Вишуканий дизайн і бездоганна продуктивність ПК із ROG Maximus Z790 Formula

Головна Новинки Вишуканий дизайн і бездоганна продуктивність ПК із ROG Maximus Z790 Formula
07.11.2023

Нова материнська плата ROG Maximus Z790 Formula ASUS, у якій вдало поєднано вишуканий дизайн і неймовірну продуктивність, стане в пригоді тим, хто прагне зібрати ПК з індивідуальним контуром рідинного охолодження або систему бездоганно білого кольору.

Особливістю, що першою впадає в око, є елегантний білий колір пристрою: білі поверхні радіаторів і вбудований кожух інтерфейсів – дизайн, безперечно, вражає. Його вдало доповнює дводюймовий OLED-дисплей, вбудований у радіатор для центрального слота M.2, який дає змогу користувачам отримувати важливу інформацію.

Ще однією визначальною особливістю є новий повністю мідний блок HybridChill VRM, що забезпечує чудове пасивне охолодження. Його також можна легко підключити до контуру рідинного охолодження для ефективнішої роботи системи.

ROG Maximus Z790 Formula, як і інші материнські плати лінійки ROG Maximus, має вражаючий набір функцій. На задній панелі передбачено розніми Thunderbolt 4 і багато швидкісних USB для передавання даних. Модуль Wi-Fi 7 і порт Ethernet (5 Гбіт/с) гарантують надійне мережеве підключення з високою пропускною здатністю, що надважливо для геймерів і стримерів. Чудове аудіорішення ROG SupremeFX забезпечує кришталево чисте звучання в іграх, даруючи ще більше задоволення від геймінгу.

ROG Maximus Z790 Formula – втілення стилю, високої продуктивності та функціональності – стане найліпшим вибором для тих, хто шукає щось особливе для свого комп’ютера.

Будьте в тренді та створюйте бездоганну систему з ASUS ROG Maximus Z790 Formula!

Товари з публікації
код товару: 90MB1FS0-M0EAY0
32599 грн*
є в наявності
ROG Maximus Z790 Formula - це найкраща материнська плата, виконана в приголомшливому кольорі Moonlight White. За цим сміливим висловом ховається потужний арсенал функцій, зокрема ексклюзивна система охолодження HybridChill VRM, готова до роботи з процесорами Intel 14-го покоління, розширені налаштування DDR5, безліч слотів PCIe 5.0 як для відеокарт, так і для накопичувачів, чудовий мережевий інтерфейс Intel Wi-Fi 7 і повний набір настроюваних ARGB-роз'ємів, які зроблять вашу преміальну збірку по-справжньому помітною серед інших.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів