, що найкраще лікування – профілактика. Тож у такому разі найкращим способом профілактики є запобігання контакту з пилком і пилом.

Зверніть увагу на пилосос THOMAS Perfect Air Allergy Pure. Чому саме на нього? Насамперед усім потрібен надійний і безпечний пристрій, а з огляду на оригінальне ручне німецьке складання, якість і безпека матеріалів – гарантовані.

Другий фактор – інноваційна система водяної фільтрації AquaBOX. Це унікальне поєднання природного очищення повітря водою (ефект дощу) й аеродинамічної технології THOMAS WET-JET SYSTEM: створюється вакуум для подання води та розпилення її в пилоповітряний потік, що входить. Крапельки води огортають і зв’язують часточки пилу, потім вони потрапляють до зони високої турбулентності й перетворюють весь пил на брудну воду. Завдяки цьому повітря на виході з пилососа чистіше, як порівняти з природним пиловим фоном в оселі. Куди вже краще... До того ж жодних мішків-пилозбірників і пилового вихлопу!

Важливо й те, що цю модель атестовано на клас пристроїв для алергіків. Ступінь утримання мікрочасточок пилу становить 99,99 %, а пилку – 100 %! Пристрій глибоко очищує від сміття та пилу килими й ковролін, оббивку м’яких меблів і матраців, навіть щілини між подушками. Можливості THOMAS Perfect Air Allergy Pure: сухе прибирання, збирання випадково розлитої рідини та мокрого сміття, очищення повітря від пилу й пилку, усунення неприємних запахів, помірне зволоження повітря.

Функції THOMAS Perfect Air Allergy Pure:

  • сухе прибирання;
  • збирання випадково розлитої рідини та мокрого сміття;
  • очищення повітря від пилу, пилку та сторонніх запахів;
  • помірне зволоження повітря.

Товари з публікації
код товару: 786526
9699 грн*
є в наявності
Безмішковий пилосос із системою водяної фільтрації THOMAS AQUA-BOX. Виробляється в Німеччині, що гарантує найвищу якість матеріалів, комплектуючих та збирання. Очищає та освіжає повітря у будинку завдяки водяному фільтру з унікальною технологією придушення пилу WET-JET. У пилососі також встановлений фільтр НЕРА 13. Ідеальний для алергіків, людей із захворюваннями органів дихання та сімей з маленькими дітьми.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів